• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbise çok mu abartı ?

Arkadasiniz kinada kırmızı bir kına elbisesi kullanacaksa bence kesinlikle siz kırmızı giymeyin..sonra adınız kiskanca cikmasin:halay:birde elbise sanki size hem beden hem de yaş olarak büyük gibi geldi.. (yaşınızı bilmiyorum ama resimden 20li yaşların baslarindasin gibi düşündüm )

Göbek varsa nasıl desem omuzdan kalcaya kadar inen sanki şal ortmusun gibi duran fazladan örtülü elbiseler var gizleme amacli
Eki Görüntüle 2120583 Boyunuz biraz uzun ve fiziğiniz güzelse ben alttaki elbiseyi giymiştim bir yakınımın düğününde en az 15 kişiden iltifat almıştım o gün. Puanede 300 küsürdü fiyatı daha uygun ama bu modelde elbiseler kullanabilirsiniz. Bu kumaş da çok moda bu sene üstelik.
Ben tesettürlü değilim ama bu tarz abiyeleri seviyorum.
Kahve Siyahın uyumu olmamış.. üstteki mesajı es geçin silmedim yazmışım size degil

Tabi tabi ki gidip deneyip almak en güzeli ama iki çocukla mağazada rahat rahat kıyafet denemek lüks benim için :) beğendiğim modelleri getirtip deniyorum hangileri olursa alıyorum, olmayanı iade ediyorum, geri ödemede de sıkıntı yaşamadığım için bana büyük kolaylık oluyor.
Mesela secim yapmak için 5 tane elbise seçiyorsun, 5 ücret ödüyorsun?

merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Normalde abartı değil ama şekli kaftan gibi ve rengi kırmızı. Kınada gelinden başka kimse kırmızı, düğünde gelinden başka kimse beyaz giymemeli.

Göbek varsa nasıl desem omuzdan kalcaya kadar inen sanki şal ortmusun gibi duran fazladan örtülü elbiseler var gizleme amacli

Kahve Siyahın uyumu olmamış.. üstteki mesajı es geçin silmedim yazmışım size degil
Alttaki kumaş da siyah aslında fotoğrafta böyle çıkmış siyah + gri parıltılı iplikle yapılmış kendi fotolarıma bakınca daha net hatırladımn

Rengi siyah olsaymış .. abartı değilde şık gelmedi bana. Üstüne gold sarı şal tak.
Kollarıda emanet gibi duruyo. 100 tl imkanın varsa düz renk sade bi elbise al.. yaşınız kaç bilmiyorum ama biraz kaynana elbisesi gbi.

Kinada kirmizi,dugunde de beyaz giyilmez,tabii gelin siz degilseniz. Gelin giysin veya giymesin kirmizi rengi,davetlilerden birinin bindalliya benzeyen ustelik de kirmizi rengi kullanmasi hos degil. Neden bu gelinle yarisma cabasi anlayamiyorum. Baska renk mi yok acaba?

Söyleyen oldu mu bilmiyorum ama elbisenin kollarinin tadilata ihtiyaci var, kollari biraz daralttirip kisaltin o zaman elbiseniz daha hoş durur. bence kına da kirmizi giymek mantikli değil gibi ama siz elbiseyi begendiyseniz yorumlari boşverin

Bence başka seçenek bul biraz daha sık olmalisn arkadaş düğününde abartı değil biraz sıradan gibi seni kırmak için değil gerçekleri söylüyorum

Elbise çok bol , sanki başkasının elbisesini giyip poz vermişsiniz gibi duruyor.Zamanınız varsa çıkıp bakının bir daha.Güzel modeller vardır.

Abartı değil pek güzel de değil.. nr kadar uygun fiyatlı tesettür elbiseler var.. 100tl ye falan...

Back
X