- Konu Sahibi limonludondurmam
Bence çok ağır bir kıyafet seçımi.Güzel bir etek gömlek kombini de iyi olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz bu elbise fazla abartılı olur da kına sahibinin önüne geçmeye çalışıyomuşum gibi görünür mü diye endişelenmişsiniz ama böyle bi şey mümkün değil, zira elbise tek kelimeyle korkunç.merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Bence deNamaz elbisesine benziyor bu, başka seçeneğiniz yok mu?
Bu elbiseyi ne kadar a almıştin merak ettim ??merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Imkanlari dogrultusunda elbiseden sogutmak da istemedim ama malesef elbise sorunluKOLLARINI FALAN TERZİDE YAPTIRIYORUM
Konu sahibi kınaya gitti galiba ortalarda yok
Dur deneyim biAaa yanlışlıkla Emojiye basmistim emoji de mi çıkıyor artık teldeki
Cikmadi benimAaa yanlışlıkla Emojiye basmistim emoji de mi çıkıyor artık teldeki
Yok bı o ustteikine bastım yanlışlıkla o çıktı birde gülümseme çıkıyor sanırımCikmadi benim
Baska deniyorum bir iki bir iki
Gulumseme yaptim bende cikmadi bide gece resmi yapayim :)Yok bı o ustteikine bastım yanlışlıkla o çıktı birde gülümseme çıkıyor sanırım