• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbise çok mu abartı ?

merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Siz bu elbise fazla abartılı olur da kına sahibinin önüne geçmeye çalışıyomuşum gibi görünür mü diye endişelenmişsiniz ama böyle bi şey mümkün değil, zira elbise tek kelimeyle korkunç. :oops:

Dümdüz söylüyorum ama kalp kırmak için değil inanın; herkesin yaşına, vücuduna, ortama uymayan saçma sapan kıyafetler seçtiği cinnet anları olur. Kadınlık hali, hiç gücenecek bi şey yok, son derece normal. :KK5: Boyle bi durumda asıl ayıp olan göz göre göre yalandan olmuş deyip hemcinsini gazlamak bence.

Hem gittiğiniz yerde insanlar yüzünüze olmuş deyip arkanızdan "o ne babaannem gibi" "çok aramış mı bunu" diyeceğine varsın hic yüz yüze gelmeyeceğiniz bizler burada uyaralım sizi. :bicak:

Ben tesettür giyim konusunda tecrübe sahibi değilim, çok hoş giyinen tesettürlü kadınlar görüyorum ama hiç birlikte alısveriş yapmadım, nerede ne vardır hızlıca ulaşabileceğiniz uygun fiyatlı pek bilmiyorum.

Ama konuya göz attım güzel tavsiyeler var:KK37: vakit gecirmeden bi bakın, o elbiseyi de tarihe gömün bence. Merdivenaltı kına mekanlarında dagıtılan ucuz dikim bindallılara benziyo malesef. :KK43:

Not: Bu kınada kırmızı giyilir mi giyilmez mi tartışmasının bi doğrusu var mı ki acaba ya da yöreden yöreye degisiyo mu bu durum? :KK64:

Biz mesela en son bu yaz hepimiz kırmızı giydik gittik 6 kız arkadaş. Kına sahibi arkadaşınki çok görkemli ve çok güzel bi bordoydu. Biz de farklı kırmızı tonları giydik yakınları olarak, çok güzel tonsürton fotograflarımız oldu. :KK36:

Sizin tercihiniz kırmak istemem lütfen yanlış anlamayın ama benim kv 62 yaşında hep bu tarz elbiseler giyer bence daha yaşınıza uygun biseyler giyinmelisiniz ki 50'li yaşlara geldiğinizde seçeneğiniz olsun, o yaşlara geldiğinizde de aynı şeyleri giymek eşinizi dostunuzu en çok da aynaya bakınca 40 senedir aynı tarz giyiniyorum diye sizi sıkabilir..Tabiki karar sizin.

IMG_20180307_231144.webp

Şu elbise 80 lira✨tabi herkesin zevki farklı ama nette çok ucuza elbiseler var bı bakın hem her rengi var

Konu sahibi seçenek isterseniz atabilirim bu ara bende elbise bakıyorum ama ben abiye bakıyorum size günlük de giyebileceginiz seçenekler sunarım yani

25 yaşında bir insan böyle bir elbiseyi nasıl beğenir ki? Daha yaşınıza uygun nasıl şık kıyafetler var. İlla pahalı olması gerekmez ki. Ucuza da çok güzel elbiseler var ama bu çok kötü bence.

Back
X