• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbise çok mu abartı ?

25 yaş için elbise çok yaşlı ve kötü ,
Kusura bakmayın :(
Dolap , Modacruz gibi sitelerde 30-40 liraya çok şık abiyeler alabilirsiniz.
Bu sizi 55 gibi göstermiş ...

Zevkler ve renkler farklidir tabiki ama elbise hic hos degil. Bence giymeyin. Pantolon sik bir tunik bile giyebilirsiniz.

Düğün nişan gibi herhangi bir ortam için abartılı değildir belki ama kına için uygun değil bence. Düğünde beyaz giyilmediği gibi kınada da kırmızı giyilmemeli özellikle kaftan formunda birşey giyiyorsanız.

yaşım 25 ama elbisede değişklik yaptırdım kolları dar ve sırttan bele kadar pens attırıp üstü dar altı bol ellbise haline getirtiyorum böyle direk boydan indiği için belkide tuhaf durmuştur.

25 yaşa göre değil,daha yaşını almış kişilerin giyebileceği bir elbse bu..
Başka br model bakabilirsiniz..

Kınada kırmızı giyme düğünde beyaz giyme durumuna karşıyım ben. Kimse sizi gelinle karıştırmaz merak etmeyin, öyle gelinlik gibi bindallı gibi bir şey giymediğiniz sürece istediğinizi giyin bence. Elbise benim de hoşuma gitmedi ama renkten dolayı değil, tarzından dolayı.

Bence başka bir elbiseye bakın. Kırılmayın ama biraz namaz elbisesi görüntüsü veriyor.
Yakın bir arkadaşıysanız daha gösterişli kıyafetlere bakabilirsiniz bence. Üstelik kına gecesi olacağı için kadınlar arasında giyiminizide kısıtlamanıza gerek olmaz bence daha modern modellere bakabilirsiniz

Zevkler ve renkler tartışılmaz derler ama bu elbise babanne elbisesi gibi kusura bakmayın. Daraltma yaptırsanız bile elbisenin kendisi çok kötü. İmkanınız varsa daha şık ve yaşınıza uygun birşey giyin bence.

Başka seçenek varsa onu giyin. Beğenemedim. Abartı değil tam tersi normal geldi.

Daratma işleminden sonra daha iyi olabilir. Extra masraf yapma bence. Sonuçta her gün düğüne kınaya gitmiyoruz. Arkadaşların dedigi uygun siteleri biliyorum. Evet çok uygun fiyatlata abiyeler var ama biz tesettürlülerin aradığı gibi abiyeler yok malesef. Ya kolları tül, ya boyu kısa.

Ama ben böyle durumlarda kombin yapmayı daha çok seviyorum. Her zaman giyebilecegim kıyafetler tercih ediyorum. Mesela bir kınaya, gold payetli ceket aldım. Kalçaya kadar payet, dize kadar siyah şifon bir modeldi. Altına ispanyol paça siyah pantalon giydim. Aynı şekilde siyah şal ve gold kolye. O ceket orada patladı. Bu tarz parçalarla da klasik olabilirsin.

Nasil ki dugunde beyaz giymek sadece geline yakisirsa ayni sekilde kinada da kirmizi geline yakisir bence pek uygun olmaz

imge-tesettur-elbise-bordo-al-marah-1-900x1355.webp bak bordo siyah üstü dantel bel kemerli ne guzel.. eteğin kivrimlari bile yeterli guzeliigine

Back
X