• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce bu elbise çok mu abartı ?

Bence abartılı değil en yakın arkadaşınızmış..
Ama üstünüze uygun değil tadilat yaptıracaksanız olabilir..

Daratma işleminden sonra daha iyi olabilir. Extra masraf yapma bence. Sonuçta her gün düğüne kınaya gitmiyoruz. Arkadaşların dedigi uygun siteleri biliyorum. Evet çok uygun fiyatlata abiyeler var ama biz tesettürlülerin aradığı gibi abiyeler yok malesef. Ya kolları tül, ya boyu kısa.

Ama ben böyle durumlarda kombin yapmayı daha çok seviyorum. Her zaman giyebilecegim kıyafetler tercih ediyorum. Mesela bir kınaya, gold payetli ceket aldım. Kalçaya kadar payet, dize kadar siyah şifon bir modeldi. Altına ispanyol paça siyah pantalon giydim. Aynı şekilde siyah şal ve gold kolye. O ceket orada patladı. Bu tarz parçalarla da klasik olabilirsin.
Modanisa ve sefamerve de çok uygun kıyafetler var. Hem fiyatı uygun hem şık , hem tesettüre uygun. Ben hep ordan alırım.
Abiye bölümünden değil de normal elbise bölümünden alırım.

düğünde daha sade şık bişey aldım bu kırmızı olduğu için kınada giymek istedim ama çok parlıyor geldi gözüme hani insanlar kötü yorum yapar dikkat çeker die düşündüm çekimser kaldım. kolları taş önü taşya ondn öyle bi emin olamadım

İlla bunu giymek istiyorsanız kollarını bir terziye yaptırın, fazla bol ve uzun hoş durmuyor

Belin inceyse balık model elbiseler çok güzel durur birazda boy varsa... gobekliysen ve kalipliysan belden yukarı bol olanlardan ve siyah renk cogunluk seç ki kilonu gizlesin . Bedenini bilemedigim

Kesinlikle ne kumaşı ne tarzı düğün kına gibi mekanlarda giyilmeye uygun bir elbise değil.

Bir arkadaş da söylemiş ilk sayfada namaz elbisesi gibi duruyor. Penye günlük bir elbise ve size büyük.

24 yaşındasınız bunu giymeyin 44 gibi gösterir
ve genele bakınca kimse beğenmemiş ben de beğenmedim :/

Modanisa ve sefamerve de çok uygun kıyafetler var. Hem fiyatı uygun hem şık , hem tesettüre uygun. Ben hep ordan alırım.
Abiye bölümünden değil de normal elbise bölümünden alırım.
Şimdi uygun derken kişiye göre değişebilir. Ben tesettürlü biri olarak modanisa dan alışveriş yapamıyorum mesela. Aslında "tesettür giyim" adı altında hiçbir mağazadan alışveriş yapmıyorum. Çünkü tesettür giyim denince ne oluyorsa, normal mağazalara göre daha pahalı oluyorlar.

Sefamerve de bır reklam çıktı şimdi siteye girdim baktım 60 TL ye çok daha güzeli var bı bak istersen konu sahibi

Şimdi uygun derken kişiye göre değişebilir. Ben tesettürlü biri olarak modanisa dan alışveriş yapamıyorum mesela. Aslında "tesettür giyim" adı altında hiçbir mağazadan alışveriş yapmıyorum. Çünkü tesettür giyim denince ne oluyorsa, normal mağazalara göre daha pahalı oluyorlar.
Modanisa biraz daha pahalı evet ama sefamerve gayet uygun. Yani ben 30 liraya bile indirimde elbise aldığımı bilirim. Zaten hep indirimli ürünlere bakarım ondan uygun geliyordur bana da. Abiye deyince fiyatlar üçe dörde katlıyor her zaman . Tesettür de de böyle normal kıyafet de de tabi ki.

merhaba arkadaşlar en en yakın arkadaşımın kınasında bu elbiseyi giymek istiyorum sizce abartı olur mu ? aile dostlarımız ve en yakın arkadaşım
Elbise abartı degıl ama kınaya da uygun değil gibi baska alternatiflerinz varsa bi gözden geçirin

Sefamerve de bır reklam çıktı şimdi siteye girdim baktım 60 TL ye çok daha güzeli var bı bak istersen konu sahibi
Kesinlikle sefamerve çok uygun. İndirimli kampanyalı ürünler yarı fiyatına oluyor ve bol bol da kampanya yapıyorlar. Yıllardır mağazalardan alışveriş yapmıyorum nerdeyse, netten almak çok kolay geliyor bana.

Kırmızı olmasının ne sakıncası var artık gelinler kınada her rengi giyiyor.
Kaldı ki söz konusu gelin yeşil giyecekmiş.

Elbise benim tarzım değil arkadaşım.
ama sorduğun sorunun cevabı ,hayır abartı değil.
Hatta daha da gösterişli birşey giyebilirsin.
En yakın arkadaşmış,aile dostuymuş.
Kendisine de sormalısın.
;)

Modanisa biraz daha pahalı evet ama sefamerve gayet uygun. Yani ben 30 liraya bile indirimde elbise aldığımı bilirim. Zaten hep indirimli ürünlere bakarım ondan uygun geliyordur bana da. Abiye deyince fiyatlar üçe dörde katlıyor her zaman . Tesettür de de böyle normal kıyafet de de tabi ki.
Evet aslında indirimleri takip etsem bende uygun elbiseler alabilirim. Ama sanırım bir önyargı oluşmuş bende :) birde internetten yapılan kıyafet alışverişlerine pek güvenim yok. Çünkü ben bazen 40 beden, bazen 42, bazen 44 kalıba göre o kadar fark ediyor ki. Ya da mankende durduğu gibi durmuyor mesela. Sonra kargoydu, değişimdi ugraş dur :) O yüzden direkt görüp almak daha güven veriyor.

0E7B63F1-9DD0-4633-AD00-8D039C080FB6.webp
Boyunuz biraz uzun ve fiziğiniz güzelse ben alttaki elbiseyi giymiştim bir yakınımın düğününde en az 15 kişiden iltifat almıştım o gün. Puanede 300 küsürdü fiyatı daha uygun ama bu modelde elbiseler kullanabilirsiniz. Bu kumaş da çok moda bu sene üstelik.
Ben tesettürlü değilim ama bu tarz abiyeleri seviyorum.

Evet aslında indirimleri takip etsem bende uygun elbiseler alabilirim. Ama sanırım bir önyargı oluşmuş bende :) birde internetten yapılan kıyafet alışverişlerine pek güvenim yok. Çünkü ben bazen 40 beden, bazen 42, bazen 44 kalıba göre o kadar fark ediyor ki. Ya da mankende durduğu gibi durmuyor mesela. Sonra kargoydu, değişimdi ugraş dur :) O yüzden direkt görüp almak daha güven veriyor.
Tabi tabi ki gidip deneyip almak en güzeli ama iki çocukla mağazada rahat rahat kıyafet denemek lüks benim için :) beğendiğim modelleri getirtip deniyorum hangileri olursa alıyorum, olmayanı iade ediyorum, geri ödemede de sıkıntı yaşamadığım için bana büyük kolaylık oluyor.

Back
X