- 4 Şubat 2025
- 310
- 107
- 18
- 25
- Konu Sahibi ipek prenses
Nasipten öte yol yok inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırızYa çok teşekkür ediyorum valla çok mutlu oluyorum inşAllah tutarönereceğiniz bişe varmı acaba

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasipten öte yol yok inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırızYa çok teşekkür ediyorum valla çok mutlu oluyorum inşAllah tutarönereceğiniz bişe varmı acaba
Amin inşAllahNasipten öte yol yok inşallah hepimiz bu ay hayırlı haberler alırızbu iki günü de değerlendirin
25 şubat pik mi sankiBenimkinde bakarmısınızzz
Evet renkleri biraz söndü tabi 3 gün değerlendirdim bakalım gerisi Allahın bileceği iş25 şubat pik mi sanki
Benimkide öyleydi doktor dedi yumurtlama olmuş ve çatlamışEvet renkleri biraz söndü tabi 3 gün değerlendirdim bakalım gerisi Allahın bileceği iş
Hamilelik varmıBenimkide öyleydi doktor dedi yumurtlama olmuş ve çatlamış
14 gün sonra gebelik testi yapacakmışım inşAllah olurHamilelik varmı
Amin inşallah sonucu paylaşırsın bizede umut olur14 gün sonra gebelik testi yapacakmışım inşAllah olur![]()
İnşAllah Rabbim nasip ederAmin inşallah sonucu paylaşırsın bizede umut olur![]()
Amin inşallah sonucu paylaşırsın bizede umut olur![]()
Bugünde silik çıkıyor artık yapmayacağım test
Merhaba bence pkos olduğunuz için testi bırakmayın gebelik olmamışsa çünkü bende var ve testlerim bir gün koyu bir gün silik oluyor 21. Günde pik gördüm koyulaştı silindi tekrar koyulaştı ama umarım bebiş olmuşturBugünde silik çıkıyor artık yapmayacağım test
Ovülasyon testine adetten kaç gün sonra başlanmalıEvet canım pik değerlendir
Merhaba bence pkos olduğunuz için testi bırakmayın gebelik olmamışsa çünkü bende var ve testlerim bir gün koyu bir gün silik oluyor 21. Günde pik gördüm koyulaştı silindi tekrar koyulaştı ama umarım bebiş olmuştur![]()
Ben yeni başladım diye 13. Gün başladım ama adet bitince hemen ertesi günmüşOvülasyon testine adetten kaç gün sonra başlanmalı
Adet bitiminde başlıyorlar genelde. Ama ben 10. Günden 20. Güne kadar yapıyorum düzenli adet görüyorum ne zaman yumurtlıcağımı tahmin ediyorumOvülasyon testine adetten kaç gün sonra başlanmalı
Teşekkür ederimmmAdet bitiminde başlıyorlar genelde. Ama ben 10. Günden 20. Güne kadar yapıyorum düzenli adet görüyorum ne zaman yumurtlıcağımı tahmin ediyorum