Aşkından ölüyor olsanız bile evlenmeyin. Ondan surekli küfür duydukca zamanla soğursunuz zaten. En iyisi evlenmeden kaçın. Arkana bile bakmamaalesef yakinlarimdada bu duruma şahit olduğumdan zaten ondan dolayı istemiyorum boyle birini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aşkından ölüyor olsanız bile evlenmeyin. Ondan surekli küfür duydukca zamanla soğursunuz zaten. En iyisi evlenmeden kaçın. Arkana bile bakmamaalesef yakinlarimdada bu duruma şahit olduğumdan zaten ondan dolayı istemiyorum boyle birini
Aaa benimki gelmiş ya.sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?
7 yıldır konuştuğum biri var. fakat ben kendimi tam açamadım mesela benim rahatsızlığından dolayı bir çok ameliyat geçirdim hatta bu yüzden yüzümde yara sesimde sorun var. Ben bunu ona söylemedim. çünkü terkedilmekten korktum basta ve düştüm dedim. ailevi durumumu bilmiyor cok sorunlu bir ailem...www.kadinlarkulubu.com
bu konunuzu ! başka örnek vereyim mi ?
Aaa benimki gelmiş ya.
Adam evli evli.
Anlamadım.Yalancı yalanı yakalanmayana denir.
O kişiyle evlenirsen bırak kafanın rahat etmesini cereni aileni bu boş insan İcin bıraktığından kafanı taşlara vurursun emin ol sakın düşünme bile o kişiyle evlenmeyi kaç yasında sın bilmiyorum ama sana bir abla tavsiyesi evleneceğin adam calıskan sorumluluk sahibi ve ailene ve sana saygı duyan biri olmalı. Herşeyden en önemlisi buu. Gerisi inan bana boş. O adamla evlenirsen eğer calısıp eve bakmak zorunda olan sen olursun arkadaşlarımdan cok böyle örnekler var. Tembel kocaları kadın anaç oldugu İcin cocukları oldugundan ayrılmıyor. Kadın calısıp evi geçindirmeye calısıyor yazıktır. Lütfen sakınçevremdeki insanlardan uzaklasmak evlenince kafam rahat eder düşüncesi
arkana bakmadan kaç. şimdiden sana bu kadar itici gelen biriyle çok mutlu olacagını falan sanmıyorsun heralde. aileni dinle, dua et, hayat sana daha güzel kapılar acsın.konuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?
Sadece başlığı okuduğumda evlenme demeye gelmiştim. Çünkü bu soruyu aklına düşürdüyse gerek yoktur evliliğe.konuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?
sevgi her şeye yetmiyo kuzum yaaazaten benimde icim içimi yiyen bu cok kararsizim bir yandan beni seviyor mu acaba diyorum ama cok fazla hataları oldu. Surekli küfür etmesi hakaretleri ve sorumsuz olması mantıklı değil diyorum
Ciddi düşündüğünü söyleyip beni seviyor mu acaba diye soruyorsunuz?zaten benimde icim içimi yiyen bu cok kararsizim bir yandan beni seviyor mu acaba diyorum ama cok fazla hataları oldu. Surekli küfür etmesi hakaretleri ve sorumsuz olması mantıklı değil diyorum
tabiki böyle değiller, ben o kadar erkek tanıyorum kendi aralarında küfürlü konuşabilirler ama konu size geldiğinde veya bir kadına herkes haddini bilmeli. ailenize de saygısız davranmaya hakkı yok kimsenin. ayrıca çalışmayı sevmeyen insanların evlilikte de birçok sorumluluğunu boşverdiğini düşünüyorumbende iste çok kararsizim sizce tüm erkekler boyle mi
Evlenmezdim netkonuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?