Kız İsteme sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

bu konunuzu ! başka örnek vereyim mi ?
Aaa benimki gelmiş ya.😀

Adam evli evli.

Yaa kesin evlen böylesi adam kaçırılır mı. Özellik desen var, karakter desen var, çalışkanlık desen var, saygı desen var, sorumluluk desen var, Ailene hürmetin kralını gösteriyor. İdeal erkek..

çevremdeki insanlardan uzaklasmak evlenince kafam rahat eder düşüncesi
O kişiyle evlenirsen bırak kafanın rahat etmesini cereni aileni bu boş insan İcin bıraktığından kafanı taşlara vurursun emin ol sakın düşünme bile o kişiyle evlenmeyi kaç yasında sın bilmiyorum ama sana bir abla tavsiyesi evleneceğin adam calıskan sorumluluk sahibi ve ailene ve sana saygı duyan biri olmalı. Herşeyden en önemlisi buu. Gerisi inan bana boş. O adamla evlenirsen eğer calısıp eve bakmak zorunda olan sen olursun arkadaşlarımdan cok böyle örnekler var. Tembel kocaları kadın anaç oldugu İcin cocukları oldugundan ayrılmıyor. Kadın calısıp evi geçindirmeye calısıyor yazıktır. Lütfen sakın

konuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?
arkana bakmadan kaç. şimdiden sana bu kadar itici gelen biriyle çok mutlu olacagını falan sanmıyorsun heralde. aileni dinle, dua et, hayat sana daha güzel kapılar acsın.

konuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?
Sadece başlığı okuduğumda evlenme demeye gelmiştim. Çünkü bu soruyu aklına düşürdüyse gerek yoktur evliliğe.
Konuyu okuyunca da ardına bakmadan kaç demeye geldim :KK12:

zaten benimde icim içimi yiyen bu cok kararsizim bir yandan beni seviyor mu acaba diyorum ama cok fazla hataları oldu. Surekli küfür etmesi hakaretleri ve sorumsuz olması mantıklı değil diyorum
sevgi her şeye yetmiyo kuzum yaaa

zaten benimde icim içimi yiyen bu cok kararsizim bir yandan beni seviyor mu acaba diyorum ama cok fazla hataları oldu. Surekli küfür etmesi hakaretleri ve sorumsuz olması mantıklı değil diyorum
Ciddi düşündüğünü söyleyip beni seviyor mu acaba diye soruyorsunuz?
Canım sürekli küfür ediyor diyorsun sana da edebilir ki ailen hakkında kötü konuştuğu da oluyormuş. Ailene saygısızlık yapan biriyle bir gelecek ya da evlenme düşüncesi yanlış bence iyi düşün taşın derim.

bende iste çok kararsizim sizce tüm erkekler boyle mi
tabiki böyle değiller, ben o kadar erkek tanıyorum kendi aralarında küfürlü konuşabilirler ama konu size geldiğinde veya bir kadına herkes haddini bilmeli. ailenize de saygısız davranmaya hakkı yok kimsenin. ayrıca çalışmayı sevmeyen insanların evlilikte de birçok sorumluluğunu boşverdiğini düşünüyorum

Evlenmezdim net

X