• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme sizce boyle biriyle evlenmeli miyim?

Denizoz34

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2021
28
4
1
34
konuştuğum biri var karşı tarafta ciddi düşünüyor fakat vok küfürlü konuşuyor benim en nefret ettiğim şeylerden biri. Bir aradığımda bin defa aramam gerekiyor ulaşamıyorum sorumsuz. çalışmayı sevmeyen ağır baslı olmayan biri. bende biraz sınırlı biriyim bende böyle davranınca sinirleniyorum tepki gösteriyorum. Fakat ailem istemedi karşı tarafta rest çek evlenelim diyor fakat ben güvenemiyorum. Ailem istemediği icjn ailem hakkındada kotu konuştuğu oluyor. Evlenince daha kötü olmasından korkuyorum siz olsanız ne yapardınız?

Konuyu bir başkası yazmış gibi okur musunuz? Evlenmeli misiniz kararını verebilirsiniz bence
zaten benimde icim içimi yiyen bu cok kararsizim bir yandan beni seviyor mu acaba diyorum ama cok fazla hataları oldu. Surekli küfür etmesi hakaretleri ve sorumsuz olması mantıklı değil diyorum

evet haklisiniz ama iste ya sonradan pişman olursam düşüncesi var
Kusura bakmayın ama böyle birini reddedince sonrasında pişman olmak için aklınızı peynir ekmekle yemiş olmanız lazım. Gençsiniz yahu daha kimler kimler çıkacak karşınıza, dünyadaki tek erkek o değil

Kusura bakmayın ama böyle birini reddedince sonrasında pişman olmak için aklınızı peynir ekmekle yemiş olmanız lazım. Gençsiniz yahu daha kimler kimler çıkacak karşınıza, dünyadaki tek erkek o hak

haklisiniz aslında en istemedigim erkek tipi acaba tüm erkekler mi boyle ben mi abartıyorum diyip kendimi sucluyordum

Evlenme tabiki milletin terbiye veremediği oğluna sen mi terbiye vereceksin

Evlenme tabiki milletin terbiye veremediği oğluna sen mi terbiye vereceksin
tüm erkekler boyle mi acaba ben mi abartıyorum diye düşünüyorum ama sorumsuz çalışmayı sevmeme ağırbaşlı olmama durumları iste

Canina mi susadin arkadasim?

Ailem hakkinda kotu konusan adami semtime ugratmam. Sen koynuna girmeyi dusunuyorsun.

Bir de kufurbaz 🤮
ben vermediği için oyle yapıyor diye düşünüyordum birde tüm erkekler küfür eder diye ogrendigimden belki acaba normal mi dedim

ben vermediği için oyle yapıyor diye düşünüyordum birde tüm erkekler küfür eder diye ogrendigimden belki acaba normal mi dedim

Vermedigi icin?? Burayi anlayamadim.

Tüm erkekler kufur etmez.
Abimden kardesimden babamdan esimden hic duymadim.

Calismayi sevmeyen ve sorumsuz adamla ömrün cürür. Bir de üstüne yedigin küfürle kalirsin 😑 benim esim de pek calismayi sevmezdi. Ama bunun icin imkan lazim.
Maddi durumlar nasil? Calismazsa ne yiyeceksiniz?

Sorumsuz ve kufurbaz bi adamla cocuk yapip buyutecek misiniz?

Back