Sizce boşanma sebebi midir?

İnsanin fiziki özelliklerinin eleştirilecek, alay edilecek bir konu olmadığını ilkokul sıralarında öğretiyoruz çocuklara..!!

Başlığa ithafen bosanma sebebidir tabiki.

bosanma sebepleri arasinda "psikolojik siddet" de vardir ve fazlasiyla maruz kaliyorsun.
Haklısın kesinlikle. O da mutsuz diye elimden geleni yapıyorum uğraşıyorum. Ben sezaryen sonrası bile kalktım ev süpürdüm sildim dinlene dinlene. Ama bunları hiç görmüyor sanki çok dağınık çok kirli biriiymişim gibi davranıyor. Üstelik gündüz spor yaptığımı söyledim bünyem aşışkob değil hemen yoruluyorum. Hala ne temizliği istiyorsun!

Ürünü görüp mü aldın?
Bence tam iade edilmelik adam.
Sen zaten hassas bir dönemden geçiyorsun destek olması gerekiyorken eleştiriyor bir de. Vefasız. Kendileri çocuk taşısın bakalım vücudu deforme olsun ne türe dönüşüyorlar. Bırak sporu falan kafanı dinle bi süre. Sonra da kendi yolunu çiz. Böylesiyle hayat geçmez.

Adam'ın bir umut tedaviyle değişme şansı var mı? Bu bahsettiğiniz hastalik törpülenen bişey mi?

Değilse bana bir ömür böyle davranacak olan öz annem olsa bosarim ben.

İyi geceler. 16 aylık evlilik bence yeni sayılır. Yani henüz oturmamış, iki farklı insanın beraber yaşamanın getirdiği güzelliklerden çok olumsuzluklarla, zıtlıklarla mücadele etme dönemi gibi.. Bu dönem içinde bir de bebek kaybetmişsiniz (başınız sağolsun). Eşiniz manevi yönden zayıf, zorluklara göğüs germe konusunda zayıf bir insansa, bu şekilde dışavırmuş olabilir.. Boşanma ilk akla gelen değil, çözümsüz kalındığında, başka bir yol kalmadığında akla gelen olmalı bence. Psikolojik destek almaya sıcak bakar mı?

Ya velevki gercekten kambur oldunuz, yine de söylenmez. Terbiyesizlik!
Onun ozguven tavan yapmiş, bence siz de ona ayni muameleyi yapin. Belki akli basina gelir.
Cocugunuz icin uzuldum, basiniz sagolsun. Destek olacagina yaptigina bak dangozun!
İçeride çekirdek çitliyor bir de !

Hayatımı bu sorunlu adamla geçirmek istemezdim. Bu herşeye karışan dişlerimi bile nasıl fırçalayacağımı söyleyen bir adamla yapamaz boşanırdım,hadi şuan gençsiniz ama ileride yaşlanacaksınız. Allah aşkına bir düşünün yaşlılıkta bu adam daha da huysuzlanacak,sizce ömür geçer mi?

Ay canımmmmm önceki konundan biliorm seni.Zaten canın burnunda.Bebegini kaybettin.Bu eşinin düşüncesiz tavrıda neyin nesi?Ikinizde depresyondasinz kuzum.Bence bir psikologa gidin
Boşanmayı konuşalım yarın diyor paikolog için biraz geç oldu sanırım :/

Adam'ın bir umut tedaviyle değişme şansı var mı? Bu bahsettiğiniz hastalik törpülenen bişey mi?

Değilse bana bir ömür böyle davranacak olan öz annem olsa bosarim ben.
İnanın bilmiyorum birkaç kez teklif ettim tedaviyi olur gidelim dedi ama kaldı öylece

Canim benim bosanmama sebebin yok ki bosanma sebebi olsun. Evlilik bu degil! Hele ki icinde bulundugun durum cok zorken esinin psikolojik siddeti cekilir dert degil.

Resti çek çeneni kapayamicaksan kapi orda de ve asla taviz verme. Seviyosa duzelir. Sen de ona gore iyilestirmek icin biseyler yaparsın. Yeni evlisiniz belki ondandir kac yildir taniodur evlenirken?

İyi geceler. 16 aylık evlilik bence yeni sayılır. Yani henüz oturmamış, iki farklı insanın beraber yaşamanın getirdiği güzelliklerden çok olumsuzluklarla, zıtlıklarla mücadele etme dönemi gibi.. Bu dönem içinde bir de bebek kaybetmişsiniz (başınız sağolsun). Eşiniz manevi yönden zayıf, zorluklara göğüs germe konusunda zayıf bir insansa, bu şekilde dışavırmuş olabilir.. Boşanma ilk akla gelen değil, çözümsüz kalındığında, başka bir yol kalmadığında akla gelen olmalı bence. Psikolojik destek almaya sıcak bakar mı?
Teşekkür ederim öncelikle yorumunuz için. Paikolojik desteğe hem kendi rahatsızlığı hem de bebeğimizle ilgili durumumuz için gitmeyi düşündük ve olumlu bakıyor bu konuya. Ama şimdi yarın boşanma konusunu konuşalım anlaşalım dedi içeride çekirdek çitliyor. Duvara anlatıyorum hissi var içimdekileri. Bu noktada psikolog önerisi nasıl olur bilemiyorum

Evlilik mutlu etmiyorsa yeterli bir sebeptir. Hiç de yuva kutsaldır bilmem ne işlerine girmeyeceğim. Her şeye gereksiz kutsiyet yüklüyoruz sonra burnumuz pislikten çıkmıyor. Ama sizin durumunuz özel zor bir dönemden geçiyorsunuz beraber psikolojik destek almalısınız. Böyle acılı zamanlarda fevri kararlar vermek sağlıklı değil. Çift terapisi alın eşiniz bu takıntılı halleri için ayrı bir tedavi görsün. Sağlıklı değil çünkü. Kendinizi toplayınca kararınızı verirsiniz. Normal şartlarda böyle durumlarda göze göz dişe diş derim ama sizin durumunuz henüz çok hassas.

Hayatımı bu sorunlu adamla geçirmek istemezdim. Bu herşeye karışan dişlerimi bile nasıl fırçalayacağımı söyleyen bir adamla yapamaz boşanırdım,hadi şuan gençsiniz ama ileride yaşlanacaksınız. Allah aşkına bir düşünün yaşlılıkta bu adam daha da huysuzlanacak,sizce ömür geçer mi?
Akşamdan beri düşüncem geçmez olarak ama doğru mu karar veriyorum diye gelgitlerim var :KK43:

Canim benim bosanmama sebebin yok ki bosanma sebebi olsun. Evlilik bu degil! Hele ki icinde bulundugun durum cok zorken esinin psikolojik siddeti cekilir dert degil.
Valla bu zamana kadar nasıl dayandım bilmiyorum. Elbette hep böyle değil bu konular haricinde harika biri ama işte bazı şeyler bazı güzellikleri örtüyor

Boşanmayı konuşalım yarın diyor paikolog için biraz geç oldu sanırım :/

Boşanın sizde , her işte hayır var derler ya... Sizi başkalaştırmasına izin vermeyin. Yarın bir gün hepimizin vücudu deforme olacak o zaman ihanet mi edecek yani ?! Bunu görmektense ve elinizde çocukla bu durumda kalmaktansa şimdiden yolları ayırın.

X