Yakışıklı, çok iyi meslek sahibi, görünürde her şeyin güzel oldugu eski eşimin zamanla ortaya çıkan kompleksi ve her konuda olumsuz duruşu\kötü dusunceleri ve insanî değerlerden bihaber oluşuydu özenle kurulan yuvayı yıkan.. Yaptığı saygısızlıklar, hainliklerden sonra bitirdi kendini, ne mesleği umrumuzda oldu, ne başka şey.. (Zaten meslegi icin evlenmedim, ornek olsun diye söylüyorum) Millet bana özenirdi evliyken (hiç yansitmazdim skntimi etrafa, yuvanın şerefi için) ama ben içten içe öyle mutsuzdum ki.. Saygı, guven, sevgi; hepsini elleriyle kırdı döktü.. Kimin ne dediği degil, senin o insanın yanında nasıl hissettiğin onemli.. Kaldı ki, ufak farklar disinda bi problem göremedim..
Yani meslek filan hava cıva, o adamda evini gecindirecek muhtaç etmeyecek sebat ve çalışkanlık var mi, ona bak..Ondan sonra da kendini, beynini, fikirlerini, yaşama bakış açısını ne yönde geliştirmiş, bu mühim.. Hayata aynı pencereden baktıktan, birbirini sevip arada saygı ve güven de olduktan sonra, gerisi önemli değil.. İş ki birbirinize EŞ ve AİLE olabilesiniz..
ALLAH hakkınızda hayirlisini versin.. Mutlu olun inşaAllah..