Kesinlikle ayrılmalısınız en azından yol yakınken. Siz ailesel olarak da gerek ikiniz de çok farklısınız. Bu uyumsuzlukla sağlıklı bir evlilik olması mümkün değil. Kafa yapıları farklı olduğu sürece sürekli çatışma olacaktır. Kaldı ki kv olacak kişi sürekli oğlunu üste tutup her daim siz altta kalacaksınız. Yani sizin teste tabi olmanızda kötü olmuş çok saçma bence. Çünkü şimdi gençler ev işi yemek vs evlendikten sonra kendini yetiştiriyor bu konularda. Kaldı ki sizin açık giyinmenize karışıp oğlunun içki içmesi ama sizin aile bunun olmayışı çok büyük tezatlık. Benim şahsi fikrim kendinize uygun biriyle evlilik düşünmeniz. Değilse sonu hüsran olacak.
Hadi icki ayda yılda bir içse kahveye her aksam veya her haftasonu gitcekİkisi de yok hiç de görmedim ne ailede ne de koca sülalede
Ya erkek arkadaşın seni annesinin evine test etmesi icin götürüyor. Cidden bu senin için normal mi? Kadın giyiminle ilgili laf sokuyor. Adama birşey diyince karışma ben oğlumu serbest yetiştirdim diyor. Sen de diyemedin mi benim annem de beni serbest yetiştirdi diye. Bı de kahveye gidiyormuş adam neyin tereddütünü yasiyorsun kendine layık gördüğün hayat bu mu?Yemektir kahvedir bunlar sorun değil öğrenirim yaparım zaten çoğu talihsizlik heyecandan oldu annesi var sonuçta gerildim biraz. Ama bunun dışındakiler büyük sorun. Ayrılma aşamasına geldik
Eğer annesi sizi kötülediyse etkilenmiş olabilir evetHaklısınız öyle belki deöğretmenler gününde bana çiçek falan göndermişti halbuki bilmiyorum benle alakalı fikirleri mi değişti annesi galan mu doldurdu ondan mı böyle yapıyor ben hala iyi niyetli düşünmeye çalışıyorum
Daha geçen aynı konuyu aynı soruyo sordunuz neden tekrar açtınız konuyu ne degişti
Hadi icki ayda yılda bir içse kahveye her aksam veya her haftasonu gitcek
Bi arkadaısm yasıyor ve gercekten can sıkıcı bi hobi
Ya erkek arkadaşın seni annesinin evine test etmesi icin götürüyor. Cidden bu senin için normal mi? Kadın giyiminle ilgili laf sokuyor. Adama birşey diyince karışma ben oğlumu serbest yetiştirdim diyor. Sen de diyemedin mi benim annem de beni serbest yetiştirdi diye. Bı de kahveye gidiyormuş adam neyin tereddütünü yasiyorsun kendine layık gördüğün hayat bu mu?
Daha önceki konuya fotoğraf eklemiştiniz, bence açık bile giyinmiyorsunuz gayet normal bir giyim tarzınız var. Kısa deyince gerçekten popo altı kısalıktaki bir etekten bahsediyorsunuz sanmıştım (burada giyenleri eleştirmiyorum bende öyle mini giyiyorum)
İstediğiniz açıklıkta giyinmek hakkınız hadi köy yerinde laf ediyorlardır diye yazdım bunu.
Yemekti testi bunlar hikaye. Hizmetçi almıyor paşa oğluşuna seni. Bunu size söylediler/hissettirdiler mi yemek yapmak senin görevin olacak diye yoksa kendiniz mi böyle bir düşünceye girdiniz? Her iki şartta da yanlış.
Kahve olayı hiç değinmek bile istemiyorum. Eşlerin kendine ait özel alanları ve hobileri olmalı ama genç bir erkeğin kahve kültürüne sahip olması hiç hoş değil ayrıca siz annesiyle evde onun yolunu gözlerken o keyif yapacak.
Söylediğiniz her şey sizi ataerkil bir aile yapısına mahkum etmeye çalışan bir aileyi gösteriyor. Bu halleri henüz korkutmamak için dozajlarını yükseltmemiş halleri.
Çok güzel bir şekilde sorgulamaya gitmişsiniz. Lütfen ayrılın, kendi seviyenizde, aile yapınıza daha uygun birini bulacaksınızdır.
Birincisi hangi devirde kaldı allah aşkına bu tür şeyler.Siz orda misafirsiniz daha elinizde yüzüğünüz yok gelin değilsiniz ki size yemek yaptırmışlar yani sizin eviniz değil mutfağını bilmezsiniz etmesiniz sizden bunu yapmanızın istenmesi bana çok saçma geldi kusura bakmayın.Gelelim kahve mevzusuna kişinin kendi seçimidir birşey diyemem daha bu yaşta gezip görüp sevdiğin insanla yeni şeyler keşfedip kendini geliştirmek varken her haftasonu kombine bilet almış gibi kahve köşelerinde geçirmesi bana göre çok sığ bir insan olduğunu gösterir kusura bakmayın.Bu insan sizin okuduğunuz bir kitabı bile okumaz, bu insanla ne paylaşabilirsiniz ki ? Kaldı ki sadece erkek arkadaşınızla değil ailesiyle de evleniyorsunuz bu kv ile ömür geçer mi ? Birşeyleri zorlamayın bence sonra burda kv konularına yeni bir başlık eklersiniz.