- 24 Aralık 2013
- 2.498
- 2.166
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sevgili oldugunuz için hep yaninizda evlenince kahveye koşacak anasi desen tam bir erkek Annesi paşa yetistirmis uzak dur bence bide sevgilinin ailesinde kalmak arada resmi bişey yokken hele bide hizmet etmek hiç hoş degil okadar yüz veremeye gerek yok ayril gitsin kafana göre birini bul
Erkeklerin evlenirken eş adaylarını,annelerinin onayından geçmesi durumu bizim toplumda oldukça yaygın.Sizin anneniz ne düşünüyor peki erkek arkadaşınızla ilgili?Erkek arkadaşınız yaşadığı aile ortamını,yaşam tarzını,alışkanlıklarını ve sizden beklentilerini bir şekilde dile getirmiş.Sizde kendi düşüncelerinizi söylemişsiniz.Uyum sağlamıyorsanız,birbirinizin beklentisini karşılayamayacağınız düşüncesi ağır basıyorsa,çok uzatmadan yolları ayırmalısınız.
Evlenincede vay anneme sunu dedin vay annem hakli kavgalari cikarma potansiyeli yuksek kisi bence kac kurtul. Oyle gerilmissin ki hastaligini bike talihsizlik gormussun orda... O durumda onlar nasil davrandi sana sen puan ver asil :)
Gider cnm gider şimdi tabi gitmez evlenince nede olsa hep benle diye gider gitmem desede inanma. Bide gerek yok ya evlenince gerçekten şimdiki gibi olmuyor alistigin hayatın değişecek ve eşine soguyacaksin ben sırf esimim yaşadığı yeri sevmiyorumm diye bosanmayi düşünüyorum bazen iç Anadolu'da akdenizde büyüdüm bu bile sorunken senin öyle bi hayata gitmen daha kotuİltenbebim de korkum bu ben ordayken hiç kahveye gitmedi bi kere bile ama evlensek gitcek belli konuşmalarından hazırlıyor resmen
Gider cnm gider şimdi tabi gitmez evlenince nede olsa hep benle diye gider gitmem desede inanma. Bide gerek yok ya evlenince gerçekten şimdiki gibi olmuyor alistigin hayatın değişecek ve eşine soguyacaksin ben sırf esimim yaşadığı yeri sevmiyorumm diye bosanmayi düşünüyorum bazen iç Anadolu'da akdenizde büyüdüm bu bile sorunken senin öyle bi hayata gitmen daha kotu
Çok haklısınız. Mesajlarınızı okudukça daha da ayılıyorum. Kıyafet konusunda aslında daha açık giyiniyorum popoda şort var ama sadece tatil yerlerinde. Normal şehirlerde giydiğim boy resimdeki gibi. Yemek senin görevin diye bişe hissettirmediler aksine annesi de o da hiçbişe yaptırmadı erkek arkadaşımın bu konuda hakkını yiyemem cidden her işini kendi gören insan aksine üşenmez çayım bitse kalkar benden önce doldurur çayımı. Kendi de yemek falan yapıyor annesiyle beraber yaşamıyor sonuçta merkezde yaşıyor. Ama ben cidden iyi değilimi yemek konusunda bir iki çeşit çorba bir iki çeşit de sulu yemek biliyorum sadece bu bariz belliydi ondan sanırım böyle yansıttım. Bu zaten benim kendimde geliştirmem gereken bir alan olarak gördüğüm bişey. Yemek ve temizlik tabii ki kadının görevi değil ama hiç bilmemek de olmaz birini davet etsem utanacak durumdayım o derece çeşit bilmiyorum kendimi idare etcek aç kalmayacak kadar sadece. Domates çorbası şehriye çorbası makarna bezelye yemeği salata bu kadar yapabildiğim. göze battı bu da sanırım.
Ancak ataerkil aile yapısı konusunda size hak verdim. Erkek arkadaşımı hiç öyle görmüyordum sohbetlerimiz esnasında olsun davranışları olsun iyi ki anne ile bir araya gelmişiz. Annesi olmadan da beraber vakit geçirmiştik kamp yapmıştık birlikte ama hiç böyle şeyler olmamıştı. Onun yanında mı gerçek karakteri ortaya çıktı annesine mi ayak uydurmaya çalıştı bilmiyorum nedir. Anlayamadım. Ama söylediklerinizi dikkatle okudum zihnimde uyanan çok yer oldu çok teşekkür ederim
Çoğu insan aile yanında başka sosyal yaşamında başka türlü davranır. Kendisi ne kadar kabul etmese de “paşam” diyen bir kadının oğlu. Cumanın gelişi perşembeden belli :/
Yemek konusunda da çok takılmayın. Annem evlendikleri zaman hiç yemek yapmayı bilmiyormuş babam öğretmiş. Şu an yemeğini yiyen bayılır. Öğrenilmeyecek bir şey değil yani.
acik giyinme konusunda hic takilmadim,
zira benim kv kimlere neler neler diyor ama gelinleri straplez gelinlik giydi, bir sey de demedi,
bu is sana ve es adayina bakar kisaca.
Sizce de bırakayım bitsin gitsin mi peki
Annesini yalnız bırakmak istemiyorsa niye kahveye gidiyor?Babası vefat etmiş. Bütün çocukları uzakta. Yaşı da var kadının. Sağlıklı ama herşeyini kendi yapıyor ama yalnız diye sevgilim ilgileniyor. Kendisi her haftasonu yanına gidiyor merkezden köye. Evlenince de her haftasonu en geç iki haftada bir köye gidecekmişiz köyü seviyormuş. Dedim ikimiz de memuruz bi haftasonumuz var ayda bir gidilir neyse ama haftada bir en geç iki haftada bir çok fazla. Bu nasıl hiç biz senle hiç başbaşa gezmicez mi haftasonları gezmeye alışverişe şehir dışına falan gitmicez mi biyerlere. Belki ben sadece evimde pijamalarımla ayağımı uzatıp dinlenmek senle başbaşa olmak isticem yani. Tamam aynı şehirdesin evet ama sonuçta evlenceksin bu kadar iç içe olunmamalı bence evlendikten sonra. Her haftsonu en geç iki haftada bir nedir. Bi de yemek yapamıyorum falan laf sokmasından sonra Aklımdan geçmedi değil bu annesine hizmetçi arıyor diye. Bi de akşamları kahveye gidecek ben de evde kalcam annesiyle sıkılırım ya ben alışkın değilim yani bana diyor e sende köydeki kadınlarla tanışırsın genç bi kız var gelin orda çok sevdiğim bi arkadaşım onu söylüyor ona gidersin sohbet edersiniz haftasonları sen kahvede otur ben de arkadaşlarımla oturayım çay içeyim diye mi evlencez biz dedim. Ben haftasonlarımın Çoğunu senle başbaşa geçirmek isterim dedim annesinin üst katında daire var orayı yaptırcakmış haftasonları veya tatillerde gelince falan kalmaya onu söylüyor bana.
Ay ilahi çok güldümBu arada testleri gecememişsin çalışıp bir daha mi gideceksin? Nasıl olacak?
Bir de “ayrılmalı mıyım sizce” diye sormuyorlar mıOkumuş ogretmen olmuşsun elin kadinina kendini begendirmeye mi calisiyorsun? Turk kizlari gercekten öküz seviyor