Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce bir ilişkide taraflar birbirine kısıtlama getirmelimi?
evet getirebilir gerektiğinde,mesela arkadaşlarından bazıları,giyiminde ufak tefek ve kendi arkadaşlarıma karşı hareketlerde düzenleme yapma hakkına sahip olabileceğimi düşünüyorum. tabi karşılıklı olarak.
Kısıtlama getiremez çünkü insanlara zorla birşeyler yaptırılamaz.. Rahatsız olduğunuzu söylediğiniz dakikada karşınızdaki sizi sevse bile bunu kabullenemez.. Özellikle erkekler..
Canım biri bana kısıtlama getirdiği anda ondan soğumaya başlarım ben. Zaten birini seversen o sana kısıtlama getirmese bile onun istediği gibi olup onu mutlu etmeye çalışırsın öle değil mi?
Buna kısıtlama demeyelim bence gerçekten kötü hissettiriyor insana kendini. Mutlaka ilişkilerde tarafların zaman zaman birbirlerinden istekleri oluyor. Herhangi bir konu hakkında rahatsızlıklarını dile getirebilir. Ama tüm bunlar karşılıklıdır. İnsanlar karşılarındaki nasıl davranıyorsa psikolojik olarak öyle davranıyorlar. O yüzden bence olabilir diyorum.