Anket Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

• Kadınlara değer verdiği için.

OY: 17 7,5%
  • Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için..

OY: 135 59,7%
  • Dertsiz başına dert açmak için.

OY: 74 32,7%

• Ankete Katılan
    226
Kadının derdinin hiç bitmeyeceğini bildiği için...
Erkekler Kulübü kursaydı konuşulacak konu futbol, kadınlar, arabalar ve seksle sınırlı olurdu..
Ayrıca erkekler, biz kadınlar kadar siteye vakit ayıramazdı..
Oysa biz kadınlar asla konu sıkıntısı çekmeyiz..
Ve her daim KK'ya ayıracak vaktimiz vardır.. :lepi:

cevap yazmışım ama yine yazacağım.
erkeklerin ilgi alanı futbol, araba ve cinsellik ve diğer küçük başlıklar.
gamyoncuiremsu Şeniz

futbol ve cinsellikte bol bol küfürlü sözcükler kullanacakları için üyeler uyarı cezası alacak ya da banlanacaktırlar. :mymeka: klava:

erkekler kadınların bağlandığı gibi bağlanmazlar bir şeye. buradaki çoğu insan bilgisayarını açar açmaz bu siteye giriyor.

adamın kafası çalışıyora.s!erkekler bizim kadar sıkı sıkıya kenetlenemezler ve bağ kuramazlar:1no2: ayrıca konuşacak bu kadar konu ve ilgi alanı da bulamazlar!kadınların dostluğu,kavgası,sevgisi herşeyi farklı!....:hooray:

bence erkkeler klubu kursaydı bu kadar ses getirmez desteklenmmezdi o yüzden kadınlar klubu kurdu kadınların sadakatını ilgisini bildiği için kurmustur bunada ilgi göstereceğimmizi iyi bilidğini düşünüorum erkekler pek böle birlik beraberlik paylaşımdan annamıorlar reelde annamıolar ki sanlda annasınlar demi haksızmıyım

Kadın varsa sorun vardır ve kalabalık vardır biri diğerini çeker paylaşmayı sever.
Erkeklerin bilgisayar başında saatlerce kalması için ya elektronik ya oyun sitesi açmak lazım onlardan da bolca mevcut...

erkekler ne konuşur kadın spor araba para siyaset!mirmirmirmir
biz ne konuşuruz? Bunların hepsini, erkekleri ev yaşamını ,modayı, saçı, giyinimi,
anılarımızı ,çocuklarımızı ,acılarımızı ,sevinçlerimizi, ve de hayallerimizi daha da aklıma gelmeyen bir
sürü şeyi! gamyoncuiremsu
insanların en çok hayatında ne yer kaplar peki ?:1closedeyes:
anıları sevinçleri acıları değil mi?:1closedeyes:
ozaman paylaşımda bizim üstünlüğümüz oluyor işte erkeler bu konuda pek paylaşmayı sevmez
kaç erkek gördünü sevgilimle aramız bozuk diye anlatan ya da konu açan ya da çocuğumuz olacak
bu 2. ayı bu 5. ayı der? hiç biri bence.sevmiyorlar
böyle şeyleri dolayısıylada paylaşım
alanları kısıtlı oluyor. e biryerde de kördüğüm oluyorlar ve tıkanıyorlar. Erkek sitesi olsa bukdar
genişleyemezdi dikkat çekmezdi.:jeyyar:
Bunu bilen zeki bir irkek de gelip erkeklerden iş çıkmaz diyip KK yı kurmuş işte bukadar basitt

Son düzenleme:
erkeklerin forumlarına bakıyorum bazen
bi konu açılıyo, aylar yıllar geçiyo konu 3-5 sayfa
geçen diyaloglar şöyle
- lan bişey yazsanıza
- lan bari rep verin
- emeğe saygı, o kadar yazdım

kadınlar klübünde nasıl ???
konu açılır, saat geçmeden kullanıcı rekoru kırar, sayfalar takip edilemez
geçen diyaloglar şöyle
- arkadaşlar hepinize yetişemiyorum
- konu dışı konuşmayalım
- konuyu açan nerde (belki 15 dakikadır yoktur ama yer gök inler nerde bu konu sahibi diye :roflol:)
- pardon aradaki sayfaları okuyamadım, biri özet geçebilirmi

vs. vs. işte kadınlar kulübüyle erkekler kulübü arasındaki fark budur.
allah kadına çene vermiştir, erkeğe üşengeçlik
hangi erkek bütün gün ekrana bakarak tamamen konuşma ihtiyacı için saatler harcayabilir ???

buarada konuyu yeni gördüm ama süper konu, çok eğlendim okurken :lepi:

Bunu Kazen'e sorarsanız; mutlaka: "Dertsiz başıma dert açmak için!!" diyecektir..

kadınlar için malzeme bol oyüzden tabi....
gelinlik kına nişan resimleri...geyik...saç baş el ayak göğüs bakımı....jinekoloji....daha bi dolu konu........
sitede en çok kadnlar aktif olur yani,erkekler uğraşmaz pek :)))

bi kere erkek sitesinde görmüştüm....
en son mesaj tarihi 2006 idi kaydirigubbakcemile3
bizde konu açlsa ertesi gün sayfalar doluyo kaydirigubbakcemile5

bence bu adam romantik..................:asigim:
sevgilisini daha iyi anlayabilmek için
merak ediyorum özel hayatı nasıl ......................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…