Anket Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

• Kadınlara değer verdiği için.

OY: 17 7,5%
  • Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için..

OY: 135 59,7%
  • Dertsiz başına dert açmak için.

OY: 74 32,7%

• Ankete Katılan
    226

Elif

Onur Üyesi
Pro Üye
12 Temmuz 2006
35.075
30.649
1.123
61
Konya
Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

şıklarda yok ama kadınları daha iyi anlamak için kurmuş olabilermi acaba:)))hani kadınları bi türlü anlayamazlar ya :)))

Valla Kazen e sorsak en dogru cevabi aliriz aslinda elif abla:roflol:

Erkekler kulübü diye bir yer var ama bu kadar aktif değildir msj yazmaya bile üşenir onlar:roflol:
Ayrıca konularıda az futbol,iş vs...Biz öyle miyiz herşey var forumumuzda:dance:
Ama bence en önemli sebep erkekler her forumda rahatca takılırlar ama bayanlar öyle değil.
Oyun oynarken bile rahatsız edildiğimiz yerler var:bbo:
kısacası kadınlara değer verdiği için,onlara özel bir yer olmasını istediğindena.s

demek ki kadınları iyi tanıyor
kadının detayı çoktur,malzemesi boldur
kıl,tüy,kilo,bebek,göbek,aşk,meşk oooo saymakla bitmez
kadın derya deniz...

erkeklerin ilgi alanı cinsilatif arkadaşımın dediği gb biz kadınlara nazaran dardır

ya futboldur,yada......

birde onlar bizler gibi meraklı değillerdir.....

bence herşey olabilir bunun altında..bütün şıklarıda işaretlemiş sayıyorum kendimi...

sevgili editörüm çok güzel bir iş yapmış bence,sırf biz bayanlara özel platformun olması kadar süper bir şey varmı..sadece kadınlara özel a.s.

Kadınlar aslında çiçektir, değerini bilene tabii.
Kadınları mutlu etmek ne kolaydır,uğraşabilene tabii..
Hiç tanımadığımız bir yerlerden uzanan eller sayesinde tutunuyoruz hayata,Kazen sayesinde..:1rolleyes:
Ahhh ahhhh biz kadınları bir Kazen anladı,o da yanlış anladı..:teytey:
PS. Son cümlem espiriydi,ban yemek istemem..

Son düzenleme:
şu sitede gördüğüm en akıllıca anket , elifcim teşekkür ederim sana a.s.

:1shok:
sırnaşık şey:roflol::roflol:

kazen erkekmiiiiiiiiiiiii????????????????? bu forumu kuran erkekmi yada editörler????????
:uhm::uhm::uhm:

Gunaydin conem benim:icecream:
Evet editor erkek, bende yeni uye oldugum siralar Curly'i Kazen in esi sannediyodum:1shok::tomato:

editör erkek mi. ben kadın zannediyordum. curly de erkek mi yoksa.........................

bence çok güzel bir anket yapmış elifcim eğer bir kadın yönetseydi bu kadar güzel bir site olmazdı.......... anca evin reisi gibi burdada bir reis lazım yoksa site alır başını gider........

ben curlyi bonus gibi kıvırcık saçlı bir bayan, editörü de nedense sarışın sımsıkı topuzlu ,chanel takım giyen hoş bir bayan olarak hayal etmiştim. hay allah.........bu durumda , dertsiz başlarına dert açmak için diyeceğim.................

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…