• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

• Kadınlara değer verdiği için.

OY: 17 7,5%
  • Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için..

OY: 135 59,7%
  • Dertsiz başına dert açmak için.

OY: 74 32,7%

• Ankete Katılan
    226
Vıdı vıdı vıdı susmak bilmediğimiz malum..Bu kadar konuşuyoruz onlar da daha yakından tanık olmak isteyebilirler bence:sm_confused: Ama siteye kaydolup kadın gibi bizimle muhabbet eden erkeklerin hiç bu kadar safiyane duygularla hareket ettiğine inanmıyorum..İğrençlik..Bayağılıktan başka bir şey değil:oklava:

Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

Çünkü kadınların ne kadar akıllı yaratıklar olduğunun onlarda farkın da bizden birşeyler öğrenmek için.:dance::dance::dance:

Son düzenleme:
bu kulubü kuran kazan bey bakmış kadınların derdi hiç bitmiyo, bunlar oturdukları yerden beri dertleşsiler diye bu kulubü kurmuş.tatlicadiarzu
ucunda duygusallık varmı bilemem artıkın:roflol:

ben bu konuyu yeni gördüm:utangac:
sanırım dertsiz başına dert açmak için kadınlar kulübünü kurdu editör ebi..
şimdi sorsan bin pişmandır..
Allahım Allahım 60.000 e yakın kadın..Allahım..çekilecek derdim çokmuş..:roflol:

Kadınlrın derdide dedikodusuda hiç bitmaz..işte bi güzellik yapiim demiştir....naniknanik

Erkeklerin tartisacagi bukadar konusu olmazdi heralde, yani onlarin sitesi bukadar renkli olmaya bilirdi.
Ayrica onlarin tartisacagi belli, araba , futbol, ......?
Birde kadinlarin belki bazi seyleri konusup rahtalama hisleri daha cok oldugu icin onlara böyle biryer yaratmak istemisdir.
Belki kendi de bir cevap yazar buraya???

Ayrica konuyu acan arkadas , güzel konu acmisin:)

neden açtığını bilemiycemde, olur ya birgün elinden çıkarmak isterse kk yı nedenini tahmin etmek hiç zor değil:))

ayrıca bazı arkadaşların kazenin erkek olduğunu duyuncaböle :1shok: olmalarınada ben böleee:1shok: oldum:roflol:

Kazenin dediğine göre eskiden evli erkeler kulubü varmış bakmış kadınlarda buraya üye oluo oda

kadınlar kulubunu kurmaya karar vermiş:) onun dedğine göre böle altında başka sebep varmıdır

bilmem:))

dertsiz basına dert acmak icindir
sözde erkekler biriyle idare edemiyor ben bunların toplu sekilde kavğasız patırtısız ğürültüsüz bu zamana kadar nasıl ğeldigine inanımıyorum iyi bir yönetici heralde tanımıyoruz ama 4 , 5 kadın altı yedi aydan sonra muhakkak bir birine ğirer kavğa edecek bir seyler muhakkak bulur ben bu siteyi gireli nerdeyse 8 ay filan olacak önemli bir olay olduguna rastlamıdım yönetim iyi yani
basarılar diliyorum kendi adıma

kesinlikle kadinlarin dunyasini merak ettigi icin

kesinlikle kadinlarin dunyasini merak ettigi icin

kesinlikle kadinlarin dunyasini merak ettigi icinjeyyar

Erkekler ne ister;
para,
kazanma duygusu,
poh poh(kadın ilgisi)

Yeni bir site açmak bunların hepsini ona sağlar.kadınların özelliklerini tanıyan her akıllı erkek bunu yapar.Bizde bu kadar potansiyel varken...Yapamayan da üye olur, bizi tanımaya çalışır. Allah Kazen' e akıl vermiş o da bunu kullanmış.Sabra ne gerek? Allah karısına sabır versin:) Benim eşim de site kurup her kadından her yazısı için onlarca teşekkür alıp pohpohlansa krize girerdim.:)

Back