Anket Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

Sizce bir erkek , neden Erkekler Kulübü değil de, Kadınlar Kulubü kurar

• Kadınlara değer verdiği için.

OY: 17 7,5%
  • Kadının derdi hiç bitmez, bunu iyi bildiği için..

OY: 135 59,7%
  • Dertsiz başına dert açmak için.

OY: 74 32,7%

• Ankete Katılan
    226

akşam akşam güldürdün kız :roflol::roflol:

Kadınların çenesi hiç durmaz.O yüzden site her zaman aktif olur.Malzemesi bol olur.jeyyar
Galiba bir anlık dalgınlığına denk geldi.:1rolleyes:

Gunaydin conem benim:icecream:
Evet editor erkek, bende yeni uye oldugum siralar Curly'i Kazen in esi sannediyodum:1shok::tomato:

ooo ne güzel :))))
sırnaşık şeysırnaşık şey resil oldukk heheee ayıptır sorması kaç yaşında bunlarrrr lülülülülülü??

tamamen DUYGUSAL nedenlerden. yerimseniben
çünkü erkekleri bu kadar bilgisayar başına bağlayamazsınız.
erkeklerin ilgi alanları çok daha az. kk da ise yok yok.

(bu arada anket çok güzel)

Son düzenleme:
Bana Göre Farklı nedenler olabilir Canım
1-Duygusalsa=Kadınların Sorunları anlayabiliyor ve birbirlerine destek olmalarını sağlamak amaçlı..Bunun yanında Sanal alemin diğer erkek etkilerinden daha rahat koruyabilmek için:1hug:

2-Çapkınsa=Bir sürü kadın olur içlerinde banada bir kaçtane düşer herhalde diye düşünerekKötü Kazen

3-İyi Niyetli ise=Annesine,eşine yakınında bulunan karşı cinse çok düşkündür ve onların ihtiyaçlarını yakından takip etmiştir..Gerekenleri buluncada diğer bayanlarında faydalanmasını istemiş olabilir

4- Agresifse=Çok çekmiştir Kadın milletinden..Azıcık birbirlerine girsinlerde görelim bakalım deyip kendi egomanyası altında tüm bayanları seğretmek gerektiğinde banlamak son söz hakkının onda olmasını istemesinden olabilirklava:

5-Kazanma Duygusu = Buradada söz konusu sadece paradır!!! Erkekler kulubu açmıştır baktı olmadı çünkü erkekler genelde az tüketir ama nedense pahallı şeyleri(araba vs) ihtiyaçtan deyip ):roflol:En sıkı tüketici bayanlardır ne olursa olsun tüketir.... Bana böyle bir site açsam iyi ekmek çıkar düşüncesiyle açmak istemiş olabilirnaniknaniknaniknanik

6-Karışık bir kişilik ve çok Zekiyse= Yukarıda saydıklarımın hepsini yapabilir kafasında kırk tane tilki dolaşırsengözlerimebaksanab

4- Agresifse=Çok çekmiştir Kadın milletinden..Azıcık birbirlerine girsinlerde görelim bakalım deyip kendi egomanyası altında tüm bayanları seğretmek gerektiğinde banlamak son söz hakkının onda olmasını istemesinden olabilir Bu maddeye bayıldım Nazlı'm:roflol:
Erkek milleti gerçek hayatta kadınlara laf yetiştiremediği için,burada binlerce kadının patronu..Hem seste duyulamayacağı için kafasıda şişmez.Erkeklerin deyimiyle dırdır dinlemek zorunda kalmaz.:roflol:

Son düzenleme:
Anket yarışmasında sormuştum bu soruyu..

Cevaplarımı da yineleyim burda, kendi adıma..yerimseniben

a)= Kadına değer verdiği için
b)= Kadının derdi hiç bitmez iyi bildiği için
c)= Dertsiz başına dert açmak için..yerimseniben

bence kadinlara deger verdigi icin olur ancak yoksa ne diye bu kadar kadinla ugrassin

erkeklerin forumu bu kadar tutmaz ki.....
kadınlar sıkılmaz ama erkekler böyle şeylere sıkılır....
ve kadınların sorunları çok erkeklerde sorun yok ki....

Ben kazeni aylarca kadın sandım. Hatta buraya üye olduğum ilk günlerde örgü hakkında birşeyler bile sormaya kalktım kendisine... :roflol: Erkek olduğunu yeni öğrendim ve çok şaşırdım. Bu anket sorusunu kendime birkaç kez sordum. Paranoyak mı oldum bilmiyorum, söylemem doğrumu onu da bilmiyorum ama içimde kalmasın, hatta ben kazenin ikinci bir nikinin olduğunu ve hatta bu ankete katılanlardan biri olduğundan şüpheleniyorum. (ismi bende kalsın)... (Gönder tuşuna basmakta bayağı zorlandım tatlicadiarzu)

peki kazen kim şimdi. editör var,curly var bir de 3 üncü olarak erkek kazen de mi var.....................

Kazen=Editör=Namı değer Ceyarsengözlerimebaksanab

Ceyar seni kadın zannediyorlarmış, ben olsam kendimi Boğaz köprüsünden atardım .muhahhaha:roflol:

Cevaba gelince Sevaba girmek için yapmıştır kanımca.

canı çok sıkılmış,hayatında hiç hareket yokmuş kısacası dertsiz kalmış olmalı ki dertsiz başına dert almak istemiş olabilir :roflol:

erkekler kadınlardan kurtulsunnn,kendi forumlarıyla uğrassın diye:))))))))))))999

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…