sizce, bi kadın çalışmalı mı? çalışmamalı mı?

anam taktın sende bulaşığa süpürmeyee..

Kadın ihtiyacı varsa çalışır, kendini iyi hissetmek,üretken olmak için çalışır, yada ihtiyacı yoktur,istemez ve çalışmaz. Kimi kadın çalışır ama çocuklarına da vakit ayırabilir kimisi çalışmaz ama çocukları günlerde,tv karşısında perişan olur.kısacası genelleme yapmak yanlıştır. sonuç:İsteyen çalışır, isteyen çalışmaz.iki durumun da artıları ve eksileri vardır.

Vurgulamak istediğiniz başka bir şey varsa benden talep etmenize gerek yok, kendiniz yazabilirsiniz.
yok yavru hiç üşenmedim okuyorum bütün yorumları .biriniz altında altın demiş biriniz bulaşık demiş biriniz çalışmalı.. ve yahut çalışmamalı demişş.. bazen gülüyorum bazen tee. gözlerimi böyle açıyorumm

Sizin de şikayetçi olduğunuz bir konuymuş gördüğüm kadarıyla.

Benim başımda böyle bir durum yok ama sizin adınıza konuşuyorum. Siz ise anlamsız mesajlar yazıyorsunuz.

Sizin de şikayetçi olduğunuz bir konuymuş gördüğüm kadarıyla.

Benim başımda böyle bir durum yok ama sizin adınıza konuşuyorum. Siz ise anlamsız mesajlar yazıyorsunuz.
Yok bee çalışıyorum sabah 07..30 akşam 5 allahtan cumartesi yok ama ben severim çalışmayıı..ama bazen şöyle bir tembellikte yapmak geliyor insanın içindenn..insanların şartlarına ve bulundukları duruma göre değişir .ama ben bir kadının çalışmasından yanayım oğluma baba annesi bakıyor ve şuda bir gerçekki oğlumun bir çok yönünüde kaçırıyorum.. yani bu olay aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık misalii.

Benim yazdiklarimdan anladiginiz buysa size cevap verip daha uzatip budaklandirmama luzum yok.

Eşinizin yardım etmemesinden yakındığınız eski bir mesajınızı kastetmiştim.

Oğlunuzun birçok yönünü babası da kaçırıyor, her yönünü görüp her an yanında olacaksınız diye bir şey yok.

Eşinizin yardım etmemesinden yakındığınız eski bir mesajınızı kastetmiştim....kız ben hiç böyle bir mesaj yazmadım nerden çıkardınn..anamm nerde o mesajj

tahminimce evli kadıdan bahsediyorsunuz buna gçre düşünücek olursam bir kadın kendini seviyorsa çalışmalı ama eşini daha çok seviyorsa çalışmamalı. çünkü heleki şuanki toplumda maddi özgürlük kadın için çok önemli erkekler sadece eve para getiriyorlar die sadece fiziksel şiddet değil lafla bile türlü eziyetler edebiliolar ve çalışmayanlar kendi parasını hiç kazanmamış olanlar buna göz yumuolar ama ekonomik özgürlüğü olan bir kadın buna boyun eğmek mecburiyetinde değil

Calismali emek sarfetmek cok guzel..calisiyorumda zaten..

Eğer farklı fikirlere sahipsek haklısınız yanlış gelebilir düşüncelerim size.

Erkeğin eline bakmaktır çalışmamak, zayıflıktır, başkasının parasını yemem, yan gelip yatamam ve daha yazmayı gerek görmediğim cümleler yazıldıysa, evini eksik bırakmaktır cümlesi de yazılacaktır elbet. Nasıl çalışan kısımda yanlış bakan varsa , çalışmayan kısımda da var. İkiside benim goruşlerimin tamamen dışında.

Ben yine ve her koşulda çalışan bir annenin çocuğu da çalışır cümlesini kabul etmiyorum.
Kaldı ki çocuğum çalışır ya da çalışmaz bu beni bağlamaz ki, o kendi tercihi olacaktır. Daha öncede dedim eğer birey olarak yetiştirilirse çocuklar tercihleride kendi hayatları doğrultusunda olacaktır.
Ben onu yönlendiririm sadece.

Çalışırsa da çalışmazsa da ondan isteyeceğim şey; üretken olabilecek bir insan olması. Evde dahi olsa yeteneklerini kullanabilmesi.

Konu o şekilde yönlenmedi, tekrar bakabilirsiniz.

Önce evini, eşini eksik bırakan kötü annelerden dem vuruldu.

Yanlış değil, yanlı bir bakış açınız olduğunu yazdım. Çünkü diğer konularda çalışmayan kadınlara saldıranlar nedeniyle savunma geliştirmişsiniz ama burada durum tam tersi.

Burada aynı şeyden söz ediyoruz aslında. Çalışma koşulları uygun olmadığı surece kadının bu şekilde bir hayat yaşamasına karşıyım.
Aslında tam da bundan söz ediyorum bitkin bir kadın ama ozgur çalışan bir kadın olduğunu sanıyor.
Oysa kadın çalışmaya karar veriyorsa bu yakınmaları yaşamayacak/ yaşatmayacak bir hayat seçmeli. Yok seçemiyorsa ya çalışmayacak ya evlenmeyecek, evlendiyse ve hayatı tam dediğim gibiyse ayrılacak.

Kadın ben çalışıyorum diyorsa ev içi ve dışı dahil yardım bekleyen konumdaysa o çalışmak değildir.

ben çalışmayıı düşünmüyorumm evlenince ihtiyacımm olursaa çalışırımm tek kendii ayakları üzerindee durann kadınlarr çalışann kadınlarr değill para için çalışılırr yoksaa kurss hobii kendinee saygıı bunlarladaa kadın kadındırr ihtiyacc olmadığıı sürecee calışmayıı düşünmüyorumm

Evet olabilir haklısınız, forumda açılan konulardan çok etkilendim.
Burada da beni bu şekilde yönlendiren mesaj " evde oturduğun belli" mesajı oldu.

ASLINDA COCUGUN VARSA ZOR OLUYO CALSMAK AMA HENUZ COCUKSUZ İSEN SAGLIK DURUMUN DA IYI İSE CALISABILIRSIN NEDEN OLMASINKI

cocuk varsa calısmak gercekten zor cevremde de goruyorum cocuklarada yazık annesiz kalıyor ama gecim icinde sart olabiliyor bazen ..kadınlar calısmamalı demem kendi paranı kazanabilmek guzel bir duygu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…