- Konu Sahibi falwlessone1
üzgünüm konu 16 yaşında ki süt dökmüş ergenlerin aşkıysa emin ol 5 yaş bile hafif bile kaldı.5 yaşında çocuk değildik sonuçta.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
üzgünüm konu 16 yaşında ki süt dökmüş ergenlerin aşkıysa emin ol 5 yaş bile hafif bile kaldı.5 yaşında çocuk değildik sonuçta.
Ya ben hala onu düşünüp onunla ilgili hayaller kurabiliyorum ama yazık değil mi.üzgünüm konu 16 yaşında ki süt dökmüş ergenlerin aşkıysa emin ol 5 yaş bile hafif bile kaldı.
Amaan seviyor sevmiyor ne fark eder, cesaretsizin tekiymiş işteBeni kıskandığını belli etmişti bir keresinde.
Beni çok sevdiğini ima eden bir yazı yazmıştı.
Ondan uzaklaştığımda üzülmüştü.
Arkadaşının iması vardı.
Bana iç çekerek duygusal bir şekilde bakmıştı.
Bana açılacaktı fakat açılamadı hatta açılamayınca da üzüldü.
Yaa arkasından konuşmayınAmaan seviyor sevmiyor ne fark eder, cesaretsizin tekiymiş işte
Sorun benim hala onu dusunebilmemAmaan seviyor sevmiyor ne fark eder, cesaretsizin tekiymiş işte
Sen ergen falan misin kız ne buYaa arkasından konuşmayın
20 yaşına doldurmaya az kaldı ama ergenim herhalde.Sen ergen falan misin kız ne bu
Sana dayanamıyodurBeni kıskandığını belli etmişti bir keresinde.
Beni çok sevdiğini ima eden bir yazı yazmıştı.
Ondan uzaklaştığımda üzülmüştü.
Arkadaşının iması vardı.
Bana iç çekerek duygusal bir şekilde bakmıştı.
Bana açılacaktı fakat açılamadı hatta açılamayınca da üzüldü.
Evet ergenlikten canım, küçükmüşsün daha. O yaşlarda olur böyle şeyler20 yaşına doldurmaya az kaldı ama ergenim herhalde.