- 14 Ocak 2012
- 11.834
- 73.642
- Konu Sahibi falwlessone1
Sevse konuşurdu bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
98654224578008621245896474734753367986431356787653146897544690009865433211222345657463535767967 kez takıntı dedik. Uzman olmaya gerek yok kiBenim anladığım ya onu çok seviyorum ya da fena bir biçimde takinti yaptım.
Beni kıskandığını belli etmişti bir keresinde.
Beni çok sevdiğini ima eden bir yazı yazmıştı.
Ondan uzaklaştığımda üzülmüştü.
Arkadaşının iması vardı.
Bana iç çekerek duygusal bir şekilde bakmıştı.
Bana açılacaktı fakat açılamadı hatta açılamayınca da üzüldü.
Yaşanmıştı manasında.Su an kendisiyle bir alakam yok sadece ya takinti ya da seviyorum.Tı, tü, dı , dü yani yokmuş.
Çıkık bence kırık olsa duramazdınız.Beni kıskandığını belli etmişti bir keresinde.
Arkadaşının iması vardı.
Sen açıl madem bu kadar içinde kaldıHala onunla ilgili hayaller kurabiliyorum.
Yaşanmıştı manasında.Su an kendisiyle bir alakam yok sadece ya takinti ya da seviyorum.
Evet olabilir ya da sadece hoşlantıydı...Beni kıskandığını belli etmişti bir keresinde.
Arkadaşının iması vardı.
Bipolar tedavisi görüyorum ben ve şu an 2 çeşit ilaç kullanıyorum.Gecmiste başarılı bir öğrencilik hayatım vardı.Fakat şu an mezun senemdeyim.Uzun zamandır düzenli bir başarı gosteremedim.Egom tatminsiz kalmış olabilir.Bence geçmişte yaşıyorsun halen çıkman gerekiyor.
Sanki tek seçenek oymuş gibi dsuunuyor olabilirim.Onunla evlenicekmisim gibi.Bence geçmişte yaşıyorsun halen çıkman gerekiyor.
Sanki tek seçenek oymuş gibi dsuunuyor olabilirim.Onunla evlenicekmisim gibi.
Acilacakti fakat ben ondan nefret ettiğimi söylemiştim sınıftan bir kıza ondan acilamadi bence.Belli etmişti, ima etmişti bilmem ne. Bir şey olsaydı direkt harekete geçerdi. Boşuna ümitleniyorsun.
Sence. Ama gerçekte böyle değil.Acilacakti fakat ben ondan nefret ettiğimi söylemiştim sınıftan bir kıza ondan acilamadi bence.
Ben olmayan şeyleri görmüyorumSence. Ama gerçekte böyle değil.
Bu olayin lisede 16 yasindayken gerceklestigini de yaz. İnsanlar ciddi ciddi cevap veriyorAcilacakti fakat ben ondan nefret ettiğimi söylemiştim sınıftan bir kıza ondan acilamadi bence.
5 yaşında çocuk değildik sonuçta.Bu olayin lisede 16 yasindayken gerceklestigini de yaz. İnsanlar ciddi ciddi cevap veriyor
Maalesef bu konu için yeterli değil.Ben olmayan şeyleri görmüyorum
Bir aklım zekam var.