Sizce ben mi abartıyorum??

HazalSlh

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2024
172
94
32
Kızlar merhaba,
34 haftalık hamileyim kayınvalidemle aram ne iyi ne kötü. ara sıra canımı sıkan haraketleri oluyor ama ben çok takmamaya çalışıyorum . Her kayınvalide gibi oğlancı ne yazık ki :KK43:(( 32 yaşında evli barklı adamın ayak tırnaklarını inceleyip uzamış keseyim mi oğlum sen kesemezsin diyecek kadar düşkün oğluna ne yazık ki. Eşim öyle çok yüz verip prim vermiyor annesine ama yapma anne de demiyor pasif durmayı tercih ediyor. Bugün yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size , başta da söyledim 34 haftalık hamileyim 10 gündür çok hastayım antibiyotik kullanıyorum. Bugün öğlen saat 1 gibi kv aradı beni aa daha iyileşmedin mi falan dedi istersen çorba yapıp göndereyim dedi dedim sağol evde çorbam var onu ısıtırım akşama neyse konuştuk kapattık. Akşam 6 gibi eşimi aradım ne zaman geleceksin yemek ısıtayım diye eşim annem ciğer yapmış yemeğe çağırdı dedi ben yiyemem onu ama annen benim için bi çorba falan yapmıştır gidelim madem en kötü evdeki çorbayı götürürüz neyse ben hazırlandım eşim geldi eve annemi aradın mı senin için bir şey hazırlamış mı dedi dedim aramadım boşver arama ayıp olur ben yiyecek bir şey bulurum mutlaka eşim olmaz öyle şey dedi aradı annesini geleceğiz biz şimdi karıma bi çorba falan yapsana annesi neden eve uğramadan gelmedin gelin ciğer yemez ki dedi . Şok oldum resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim sen git ye ben gelmiyorum .Neyse sonuç olarak eşim gitmedi ama biz tartışmış olduk huzurumuz bozuldu. Eşim oraya uğrayıp yemek yiyip gelseydi ben evde aç aç onu mu beklemiş olacaktım ? Bu çok saçma değil mi düşüncesizlik değil mi ya ?

Eskilerde hamile kadın ciğer yemez algisi var senin yaninda yenilip canin cekmesin diye demis olabilir.Kv den pek hazetmeyen biri olmama ragmen ben bile okuyunca öyle düsündüm.Tirnak kesme mevzusu da komikmis koskoca adam yani yok artik

Kv muhtemelen ciğer pişirmiş oğlu sevdiği işin de onsuz yemek içine sinmemiş siz yemeyeceğiniz için de geçerken uğrasın yiyiversin gitsin diye düşünmüş. Kocanız da sizi de düşünmüş beraber gidelim demiş ama kv sizin geleceğinizi tahmin etmediği için ekstra bir şey yapmamış. Eşiniz de zaten siz gitmediğiniz için gitmemiş. Bence bundan fazla büyütmeye gerek yok enerjinizi böyle şeylere harcamak yerine çocuk doğduktan sonraya saklayın çok lazım olacak

Ayak tırnaklarını keseyim mi? Tövbeler olsun.
Yapılan şey bence ayıp, yani uğramadan gelseydin falan kırıcı.
Konudan bağımsız olarak genelde aşırı yemek seçen biri misiniz? Neden özel yemek ya da çorba götürmek istediniz?

Eskilerde hamile kadın ciğer yemez algisi var senin yaninda yenilip canin cekmesin diye demis olabilirim.Kv den pek hazetmeyen biri olmama ragmen ben bile okuyunca öyle düsündüm.Tirnak kesme mevzusu da komikmis koskoca adam yani yok

Kv muhtemelen ciğer pişirmiş oğlu sevdiği işin de onsuz yemek içine sinmemiş siz yemeyeceğiniz için de geçerken uğrasın yiyiversin gitsin diye düşünmüş. Kocanız da sizi de düşünmüş beraber gidelim demiş ama kv sizin geleceğinizi tahmin etmediği için ekstra bir şey yapmamış. Eşiniz de zaten siz gitmediğiniz için gitmemiş. Bence bundan fazla büyütmeye gerek yok enerjinizi böyle şeylere harcamak yerine çocuk doğduktan sonraya saklayın çok lazım olacak
Beni arayıp çağırmadı bile ne bileyim hormonlardan mı bilmiyorum çok ağrıma gitti çok ağladım 🥹🥹

Kızlar merhaba,
34 haftalık hamileyim kayınvalidemle aram ne iyi ne kötü. ara sıra canımı sıkan haraketleri oluyor ama ben çok takmamaya çalışıyorum . Her kayınvalide gibi oğlancı ne yazık ki :KK43:(( 32 yaşında evli barklı adamın ayak tırnaklarını inceleyip uzamış keseyim mi oğlum sen kesemezsin diyecek kadar düşkün oğluna ne yazık ki. Eşim öyle çok yüz verip prim vermiyor annesine ama yapma anne de demiyor pasif durmayı tercih ediyor. Bugün yaşadığımız bir olayı anlatmak istiyorum size , başta da söyledim 34 haftalık hamileyim 10 gündür çok hastayım antibiyotik kullanıyorum. Bugün öğlen saat 1 gibi kv aradı beni aa daha iyileşmedin mi falan dedi istersen çorba yapıp göndereyim dedi dedim sağol evde çorbam var onu ısıtırım akşama neyse konuştuk kapattık. Akşam 6 gibi eşimi aradım ne zaman geleceksin yemek ısıtayım diye eşim annem ciğer yapmış yemeğe çağırdı dedi ben yiyemem onu ama annen benim için bi çorba falan yapmıştır gidelim madem en kötü evdeki çorbayı götürürüz neyse ben hazırlandım eşim geldi eve annemi aradın mı senin için bir şey hazırlamış mı dedi dedim aramadım boşver arama ayıp olur ben yiyecek bir şey bulurum mutlaka eşim olmaz öyle şey dedi aradı annesini geleceğiz biz şimdi karıma bi çorba falan yapsana annesi neden eve uğramadan gelmedin gelin ciğer yemez ki dedi . Şok oldum resmen başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Dedim sen git ye ben gelmiyorum .Neyse sonuç olarak eşim gitmedi ama biz tartışmış olduk huzurumuz bozuldu. Eşim oraya uğrayıp yemek yiyip gelseydi ben evde aç aç onu mu beklemiş olacaktım ? Bu çok saçma değil mi düşüncesizlik değil mi ya ?
Valla ben de bıktım bu anakuzusu erkeklerden. Nedir bu ya? 32 yaşında adamın ayak tırnağını annesi kesicek tövbe yarabbim. Annesi de aşırı bağımlı, kontrolcü normal değil. istiyorki oğlu eve yanına tek gelsin karnını doyursun. Hem gelin ciğer yemez demiş. Nerden biliyorsun belki gelinin bu yemeği seviyor. Ayıp etmiş yani. Bu konuda dengeyi eşin sağlamalı, annesine biraz mesafe koymalı. Zaten doğum olacak hayırlısıyla, sizinle daha çok ilgilenmesi lazım destek olsun yanında olduğunu hissettirsin. Gerçekten bu kayınvalidelere ve pasif erkeklere anlam veremiyorum. Kaç yaşında adam, adam mı oğlan mi belli değil

Ayak tırnaklarını keseyim mi? Tövbeler olsun.
Yapılan şey bence ayıp, yani uğramadan gelseydin falan kırıcı.
Konudan bağımsız olarak genelde aşırı yemek seçen biri misiniz? Neden özel yemek ya da çorba götürmek istediniz?
Eğer ben bir ley yiyemezsem telaşa düşmesin diye onu düşündüğüm için çorba götürmek istedim:KK43: çok yemek seçmem ama hamilelikte belli olmuyor :KK43:

Kv muhtemelen ciğer pişirmiş oğlu sevdiği işin de onsuz yemek içine sinmemiş siz yemeyeceğiniz için de geçerken uğrasın yiyiversin gitsin diye düşünmüş. Kocanız da sizi de düşünmüş beraber gidelim demiş ama kv sizin geleceğinizi tahmin etmediği için ekstra bir şey yapmamış. Eşiniz de zaten siz gitmediğiniz için gitmemiş. Bence bundan fazla büyütmeye gerek yok enerjinizi böyle şeylere harcamak yerine çocuk doğduktan sonraya saklayın çok lazım olaca
🥹🥹🥹🥹

Eğer ben bir ley yiyemezsem telaşa düşmesin diye onu düşündüğüm için çorba götürmek istedim:KK43: çok yemek seçmem ama hamilelikte belli olmuyor :KK43:
Ben her bulduğunu yiyen bir tip olduğum için sormak istedim, bazı insanlar hassas olur yiyemez.
Konuya dönersek, eşinizle bunun için tartışmayın adam zaten gidip yememiş, hatta sizi götürmek istemiş annesini aramış. Keyfinizi kaçırmayın

Beni arayıp çağırmadı bile ne bileyim hormonlardan mı bilmiyorum çok ağrıma gitti çok ağladım 🥹🥹
Valla bacim kimseden bir sey bekleme ben kv ile görüsmüyorum pek su an büyük cocugum 4 yasinda ona hamileyken bir kere ev temizligine gelmisti hala sagda solda söylüyor leylos doguracagi zaman evini temizledim diye.Ikinci cocugumda ev temizligimi esim ve annem yapti ama benim canim durmadi doguma giderken evden cikmadan önce camasir asip da gittim öyle akillandim ki yiyecek stogumu bile yaptim buzluga attim hamileyken cünkü tirnagin varsa basini kasiyorsun bu hayatta kimseden fayda yok annenden baska anneler de bir noktaya kadar yardimci olabiliyorlar ne as ne is kimseden bir sey bekleme kimseye alinma bosver.Cünkü günün sonunda yine yalniz kaliyorsun

Kızlar merhaba,
Kusura bakmayın ben güldüm çünkü hikaye tam düşündüğüm gibi iletledi :) kayınvalide yalnızca oğlunu davet etmiş ama oğlu anlamayıp sizinle sanmış. Gülmemin nedeni olayın komik değil oluşu değil düzeninin karşısına çıkması. Hoş değil yaptığı. Ama eşinizin suçu günahı yok ki onunla neden gerildiniz. Kaynana oğluşu ile program yapmış gelinin arkasından ama oğluşu anlamamış durumu. Kaynanaya tavır yapın, hatta arayıp uygun bir dille tam olarak duygularınızı ifade edin. Pasif agresif davranmam ben olsam bu durumda çünkü ortad yerden göğe haklı olduğunuz bir durum var.

X