Sizce ben mi abartıyorum??

Şok olacak yada başınızdan aşağı kaynar sular dökülecek bir olaya yok ortada klasik kayana işte.

Yaşanan huzursuzluğun asıl nedeni konu sahibinin kendisi iken garip bir şekilde birde başından kaynar sular dökülüyor. Üstüne oturup ta ağlıyor. Kadın yapsa ayrı dert yapmasa ayrı dert.

Hamilelikte ve lohusalikta boyle mantikli dusunulemiyor ama. Simdiki aklimla ben de sizin gibi dusunuyorum ama hamileyken lohusayken basima boyle bisey gelse konu sahibi gibi tepki verirdim. Bircok kadin da ayni tepkiyi verirdi.

Lütfen bu okuduklarım hayal olsun gerçekten oğlunun ayak tırnaklarını mı kesmek istiyor???

Ülkemin kayınvalideleri sağolsun annenin çocuğa bağlanma stillerinde yeni bir çağ atlatacaklar

Kv denın nasıl sucu yok ya.. Karısı hamile adamı aksam eve yemege cagırıyor tek basına olacak sey mı. Bı corba salata yapıp yanına karısıyla bır cagıramıyor mu
Hamıle ınsan cıger yerken canı ceker dıye ınce dusundugunu hıc sanmıyorum..
Konu sahıbı de olayı abartmamıs hamıle kadın, hasta hem ve son ayda hormonlar tavan zoruna gıtmıs aglaya bılır cok normal. Esıde tamm sucsuz ama bır tesellı edebilirdi.. Canım bosver annemı bunu mu takıyorsun dıyıp bır sarılsa hersey cozulceek

Lütfen bu okuduklarım hayal olsun gerçekten oğlunun ayak tırnaklarını mı kesmek istiyor???

Ülkemin kayınvalideleri sağolsun annenin çocuğa bağlanma stillerinde yeni bir çağ atlatacaklar
13, 11 yasında ki cocugun tırnagını kesmiyorum artık buyudunuz anne tırnak mı keser özbakım gorevınız dıye. Kımı de essek kadar adamın nerdeyse k.çini silecek

tırnak kesmeye yorumum yok fakat konu için kv sizi aramış çorba yapayım demiş istememişsiniz. hastasınız diye yemekte yapamazsınız diye düşünüp evde ciğer varsa uğra yersin demiş olabilir iş çıkışı. sizin ciğer yemediğinizi kv biliyorken eşiniz bilmiyor mu? eğer ikinizin gideceğini düşünüyorsa annesine "eşim ciğer yemiyor ya ona da bir şey yapıver beraber geliriz" diyebilirdi en başından aslında. annem çağırdı ciğer yapmış derken belki eşiniz de size ben yiyip geleyim diye kastetmiş olabilir siz de ben de geliyim yapmıştır zaten demişiniz. sizin geleceğiniz pek düşünülmemiş zaten teklifte de eşiniz annem yemeğe çağırdı derken de bence, tekrar annesini araması da bu yüzdenmiş gibi geldi. yer gelirdi adam. ben hasta olsam eşim tok gelse memnun olurum şahsen

Kayınvalidenizin üslubu yanlış buna bende alınırdım ama siz hamileyken ciğer yiyemeyeceğiniz için sizi değil sadece eşinizi beklemesi bana normal geldi size Çorba yapsa bile ciğer zaten ağır kokar rahatsız olacağınızı düşünmüş olabilir zaten hastasınız sabah konuşurken hasta olduğunuzu belirtmişsiniz sizi çağırsa bu seferde ben hastayım bilmiyor mu diye tepki gösterebilirsiniz
Ben kayınvalidemden uzakta yaşıyorum aynı şehirde yaşasaydım eşim eve gelmeden annesinde yemek yese daha mutlu bile olurum oğlunun karnını doyurmuş diye
çocuktan sonra insanın kafa yapısı değişiyor yeterki bana bulaşmasınlar da diye düşünüyorsun
Kayınvalidenizin eşinin tırnağını kesmesi çok saçma geldi bana oğluna takıntılı dercede bağlı sanırım
Oğluna böyleyse siz doğum Yapınca torununa nasıl davranır kestiremedim çünkü kayınvalideler gelini doğum yapınca sanki kendileri doğurmuş gibi bebeği sahiplenmeye bayılıyorlar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…