- Konu Sahibi msyou_aysu
-
Söz yapıldıktan sonra hemen nikah diye tutturacağını düşünüyor olabilir sevgilin..
Çünkü böyle konularda genelde bayanlar acelecidir yani evlenelim de sonrasına bakarız diyen nedense bayanlar olur..
Erkekler biraz daha temkinli yaklaşırlar evlilik olayına..
Sevgilin de biraz daha kendinden emin, işiyle maaşıyla gurur duyarak babanın karşısına çıkmak istiyor olabilir..Kendi çapında da haklı bence.
Ama rahatça buluşmak açısından sen de haklısın..
Bence fazla üzerine gitmeden, söz yaptıktan sonra işi değiştirmesi için uzun bir süre olacağını, herşeyi sırasıyla ve zamanında yaparak evleneceğinizi ve bu konuda aceleci davranmayacağını söylersen, sevgilin de rahatlar biraz ve söz olayında ikna olur bence..
Belkide daha iyi bir is bularak, ikinizinde hayatini garantiye almak istiyor.
Sen sonuna kadar haklisin, 4 yildan sonra acele ettigini düsünmüyorum ama belkide söz ve nisan yapacak kadar birikimi yoktur erkek arkadasinin.
Sözle nisanlada kalmiyor birde.
Benim bildigime göre evlenesiye aileler birbirlerine hediye felanda aliyorlar ara sira. Yani onun ailesi sana, senin ailen ona.
Belki bütün bunlara maddi acidan hazir degildir canim.
Biraz daha sabret, madem is basvurusunda bulunuyormus, iyi bir is mutlaka cikar kisa zamanda.
Ondan sonrada sözünü yerine getirir.
Cok mutlu oldum aslinda bu mesaja, ilk defa derdim var bölümünde ne ailem karsi cikiyor denilmis, nede erkek arkadasimla/esimle sorunum var diye bir mesaj okudum suan, Rabbim hepimize böyle güzel bir beraberlik nasip eder insallah.
Mutluluklar seninle olsun canim
Yazdıkların ve arkadaşının tavırları son derece aklı başında temkinli insanlar olduğunuzu gösteriyor. En kısa sürede ortak bir noktada buluşacağınıza inanıyorum, mutluluklar
26 yaşına gelmişsiniz kaç yıl daha daha iyi maaşlı bi iş bulmasını bekleyeceksiniz ki? ha diye bulunuyo mu iş hem daha yüksek ücretli bi yerde çalışabilecek potansiyele sahip mi sevgiliniz. bahane olmasın bu iş meselesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?