Sizce ben çok mu acele ediyorum?

beyazkalem yok be arkadaşım bu bi bahane değil okadar eminimki onunda artık bişileri çok istediğinden ve okadar eminimki iş araştırdığında.. dedimya o sadece babamın karşısına çıktığında babamın sorduğu sorulara vericeği cevapda mahçup olmak istemiyor ve bu kapıya geldiğinde yüzü güleç ayrılmak istediğin söylüyor

o zamn siz de haklısınız o da. mutlu olmak için birbirinize süre tanıyın. inşallah tez zamanda ikinizin de istediği olur mutlu olursunuza.s.

Hakkındır şekerim....ne desen haklısın yani...ama gerçekten maddiyat ayakbağı oluyor..inşallah biran önce erersin muradına....

Hakkındır şekerim....ne desen haklısın yani...ama gerçekten maddiyat ayakbağı oluyor..inşallah biran önce erersin muradına....

çok haklsıın arkadaşım maddiyat elbetteki çok önemli bir etken ama istediğim söz olmasa bile ailelerin tanışması artık buna hakkım var sanırım çünkü çok sabrettik çok bekledik

peki şunuda sorim sizlerre.. biz erkek arkadaşımla konuştuk martta yani onun doğum gününde ALLAH NASİP KISMET EDERSE ailesiyle ailemi tanıştırıcaz. bu isteğimizi şuan sadece ben ve o biliyoruz yani henüz ailelere bişi demdik sizce erkek arkadaşım bu kararımız ıailesiyle paylaşmalımı yoksa şuan için erken, gelmeden 1 hafta öncemi konuşmalı ailesiyle??

peki şunuda sorim sizlerre.. biz erkek arkadaşımla konuştuk martta yani onun doğum gününde ALLAH NASİP KISMET EDERSE ailesiyle ailemi tanıştırıcaz. bu isteğimizi şuan sadece ben ve o biliyoruz yani henüz ailelere bişi demdik sizce erkek arkadaşım bu kararımız ıailesiyle paylaşmalımı yoksa şuan için erken, gelmeden 1 hafta öncemi konuşmalı ailesiyle??

Valla sonuna kadar haklısın aynı nedenler beni de bunaltıyor ama bizim maalesef önümüzde daha okul var.Seni çok iyi anlıyorum.Ayrıca ailelerede bence 1-2 hafta önce söylemekte yarar var.

geveze canım bende şuan erkek arkadaşıma ısrar ediyorum şimdi söyle bilgileri olsun diyorum şuan mesajlaşıyoruz bu akşam ablaları onlardalar ailecek toplandılar tamda zamanıyken bence kararımızı açıklamasını istiyorum oysa bana şunu diyor "hayatım şuan için demim gelmeden 1 hafta önce dicem konuşucam ailemle " bende diyorumki ha şimdi ha1 hafta önce bence şimdiden kararımızı açıkla 1 ay öncesinden haberleri olsun diyorum

canım allah tamamına erdirsin :1hug: benim fikrimi soracak olursan erkek arkadaşın 750 tl maaş alan biri olarak babanın karşısına çıkmak istemiyor olabilir :1no2: babam bilmiyor demişsin çünkü ama 4 yıllık ilişkin de babanla neden paylaşmadın onu da anlayamadım :1shok: neyse sizin aile ilişkilerinizi bilemem tabii -tatlicadiarzu- ama şu durumda cidden acele etme bence erkekler bu konuda gurur yapabilir düşünsene baban 750 tl maaş alan birine kızını gönül rahatlığıyla verir mi bu devirde? ben öğrenciyim tek başıma zor geçiniyorum ayda 750 tl ye faturaları falan da babam ayrı ödüyor yani :1no2: baban söz muhabbeti olunca elbette bir baba olarak soracak bu çocuk ne iş yapar diye ve eğer bu durumu duyup burun kıvırırsa düşünsene erkek arkadaşın ne kadar üzülür :1no2: bence acele etme önce iyi para kazanacağı bir iş bulsun zaten bir yere kaçtığı yok ki sevgili yine senin ciddi düşünüyorsunuz bu illa parmağa yüzük takmakla olacak iş değil kalplerinizin bir olması önemli bu durum düzelince aslanlar gibi babanın karşısına çıkar o zaman söz de olur nişan da nikah da onlar en kolay işler bu bütüh hayatını ve ÇOCUKLARINIZIN istikbalini etkileyecek bir karar bence acele etme millet de "aa 4 yıl olmuş neden evlenmiyor seninle oyalıyor mu seni" gibi şeyler söylemeye bayılır onlara da sakınn kulak asma :1closedeyes: inşallah en kısa zamanda her şey yoluna girer canım hiçç ayrılmazsınızzz Şeniz

selam hihoyyytsiz benim ablam sayılırsınız ben 20 yaşındayım şuanda benimde bir erkek arkadaşım var bizde ilişikimizde 3. seneye girmek üzereyiz o benden 2 yaş büyük askerliğini yaptı geçen sene...birbirmizi çok seviyoruz zaten yaşımda ufak olduğu için sanki onunla büyüdüm olgunlaştım gibi geliyor bana...aynı durumu yaşıyoruz hemen hemen... onun ailesiyle hepsiyle tanıştım oda annemle tanıştı ama annem babama onu anlatmış az çok biliyor Şenizonu eşim olarak görmek tek isteğim ama şuanda işime odaklanmış durumdayım ayrıca okulum var üni okuyorum onunda maddi sorunları var tabiki :delphin::delphin: bunlar elbet aşılıcak sorunlar umarım sizde çok mutlu olursunuzz:1hug:ve evlendiğinizin müjdesini verirsiniz tabi sizden sonrada bizzzkaydirigubbakcemile3hihoyyyt

ayh hyr ya acele falan etmiyosun bence
ama cidden 750 ytl ile babanın karşısına çıkınca alacağı tepkiden çekiniyor olabilir.
evi varmı? veya baban bu durumu nasıl karşılar?

canım evi babasının var kendi evi yok kira olucak ve ikimizde çalışıcaz..babam şuanki maaşını duyduğunda neder bilmiyorum sanırım biraz bekleyin der fakat benim istediğimde zaten bu beklemek ama aileler huzurunda ailelerin bilgisi doğrultusunda en azından bi söz yada nebilim bu zaman zarfında aileler birbirini tanımalı geliş gidiş kurmalı bunu istiyorum ben bekliceksekte böyle bekleyelim artık babamda bilsin tüm sülale bilsin istiyorumm

İstediğin gayet normal birşey...
Ve bence acele falanda etmiyorsun....
Aileler tanışsın sembol olarak bi yüzük takılsın ve sonra beklenmesi gerektiği kadar beklenilsin bu bu kadar zor bir şey değil ki...
Ayrıca maaş konusuna gelince ne kadar insan işsiz ne kadar insan çok daha az para alıyor ama bu bazı şeylere adım atması için engel değildir..
Para çok olunca mutlulukta çok olmuyor yada sorunsuz bir hayat sunulmuyor bize.
Güllük gülistanlık hayat bize hiçbir şey öğretmez biraz sıkışmak çoğu şeyindeğerini anlamamızı sağlar..
Mutluluklar dilerim...

Back