- 16 Aralık 2010
- 4.912
- 520
- 398
Iste tam olarak korktugum sey bu. Teyzenin olayi gercekten benim endiselerimi yansitti bana. Iste bu. Almak istedigim cevap bu. Cok tesekkurler verdigin ornek icin. Gercekten aydinlatti beni bu ornek
Bana gore cok cocukca bi alinganlik 1
Cok rahatsiz ettiyse es gecersin katilmazsin 2
Neye gulecegime ben karar veririm viz gelir tiris gider 3
Hayatta bol sans 4
Kurdugum cumlelere de ben karar veririmKurduðun cümlelerle kimin "çocukça" karþýlýk verdiðini görmüþ olduk.
Teþekkürler, tekrardan iyi geceler.
Çalışıp kendi evinize katkıda bulunmanızın nesi kötü sonuçta kendi evinize katkıda bulunacaksınız.Eşiniz kiraları ve faturaları öderken sizde mutfak masrafını ve çocugunuzun masraflarını ödersiniz.Çalışmış olsam ufakta olsa eve katkıda bulunacam diyorsun sanki kendi evin değilde yabancı bir evden bahsediyorsunuz gibi.Calismayi ben de cok istiyorum, okulu bosuna okumadim, ama amasi var iste. Ben calisirsam, eve kucukde olsa katkida bulunmam gerekecek, oyle oluncada esim kendisinden arttirdigini ailesine yedirecek. Bakin ben ailesiyle ilgilenmesin, onlara bakmasin demiyorum lutfen beni yanlis anlamayin. Tabiykide onlara hediyeler alsin, gerekirse arada sirada annesine harclik bile versin. Inanin ben mutlu bile olurum. Ama bana hic harclik vermezken ailesine yapmasi ister istemez beni uzuyor. Evimizin kirasina, ihtiyaclarina yada benim ozel ihtiyaclarima harcarken bunu benim basima kalkarken onlarinkini aninda yerine getiriyorsa bu benim canimi sIkar.
Ve benim gercekten iyi dusunup iyi bir karar vermem lazim. Calisirsam kocam nasil olsa esim calisiyor, islerin ucundan tutan var diye kendisini tamamen ailesine adayabilir. Bigun bi bakmisim nerdeyse butun yuk benim uzerimde.
Calismayim mecbur bakacak bana dusuncesi ne kadar hosuma gitmesede sanki benim kocam icin en uygunu bu gibi..
Gercekten bilemiyorum..yukari tukursem biyik, asagi tukursem sakal misali..
bildigim birsey varsa o da benim aslinda calismak istiyor olmam..
Ve bildigim bir de korku var o da ben calisip evime katki saglamaya calisirken kaynanamin bizim paramizi yemesi
Tamam da ben calisirken esim hep ailesine yedirecek. Bu durum sizin zorunuza gitmezmiydi?
NOT: Erkeklere tavsiye: bazı şeylerden yırtmak için tee başta ben dinsizim ya da kendime Müslümanım diyin çıkın işin içinden yoksa yemekte temizlikte ev geçindirmede çocuk emzirmede size kalacak ay ne çektiniz be
arkadaslar ben henuz 3.5 aylik evliyim ve okulumun bitmesine 1 yil kaldi. Kocami tanimaya calisiyorum. Gecenlerde bi tartismamiz oldu; para uzerine. Kocam biraz cimri mi desem tutumlu mu desem bilmiyorum. Bana pek para vermiyor, bisey istedigimde ne gerek var falan diyor. Benim bi an once okulumu bitirip calismami istiyor, yani bunu acik acik soylemedi ama zaman zaman ima ediyor. Bende dedimki okulum bitince ben cocuk sahibi olmayi istiyorum o yuzden hemen calisamam. Ne zaman calismaya baslayacaksin dedi. Cocugum en az 6-7 yasina gelinceye kadar dedim. Cunku ben cocugumun baskalarinin elinde buyumesini istemiyorum. Kendim buyutucem dedim. O da dediki calismayacaksan niye okuyorsun? Bende dedimki kolumda kunyem olsun yarin bigun bellimi olur falan dedim....neyse bu konu uzerine baya bi tartistik, biraz agir konusmaya basladi; ben bu eve bakiyorum, senin kirani oduyorum falan dedi. Benimde zoruma gitti, agladim. Simdi ben bi part time is bulup calismak istiyorum. Okulum sadece haftanin 2 gunu. Diger gunler rahatlikla calisabilirim ama kocamin ailesi (beraber oturmuyoruz, bizim evimiz ayri) kocami kullaniyorlar, kocam surekli onlara para veriyor falan. Simdi ben eger calisirsam eve faydam olacak, boylelikle kocam biraz rahata kavusacak ve oyle oluncada acaba ailesine daha cok verirmi. Versin ben vermesin demiyorum ama acaba bu durumu abartirmi. Ben calisip butun parami eve harcarken o da durmadan ailesine extra seyler yaparsa bu benim zoruma gider. Ama calismazsamda onun bazi laflari altinda kendimi ezik hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim?
canım skın çalışma erkek mecbur bakıcak bakmayan almasın kardeşim biz anamızın evinde onlara kul olmak için gitmiyoz
şöle olur çok muhtaçlık durum olur eşin ve eşinin tarafı destekler arkanızda olur ozman tamam
ama yok ben yemnicem bide paramı yedircem eşimin tarafına avucunu yalasınlar alıştırma başından he deyip çalışırsan çalışmak zorunda kalırsın ve o paranda sana bırakmazlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?