Sizce bebeğimin cinsiyeti ne ? Bakar mısınız

Kucucukminicikkus

Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2017
82
142
13
35
Merhaba yeni üyeyim heyecanı mı hoş görün zor bi süreç sonunda sağlıklı bebeğim var çok şükür dün kalp atışını da dinledim 11 hafta 6 günlük canım bebeğim. Fakat cinsiyetinden emin olamadı doktor o yüzden birşey söylemek istemedi siz tahmin yürütebilir misiniz ? Herkesten Allah razı olsun şimdiden
E407FB41-61A6-4A45-8F99-18A191CA1E4A.webp
C9982739-759E-46DE-A59F-E5C913D89AD8.webp

Aslında doktor hanım olmuşmuş ama tam emin olamıyorum 2 hft sonra söyleyebilirim sanırım dedi ama ne bileyim biraz fazla heyecanlı ve sabırsızım sanırım :)
evet 13.haftada dahada netlesmeye basliyor yanlis hatirlamiyorsam bebekler anne karninda ilk dollendiklerinde hepsi kiz cinsiyetiyle dolleniyor y kromozomu daha sonra devreye girerek bazi hormonlari salgilayip erkek cinsiyetini belirliyordu yani bu kromozom salgilanmadan tahmin yapacak olsalar herkese kiz demek zorunda kalirlar sanirim

:)
Şaka bi yana
Doktor ultrason cihazıyla orasına burasına bakıp bebeği inceliyor
Öyle tahmin ediyor
Bizim burada bir resimden tahmin etmemiz saçma
Ama erkek gibi
Elbette biliyorum ama o kadar çok heyecanlı ve meraklıyım ki kızım veya oğlum demek istiyorum açıkcası :) konuşurken sadece bebeğim diyorum ya :) ne bileyim çok çok heyecanlıyım sağlıklı olsun yeter Allah isteyen herkese nasip etsin

Back
X