- 10 Mart 2016
- 2.729
- 11.380
- 30
ben istanbul etiler acibadem'de yaptirmistim. evveliyatinda dermatolog incelemis ve cizelge belirlemisti.semurcan ,@Fosforlukuzu
Peki sizce hangisi mantıklı hazır epey azalmışken tam gaz agdaya mı devam edeyim ilelebet yoksa 2. çocuktan sonra jileti vurup ladere mi gideyim bu arada hormon bozukluğu var ve en az iki yıl daha çocuk yapmayız
Ben de çorap ve çamaşır konusunda takığım.
Bir akşam yatarken bir sabah kalkınca, bazen de gün içinde iç çamaşırı değiştiririm. Çoraplar da günde en az bir kere değişir. En sinir olduğum şey bir yere gittiğimde parmak izi çıkmış çoraptır, çok pismişim gibi gelir. Başkasında da görsem takarım.
Ben bir insanın bakımlı olup olmadığını anlamak için ayaklarına bakarım. Özellikle yazın uzaktan bakıyorsun çok havalı, fit, saçlar harika bir kadın. Yakından bir bakıyorsun sandalet giymiş ama topuklar pul pul... Çok kötü.
Benim gördüklerim %80 böyle, baş parmakta kıllar, sararmış veya pul pul olmuş topuk, düzgün kesilmemiş tırnaklar...Ayak bakimi malesef cok ihmal ediliyor baskasinda görsem o kötü topuklari kötü oluyorum ya. Yazda bir kadinda görmüstüm hala aklima gelir
Benim gördüklerim %80 böyle, baş parmakta kıllar, sararmış veya pul pul olmuş topuk, düzgün kesilmemiş tırnaklar...
Ayağına bakmayan bakımlıyım demesin bence
Benim gördüklerim %80 böyle, baş parmakta kıllar, sararmış veya pul pul olmuş topuk, düzgün kesilmemiş tırnaklar...
Ayağına bakmayan bakımlıyım demesin bence
Hahaa beenPeki günlük hergün mü böylesiniz? eşofman üstüne laçka lcw dan bi bluz altına kalın çoraplar dünden kalma göz makyajı soluk bi cilt öğlen soğan yemiş ağız akşama kadar oturmaktan yanları yağ bağlamış manikürcüye verdiği paraya acıyan pedikürü sadece tatile giderken yaptıran ağdasını ormana çevirmeden ama uzadıkça yapan saçları yerlerden toplanan E bazende hafif yağlanmış ama kokacak kadar değil kimse Yok mu yaw bi biz mi geziyoruz evde Adidas don ceyo terlik yemek kokan bluzumuzla ?