Ben de kendim için sormadım ama bir insanın burnu bozuksa öyle gezmesi daha mı iyi?Sizin için değil, genel olarak bir kadın bana nasıl şık gelir o anlamda yazdım. Bana göre yapay ve itici geliyor. İnsan kendiyle barışıksa çekici olur özgüvenli olur.
Ben de kendim için sormadım ama bir insanın burnu bozuksa öyle gezmesi daha mı iyi?
Ha bu arada tel taktım, aslında o da estetik sayılır. Bence önceki hali çok kötüydü.
40 yaşına yaklaşıyorum ve botoks da yaptırmayı düşünüyorum ihtiyaç duyduğum zaman. Yani iyi bir doktorla sonuçlar her zaman öncekinden iyi olur. Kırışık, çarpık dişli ya da koca burunlu gezmek daha iyi degil
koca burunlu gezmek şimdi ne kadar doğru bir tabir ben bişey demek istemiyorum. o halde binlerde lira burun ameliyatına para veremeyen birisi "koca burunla" gezsin doğru. tekrar ediyorum başlıkta "sizce" dediği için kendi şık kadın görüşümdü bu benim. yaşım da 24. bu yüzden ileri yaşlarda gelen botoks gibi şeyleri hesaba katamamam çok doğal.
eski zamanlarda burun ameliyatı yokken koca burunla gezen çarpık dişle gezen kadınlara oldukça yazık o zaman :)
İmkanlar ayrı bir şey diyeceğim ama devlet hastanesi de bu işi bedava yapıyor.koca burunlu gezmek şimdi ne kadar doğru bir tabir ben bişey demek istemiyorum. o halde binlerde lira burun ameliyatına para veremeyen birisi "koca burunla" gezsin doğru. tekrar ediyorum başlıkta "sizce" dediği için kendi şık kadın görüşümdü bu benim. yaşım da 24. bu yüzden ileri yaşlarda gelen botoks gibi şeyleri hesaba katamamam çok doğal.
eski zamanlarda burun ameliyatı yokken koca burunla gezen çarpık dişle gezen kadınlara oldukça yazık o zaman :)
İmkanlar ayrı bir şey diyeceğim ama devlet hastanesi de bu işi bedava yapıyor.
Zaten burda sorun para değil, siz buna karşı olduğunuzu yazmissiniz. Ben de ona istinaden söyledim. İmkanı varken estetiksiz gezmek bakimsizliktir. Demek istediğim bu.
Bu arada eski zaman dediğiniz ne kadar eski? 36 yaşındayım, tel taktığımda 12 yaşındaydım. Bir de konumuz eski zaman değil ki.
İyi de onlara bakımlı değil estetikli deniyorBen de kendim için sormadım ama bir insanın burnu bozuksa öyle gezmesi daha mı iyi?
Ha bu arada tel taktım, aslında o da estetik sayılır. Bence önceki hali çok kötüydü.
40 yaşına yaklaşıyorum ve botoks da yaptırmayı düşünüyorum ihtiyaç duyduğum zaman. Yani iyi bir doktorla sonuçlar her zaman öncekinden iyi olur. Kırışık, çarpık dişli ya da koca burunlu gezmek daha iyi degil
Ben de bu devirde, devlet hastanesi bu işi yaparken durumunu göz önünde bulundurarak konuşuyorum. Eşim ve gorumcemin burnu büyüktür. Eşim yaptirmamis ama gorumcem yaptırmış. Bence burda bakımsız olan benimki.ben tamamen yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. konu şıklık ve bakımdan başladı ben estetiği estetik bulmadığımı, estetikli olmayı bakımlı olmak olarak göremediğimi belirttim. altını belki 4 5 kere çizdim "benim görüşüm bu" diye. sonra "koca burunlu gezmek" diye nahoş bir tabirden rahatsız olduğumu, o zaman eski zamanlarda ya da parası olmayanlar ne yapsın dedim. eski zaman dememe karşılık türkan şoray diye bir cevap aldım. bahsettiğim çok daha eskisiydi. benim kastettiğim bu tabirin amiyaneliğiydi. bin tane yere gitti. neyse arkadaşlar müsadenizle, siz bildiğiniz gibi yapın.
Arkadaşlar bakımlı kadın estetiksiz olan kadındır demiş. O yüzden öyle söyledim.İyi de onlara bakımlı değil estetikli deniyor
İmkanlar ayrı bir şey diyeceğim ama devlet hastanesi de bu işi bedava yapıyor.
Zaten burda sorun para değil, siz buna karşı olduğunuzu yazmissiniz. Ben de ona istinaden söyledim. İmkanı varken estetiksiz gezmek bakimsizliktir. Demek istediğim bu.
Bu arada eski zaman dediğiniz ne kadar eski? 36 yaşındayım, tel taktığımda 12 yaşındaydım. Bir de konumuz eski zaman değil ki.
Alakasini anlamak istiyorsan, aç baştan oku . Terbiyesizlik yapma!Bakımla estetiğin ne alakası var ya saçmalamak bu olsa gerek
Aaa KoalinaBenim gördüklerim %80 böyle, baş parmakta kıllar, sararmış veya pul pul olmuş topuk, düzgün kesilmemiş tırnaklar...
Ayağına bakmayan bakımlıyım demesin bence
Üstüme toprak atın açıkta kaldım
ölmüşüm haberim yok