Sizce bakımlı/şık bir kadın nasıl olmalı?

Herkesin bakım ve şıklık anlayışı farklıdır. Öncelikle bakım kişisel temizlikten başlar. Temizliğinize dikkat ediyor musunuz? Mesela bir ev kiyafetini ev işi yaptıktan sonra giymeye dcam ediyor musunuz? Cevap evet ise yüzu boyamanin pahali kıyafet giymenin hiçbir anlamı yok bence. Öncelikle kişi temizliğine önem verecek günlük duşunu alacak dişlerini günde 2 3 defa firclayacak düzenli olarak diş hekimine görünecek ki sağlıklı bir ağızı olsun ve el ayak saç bakımına önem verecek beslenmesine dikkat edeck spor yapacak sonra gelsin güzel kokular pahalı makyajlar ve kıyafetler..

Her gun makyajli uyursan cildine zarar verir bende gozumun altina ve ustune kapatici suruyorum hergun goz kalemi eyeliner mutlaka suruyorm evliyim 10 aylik bi oglum var onu besigin icine koyuyorm saçımı duzlestriyorm makyajimi yapyrm oda beni izliyo skldikca onune bsyler koyuyorm yada sakalasyrm biraz uzn suruyo ama yapyrm ama bazen canim yapmak hic istemiyo oda ayda bi iki anca o zamanda ne saçımı toplyrm ne ustumu degstryrm oje surmeyi cok sevyrm ama bu ara pek suremiyorum manikur pedikurde pek yapmam tirnaklarim düzgün gerek duymuyorm

Bakımlı olmak biraz göreceli, fakat sadelik ile bakımlılığın karıştırıldığı kanısındayım. Bakımlılık temel anlamda tırnakların iç temizliği, saçların temizliği gibi başlıklara açılır. Makyaj bunun en alt katıdır. Makyaj bakımın tercihli kısmı yani...

Bir insan makyaj yapmadan, saç baş, diş, tırnak bakımlarını aksatmadan, temiz giyinip güzel kokarak bakımlı olabilir şahsen.

6 haftada bir kesinlikle kuaföre giderim, ayda bir kozmetikciye, tüylerimi manikür pedikür aksatmadan kendim evde hallederim, her akşam duştan sonra vücut losyonu yüzbakımı yaparım, arganyağı sürerim yüzüme ve yatarım. Her sabah saçlarıma fön çeker hafif makyaj yaparım.
İki çocuğum var ve kendime zaman ayırırım.

Ben araştırıp doktorla görüştüm, e vitamini de c vitamini de fazlası vücutta depolanmayan vitaminlerdir. Dozunda içilmelidir yine de.
Redoxon 20 TL civarı içinde 20 tablet var. Evicap ise 8 TL falan, içinde 30 tane falan var.
E vitamini faydaları diye okuyun lütfen. Saç ve tırnak için çok belirgin fayda oluyor. Tırnaklarım kırılmıyor, saçlarım daha parlark duruyor.
Cildimde ise donukluk olmuyor, gözeneklerin oluşumunu engelliyor bende. Daha pürüzsüz ve sorunsuz oluyor. Renk tonu farklı oluyor. Varsa akneli ciltler için bile tedavi edici.
Aşağıdaki kısım bir siteden alıntı;

E Vitamini (diğer adıyla Tokoferol), en önemli antioksidandır ve bağışıklık sistemi açısından pek çok fonksiyonda görev alan önemli bir vitamindir. Bu bölümde, E Vitamininin faydaları, önemi ve bulunduğu besinler, E vitamini eksikliği gibi sorularınıza yanıt bulmaya çalışacağız.
  • E Vitamininin Faydaları: E Vitamini çok güçlü bir antioksidandır. Hücre yapısının bozulmasını engeller. Yaraların iyileşmesini hızlandırır.

E Vitamini içeren besinler
    Kansere karşı koruyucudur. Damar sertliğini ve tıkanmalarını engeller. Cildi güzelleştirir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Göz sağlığı için hayati önem taşır. Vücuda alınan ağır metaller, zehirli bileşikler, radyasyon ve bazı ilaçların yarattığı toksinlere karşı koruma sağlar. Yaşlanmaya bağlı hafıza kayıplarının (Alzheimer) önlenmesinde olumlu etkisi olduğu kanıtlanmıştır.

Bunlar iştah açmıyor. Hatta C vitamini yağ yakımını hızlandırır, E vitamini ise antioksidandır. Diyet döneminde yağ kaybında faydasını gördüm.

Bunlar iştah açmıyor. Hatta C vitamini yağ yakımını hızlandırır, E vitamini ise antioksidandır. Diyet döneminde yağ kaybında faydasını gördüm.

Çok teşekkür ederim araştıracağım. Bende Solgar' ın Bromelain hapı var cildin yaşlanmasını önlüyor. Bir de GNC den krom ilaveli bir takviye almıştım. Dediklerinize de bakacağım.

emeğiniz için çok ama çok teşekkür ederim, mutlaka araştıracağım dediğiniz hapları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…