Sizce bakımlı/şık bir kadın nasıl olmalı?

Mira_88

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2015
1.379
1.236
35
Iyi günler herkese.
Konu buradan daha çok okuyucuya ulaşacağından buraya açmak istedim umarım sorun olmaz.

Kendimi pasaklı bulmuyorum ama ultra bakımlıda bulmuyorum.

Bana göre bakımlı olmak illa makyaj değil ama makyajın insanın enerjisini değiştirmeside yok sayılmaz hani.
(Gözlerimin altı çok koyu illa kapatıcı istiyor sürmezsem yüzüm hastalıkli gibi duruyor onsuz makyaj olmuyor hergünde sürüp zararmi veririm düşüncesi ile boğuşuyorum)

Özellikle cocuklu ev hanımlar nasıl yapıyorlar? Belli periodlar halinde tekrarlanan işlemleriniz nelerdir?
Manikür pedikürü kendiniz mi yaparsınız yoksa yaptırırmısınız?
Size göre hangi kadınlar bakımlıdır, neler dikkatinizi hemen çeker?

Bazen bi bakıyorum 1 günde nası bu hale geldin diyorum bide henüz çalışmıyorum 1 yaşında bebeğim var.
Bu arada, eşim çıtlatıyor evde kısa etek giy diye resmen sinyal veriyor ama ben nedense yakıştıramıyorum kendime. küçüklüğümden beri yabancı düşmanlığina maruz kaldim, kolumdaki normal düzeyde olan tüylerle bile dalga geçen çoçuklar oldu sanki kendileri sari diye onlarınki yok.

Hep bi kararsızlık bi gereksiz aşırı mütevazilik. Yani biri çok güzelsin dese bile ki bunları diyen çok oldu ben hemen bocalıyorum bilmiyorum özgüveni yüksek biriyim aslında ama cok dalga geçildiği icin herhalde içimde hala bu düşünceleri taşıyorum .

Bende cok bakimli biri degilim ancak evlenince değişeceğini umuyorum kendimin.
Tabi çocuk olunca durumlar farkli oluyordur illa ki.
Kolumu eskiden almazdim bir kere alınca cikan bir tüy dahi rahatsiz eder oldu.
Arada bi kuaföre gidip dönüşte de güzel elbiseler alıp evde öyle gezmek sizi de mutlu edecektir emin olun..

Ben calisan bir kadinim, ama kuafore bakima illa ki zaman yaratirim, siz hayli hayli yaratabilirsiniz.

Kuafore gidin, saciniza hafif golge isilti ombre vs. yaptirin, ya da boyatin,bir de manikur pedikur. cok sik yaptirmaniza gerek yok, ayda 1-2 belki.

Mumkunse lazer epilasyon yaptirin, bir kadinin kendi icin yapabilecegi en iyi seylerden bence,cok rahat edersiniz.

Evde rahat giyebileceginiz dekolteli elbiseler alin. Esiniz belli ki yakistiriyor size mini etegi dekolteyi. Cok makyaja da gerek yok.

iyi bir cilt bakımı ve vitamin desteği ile cildinizi makyaj olmadan iyi görünür hale getirin. Kapatıp yok göstermektense sorunu çözmeyi tercih ediyorum ben. Kokoş değilim ama saçımı tarar toplar, cildimi temiz tutarım. Tek takıntım oje. Bir gün bile ojesiz ve kısa tırnaklı geçirirken zorlanıyorum. :) Bir de koku. Temiz vücut, cilde oturan bir parfüm kokusu bence muhakkak olmalı.

Maddi durumun el veriyosa lazer epilasyon makinesi alabilirsin ya da ayda bir kuaöföre gidebilirsin. (Hem ağda hem manikür pedikür için)
Her şeyden önce temiz ol.
Manikürü kendin yapman bence daha iyi olur gerçi. Bunun için güzel bir manikür seti al ve kendin kısa sürede yap.
Her zaman güzel kokmaya özen göster ve eşin gelmeden duş alıp saçını başını abartıya kaçmadan şekillendir.
Hem doğal hem güzel görsün seni.

Herkesin bakım anlayışı farklıdır.
Benim için bakımlı ve şık bir kadın olmak fönlü saçlar, hatasız bir makyaj, yeni trend bir topuklu ayakkabı ve etektir.
Ama ben haddinden fazla makyaj yapıyorum.

Güzel kokan, cilt bakımını ve diş bakımını yapmış, tırnakları temiz görünen ve vücudundaki tüylere dikkat eden bir kadının bakımlı olduğunu düşünürüm. bunlar da yapılması gerekenler diye düşünüyorum.

Kılık kıyafet değişimi hafif makyaj insanın enerjisini yükseltiyor en azından benim.
Bence manikürü haftada 1 kendiniz yapabilirsiniz. youtube de videolar var ama bence etlerinizi kesmeyin. kuaföre gidip kestirmeyin.
Kolunuzdaki tüylerden siz rahatsızsanız ağda ile alması 5 dk.. Siz alamıyorsanız kuaföre gidin rahatsız değilseniz gerek bile yok..

Zayıf olmak güzel kokmak ışıl ışıl parlayan saçlar ve ten tüysüz olmak kollarda dahil benm için bir kadının bakımlı olduğunu gösteren etkenlerdir. ama en basta zayıf olunmali diye düşünüyorum aksini düşünenler olabilir zira zayıfKen süper bakımlı gorunen ben kilo aldgm da sen eskiden kendine ne gzl bakardın vs eleştirileri almaya başladım ki bakim rutinimdede hcbsy deismemsti

dustan sonra ellerin yumusakken bir kursun kalemle etlerini geriye dogru itebilirsin yada kasik arkasiyla manikurden daha saglikli torpulemeyi herkes biliyodur heralde renkli olmasada bir parlatici oje surulebilir bende asiri tuyluydum bunun em guzel caresi lazer epilasyon 6 7 seans hop yok olmuslar bence guzel kadin sadece goz kalemi rimel ve ruj surebilmeyi becermis kadin bakimsiz diyecegim kadin tipide var aksama kadar leopar desen pelus pijama ustune kirmizi baska bir pijama bununla bakkala giden oda yetmiyomus gibi kalin corabin ustune bayan koselesi dedigimiz ayakkabi giyen saci 3 renk olmus kadin bakimsiz kadin bence sacin beyaz olabilir 3 renk olmasindan iyidir bence

Temiz olmak,güzel kokmak bana göre.Bir insanın ( kadın değil sadece ) bakımlı olması için bunlar yeterli benim gözümde.

kesinlikle katiliyorum size zayifken sacimi taramasam dahi duyardim bu sozleri simdi sistim kimseden duymaz oldum veremiyorumda ne olacak

kesinlikle katiliyorum size zayifken sacimi taramasam dahi duyardim bu sozleri simdi sistim kimseden duymaz oldum veremiyorumda ne olacak
Ekmek ve tatlıdan vazgecmekten başka çare yok malesef 45 kilo olmak için zorluorm spora başladım ama hala yediğim için hiç veremedim henüz 65 kiloyum kendimi çok hantal hissdyrm eskisi kadar enerjik deilm yüzüm bile solgun ve şişko makyajda yapsam eski çıtır güzel halimden eser yok

mesela fön demişler

ben kuaförde bile saçım kuaförden çıkmış gibi olmasın derim

önemli olan kendin olup kendi ışıltını yaratmak

özel bir günde ojeli tırnak olabilir ama evde bir yaşında bebeği olan birinin her gün renk renk ojesi olması kullanışlı da değil

örneğin dökülmüş oje yahut akmış makyaj bunların yokluğundan daha kötü görünüyor

sürdürülebilir olmak gerekiyor

Minik bir bebeğim var ve evdeyim. Evde asla makyaj yapmam. Cildim için arada bir cilt bakımına gidiyorum sivilce vs sıkıntım yok. saçlarım omuzlarından biraz aşağıda daha yeni ombre yaptırdım. Arada sarı ışıltılar var. İşe girip para kazandığım an lazere gitmiştim fazla tüyüm yoktu. Hamilelikte işler değişti. Lazer makinesi aldım ben de. Saçlarım genelde tepede topuz yapıyorum evdeyken. evde diz yapmış çamaşır sulu eşofmanlarla gezmiyorum. Eşofman altı+düzgün tişört kombinasyonları yapıyorum. dışarı çıktığımda ise eşim bile rahatsız bu kadar makyaha gerek var mı diye ki 10 dk da lens+giyim+makyajı hallediyorum.

başkasından duymaya ihtiyaç olmamalı kişi kendisi için bakımlıdır
aynadaki aksimi seviyorum diyebilmektir

Olumsuz düşünmeyin bu kadar,verebilirsiniz.
Belli şeylerden fedakarlık edeceksiniz belki ama bu sizin iyiliğiniz için sonuçta,fazla kilo sağlığa zararlı.Olumlu düşünün olumlu olsun

başkasından duymaya ihtiyaç olmamalı kişi kendisi için bakımlıdır
aynadaki aksimi seviyorum diyebilmektir
valla ne yalan soyleyim aynada gobegimi gorunce suratima tukurmek gleiyo icimden bi bogazina sahip cikamiyosun diyorum kendime ama pko hastasiyim ne kadar kissamda veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…