• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce aşağıdakilerden hangisi Türk kadının şu andaki en önemli problemi?

Sizce aşağıdakilerden hangisi Türk kadının şu andaki en önemli problemi?

• Dayak

OY: 13 14,1%
  • İşsizlik

OY: 8 8,7%
  • Taciz- tecavüz

OY: 15 16,3%
  • Cinsel ayrımcılık

OY: 16 17,4%
  • Eğitim yetersizliği

OY: 40 43,5%

• Ankete Katılan
    92
  • Anket Kapalı .
bence yıllardır olan dayak siddet en büyük sorunlardan biiri...
ama orada yazılanlarda çok büyük sorun çoklu secenek yokmu
yaw kararsız kaldım valla

çoğu şıkların başı bence cinsel ayrımcılıktan geçiyor.. eğitimsizlik,işsizlik,şiddet vs..

bence hepsi ve hepsine zemin hazırlayanda ülkemizin genel problemi eğitim yetersizliği ... insanlar yeterli düzeyde eğitilseler toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini öğrenseler ona ait olmayana dokunmaması gerektiğini ve iç güdülerini nasıl kontrol edebileceğini öğrenseler fırsat düşünü olmanın üstün zeka alemeti olmadığını öğrenebilseler ... ve örnekler çoğaltılabilir bence olumsuzlukların pek çoğu törpülene bilir bence herşeyin başı eğitim yani kişisel gelişimden geçtiğini düşünüyorum

saygılar.

Son düzenleme:
bence hepsi ve hepsine zemin hazırlayanda ülkemizin genel problemi eğitim yetersizliği ... insanlar yeterli düzeyde eğitilseler toplum içinde nasıl davranmaları gerektiğini öğrenseler ona ait olmayana dokunmaması gerektiğini ve iç güdülerini nasıl kontrol edebileceğini öğrenseler fırsat düşünü olmanın üstün zeka alemeti olmadığını öğrenebilseler ... ve örnekler çoğaltılabilir bence olumsuzlukların pek çoğu törpülene bilir bence herşeyin başı eğitim yani kişisel gelişimden geçtiğini düşünüyorum

saygılar.

Cinsel ayrımcılık...
Ve eğitim yetersizliği...
En önemli problemler bunlar...
Zaten varya türk kadını cahil geldi cahil gidicek..
Aslında müslüman ülkelerinde ki kadınlar desem daha doğru olur.. Çünkü aynı şey onlardada söz konusu...
cinsel ayrımcılık ve eğitimsizlik...Ortak noktaları işte...
Bu yüzden bizler hep cahil... Hep tabuları yıkılmayan bi topluluk....Ve kadınları yani kendi cinsiyetini hep 2. plana katan bi toplum...
İşte bu zihniyetler ektiklerini biçiyorlar..Yani bizler yani türkiye...
Evet acı ama gerçek cahil bi topluluğuz biz..
Ve hiçbir zamanda eğitimli olamıcaz..
Çünkü bizim toplulumuzda böyle kadınlar olduktan sonra dayakta olucak kadınlar hiçe sayılmaya devam edicek yobaz bi düşünce devam edicek cinsel ayrıma tam gaz devam vs vs vs...

eğitim yetersizliği...

eğer bu olursa,diğerleri kısmen de olsa azalacak ve günden güne kadın üzerinde toplanan tapular yıkılacak...

eğitim yetersizliği.ki bu da ille de üniversite okumalı master yapmalı demek değil.bilinçlense yeter başka problemlerin yaşanmasına müsade etmez

bence hepsinden biraz var yani sorun bir tanesi deyil.
taciz, cinsel ayirimcilik, siddet, egitim eksikligi hepsindende var ne yazikki.

Bence bu şıkların hepsinin nedeni cinsel ayrımcılık!! Cinsel ayrım yapıldığı için kız çocukları okutulmuyor ve eğitim yetersizliği ortaya çıkıyor.. Kendi haklarını savunamıyorlar egemen güç erkek çünkü... :kızgın: :kızgın:

Back