- 14 Haziran 2023
- 6.115
- 18.623
- 33
- Konu Sahibi Zeynahatunn
Kediyi herkes istemiyorsa eve zorla kedi getirilmesi mantıklı değil. Kendi evinize istediğiniz kadar kedi alırsınız orası toplu yaşanan farklı fikirleri olan bir ortam, aile evi.Kızlar selam evde bir kedi besliyorum .Bir de ablamın kedisi yavruladı geçen ay .Yavrunun biri sakat doğdu.Annem biz sahiplenelim dedi .Ama 35 yaşında ki abim evde ikinci kedi istemediği için abimin dediği oldu Kesiyi bir yabancıya sahiplendirdi.Annem bana söz verdi gider alırız diye .Abin ne diyorsa o dedi . Kızlar bakın ben 24 yaşında bir öğretmenim .Ayrıca yüksek lisans yapıyorum .Ama annemin babamın yanında 35 yaşında ki abim kadar değerim yok . Sabah kahvaltısında bile etrafında pervane oluyorlar . Evlatları olsunlar hakkıdır .Ama gözleri beni de görsün .En büyük argümanları şu ; Abim ben ne istersem alıyormuş .Para verıyormuş . Ben önceden yaşadığım bir travma için (şükür geçti ) psikolojik destek alıyorum .Annem ona bile gitmemden rahatsız olmaya başladı.Çünkü özgüvenimi geri kazandım . Sabah bana gelip bu kediyi sokağa atacağım dediği için gözüm döndü . Biliyorum yanlış ama çiçeğini kırdım ben de . Bu seferde diyor ki kitaplarını yakacağım . Anne kız ilişkimiz bitti . Oğlunu bu kadar savunması normal mi ? Ben konuşmamakla haklı mıyım?
Artı ablam onu aldatan eşinden abim izin vermediği için Boşanamıyor…
Abinize veya ailenizin size tavrına kızgın iseniz, abinizden bir şeyler isteyip aldırmayacaksınız. Madem üniversite mezunusunuz Yüksek Lisans yapsan da işe girebilirsin. Ha yok ben çalışıyorum diyorsan ayrı eve çıkarsın olur biter.
Ablanın aldatan eşten boşanmama argümanlarını bilmediğim için bir şey diyemiyorum. Ekonomik özgürlüğü olan biri ise birinden icazet almasına gerek yok.