Hahaha.. AKP muhru bassa ne olur, basmasa ne olur? Dinle secim konusmalarini bakalim televizyonda kac saat AKP, kac dakika diger adaylarin konusmasini izleyeceksin.. Adaletli secim dedim, esit sartlar demek yani.. Neyse.. Zaten YSK de AKPye bagli, ne bekliyorsun sen hala? Referandumda AKP onundeki butun engelleri, kurumlari, demokrasiyi bir "evet" oyu ile kaldirip milletin egemenligini tek bir kisinin egemenligine baglatanlar bugunlerin gelmesine hala inanmiyorlar, hala alisamadilar, ama alistirirlar merak etme.Akp mi gelip mühürü bastırıyor? Siz hayırdır neyin kafası
Gümbür gümbür akp
Seninki hayir canim valla sanirim sonsuz gelirin var zamlardan haberin yokAkp mi gelip mühürü bastırıyor? Siz hayırdır neyin kafası
Ekmeği ithal Etseler alışlayacak bir kitleye biz birşey anlatamayız....
on numara olmuş bu yorum vallahi.Ekmeği ithal Etseler alışlayacak bir kitleye biz birşey anlatamayız....
Ekmeği ithal Etseler alışlayacak bir kitleye biz birşey anlatamayız....
Kriz var kriz yeminle anlamıyorlarBir gün pazarcı bana dediki,seni şikayet ederim dedi buyur gidelim karşılığını alırsın dedim sustu cevap bile veremedi hanzo..Domates olmuş 7 lira bide niye bu kadar pahalı diyorlar oyunu verirken sıkıntı yok ta,alırkenmi çemkiriyon yani..
Kriz var kriz yeminle anlamıyorlar
sadece şöyle bi beyin fırtınası yapın aklı selim olanlardan ricamdır.
sanayi?
tarım?
hayvancılık?
ekonomi?
ihracat ithalat?
eğitim?
bunlar sadece gözüme çarpanlar.hoş burası ankara sayfası ama yazmak istedim sadece.yorumlayacak örnekleyecek sağlam olumlu olumsuz yorumu olan varmı?
Kriz miriz yok herşey güllük gülüstanlık sen bilmiyorn şeker:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?