• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
mesela ne gibi dini duygular? ne yapılarak sömürülüyor örneklendirir misiniz?
Çok örnek var da sizin göremiyor olmanıza şaşırdım. Örneğin , Erdoğan’ın Kur’an-ı Kerim gibi güçlü bir dini sembolü miting kürsüsüne taşımasına nasıl bakıyorsunuz diye sormayacağım çünkü alacağım cevabı tahmin edebiliyorum az çok.

Valla içimden geçen belli ama bizim yüksek zekalı halkımızın kime oy vereceği belli o yüzden artık yorumsuzum çok kızıyorum gitmiycem diyorum seçime ama olmuyor 6 yaşında evladım var onun için gidiyorum git gel git gel yapıyoruz halkın kapatisesi ortada malasef :KK61:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

İstanbulda oyum sadece MHP nin olacaktı ama ittifak kurulduğu için vermeyeceğim. :kızgın:Bir ara bozulmuştu ne güzel dedim vereyim oyumu ama yok kardeşim bu MHP nin düşünce yapısı değişmediği müddetçe ona da oy yok:bicak:. Gitmeyeceğim oy vermeye :işsiz:.

İstanbulda oyum sadece MHP nin olacaktı ama ittifak kurulduğu için vermeyeceğim. :kızgın:Bir ara bozulmuştu ne güzel dedim vereyim oyumu ama yok kardeşim bu MHP nin düşünce yapısı değişmediği müddetçe ona da oy yok:bicak:. Gitmeyeceğim oy vermeye :işsiz:.
Valla kimse halki dusunmuyor siyasetcilerin bizi dusunmesi gerekirken hepsi kendi rantini kurmus sanki araba yarisi Allah yukarda surunsun hepsi

Valla kimse halki dusunmuyor siyasetcilerin bizi dusunmesi gerekirken hepsi kendi rantini kurmus sanki araba yarisi Allah yukarda surunsun hepsi
İstanbulu AKP ye bırakmak nedir ya sen zaten kendi memleketinde kazanıyorsun öyle değil mi seçmenini neye niye mecbur ediyorsun ittifakmis sorsan, AKP MHP yi yolundan çekti kimse de dur demiyor.

Meydanda kuran sallaniyor adamin biri cikmos RTae olmasa ummetlik biter diyor bir kac tane guzel kafali cikmos biz RTae nin ummetiyiz diyor siz bunlari gordunuzmu
görmedim.
ama gerek chp seçmeninin halkı küçük görmesi gerekse akp seçmeninin erdoğan’ ı dini bir lider gibi kutsamasını antipatik buluyorum.
ancak bu oy kullanmama mani değil.

İşin komik tarafı da zaten MHP'nin olan yerler yine MHP'ye veriliyor. Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.

Back