- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
mesela ne gibi dini duygular? ne yapılarak sömürülüyor örneklendirir misiniz?Tabiki efendimizdi halada öyle ama insanların dini duyguları sömürülüyor olay belli nettttt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mesela ne gibi dini duygular? ne yapılarak sömürülüyor örneklendirir misiniz?Tabiki efendimizdi halada öyle ama insanların dini duyguları sömürülüyor olay belli nettttt
Çok örnek var da sizin göremiyor olmanıza şaşırdım. Örneğin , Erdoğan’ın Kur’an-ı Kerim gibi güçlü bir dini sembolü miting kürsüsüne taşımasına nasıl bakıyorsunuz diye sormayacağım çünkü alacağım cevabı tahmin edebiliyorum az çok.mesela ne gibi dini duygular? ne yapılarak sömürülüyor örneklendirir misiniz?
Ne fark ediyor hersey ayni valla bebegim 4 aylik beze mamaya 3 defa zam geldi ayni kullandigim.elektirigim 120 lere cikti nasilaa her sartta b.kumuzla oynuyoruzBence ne olur gidin aksi olsa bile gidin bende aynı düşüncedeyim ama gidelim lütfen ortalık iyice boşalmasın
Oylamalar şaibeli ve sanal oy tamamen AKP 'nin elinde kimin kazanmasını istiyorlarsa ona göre
Verilerde oyna yapıyorlar,
Halen bunun farkında değilseniz hayal kurmaya devam edin
Kimse efendi egilsede bu kadar saibe bu kadar pahalilik yoktu ben cebime bakarim babam olsa oy vermemakp’ den önce halkı küçümseme düşüncesi yok muydu yani? köylü gerçekten milletin efendisi miydi?
Valla içimden geçen belli ama bizim yüksek zekalı halkımızın kime oy vereceği belli o yüzden artık yorumsuzum çok kızıyorum gitmiycem diyorum seçime ama olmuyor 6 yaşında evladım var onun için gidiyorum git gel git gel yapıyoruz halkın kapatisesi ortada malasef
Meydanda kuran sallaniyor adamin biri cikmos RTae olmasa ummetlik biter diyor bir kac tane guzel kafali cikmos biz RTae nin ummetiyiz diyor siz bunlari gordunuzmumesela ne gibi dini duygular? ne yapılarak sömürülüyor örneklendirir misiniz?
Valla kimse halki dusunmuyor siyasetcilerin bizi dusunmesi gerekirken hepsi kendi rantini kurmus sanki araba yarisi Allah yukarda surunsun hepsiİstanbulda oyum sadece MHP nin olacaktı ama ittifak kurulduğu için vermeyeceğim. Bir ara bozulmuştu ne güzel dedim vereyim oyumu ama yok kardeşim bu MHP nin düşünce yapısı değişmediği müddetçe ona da oy yok. Gitmeyeceğim oy vermeye .
İstanbulu AKP ye bırakmak nedir ya sen zaten kendi memleketinde kazanıyorsun öyle değil mi seçmenini neye niye mecbur ediyorsun ittifakmis sorsan, AKP MHP yi yolundan çekti kimse de dur demiyor.Valla kimse halki dusunmuyor siyasetcilerin bizi dusunmesi gerekirken hepsi kendi rantini kurmus sanki araba yarisi Allah yukarda surunsun hepsi
görmedim.Meydanda kuran sallaniyor adamin biri cikmos RTae olmasa ummetlik biter diyor bir kac tane guzel kafali cikmos biz RTae nin ummetiyiz diyor siz bunlari gordunuzmu
İşin komik tarafı da zaten MHP'nin olan yerler yine MHP'ye veriliyor. Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.İstanbulda oyum sadece MHP nin olacaktı ama ittifak kurulduğu için vermeyeceğim. Bir ara bozulmuştu ne güzel dedim vereyim oyumu ama yok kardeşim bu MHP nin düşünce yapısı değişmediği müddetçe ona da oy yok. Gitmeyeceğim oy vermeye .