Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
Abla buna sukreden asgari ucretli gordum Rabbim oku demis ama nerdeee okuyan boslaf bos torba

Abla buna sukreden asgari ucretli gordum Rabbim oku demis ama nerdeee okuyan boslaf bos torba

Şükreden nasıl yaşıyor acaba,ne yer ne içer ne giyer bilmeyiz..
Oku diyorsun güzelde,okumadan bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyorlar işte..
Elimizin altında internet var bakmak araştırmak bu kadar zor olmamalı artık..

Vallahi ekonomik kriz , ülke gidişatı vs diye geniş geniş bir yorum yaparım lakin..Bu ülkede bir yanlışı sorgularsan doğrudan vatan haini ilan ediliyorsun..

Hükümetin bir yanlisindan bahsettim fetöcü dediler..
Geziye katıldım terörist dediler..
Ergenekon hakkında yorum yaptım derin darbeci oldum..

Bugün de yazacağım tek şey var ki o da bu

" Kötülüklerin büsbütün egemen olduğu
Namussuz bir çağ bu, biliyorsun. "

Yine mi anket....KK da KK gibi yanlış tahminlere rağmen vazgeçmeyenlerden...

Valla ben Ankara'da CHPli belediyeleri hiç beğenmiyorum ne yalan söyleyeyim. AKP belediyeleri daha iyi iş yapıyorlar, eğriye eğri doğruya doğru şimdi yapacak bir şey yok. Ama Mansur'un almasını isterim bu seçimde adam yıllardır uğraş veriyor; Özhaseki'ye göre daha çok tanındığı da bir gerçek. İyi bir belediye başkanı da olacağını düşünüyorum. Ama belli olmaz tabi insanlar isme değil partiye de oy verebiliyorlar. Haseki yerine şimdiki başkan Mustafa Tuna aday olsaydı ikisi de alsın isterdim, o da çok güzel işler yaptı. Birisi kaybedince üzülmezdim yani öyle bir durumda. Belediyelerde partici değilimdir ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…