- 30 Ekim 2013
- 20.228
- 56.871
- 798
Abla buna sukreden asgari ucretli gordum Rabbim oku demis ama nerdeee okuyan boslaf bos torbaBir gün pazarcı bana dediki,seni şikayet ederim dedi buyur gidelim karşılığını alırsın dedim sustu cevap bile veremedi hanzo..Domates olmuş 7 lira bide niye bu kadar pahalı diyorlar oyunu verirken sıkıntı yok ta,alırkenmi çemkiriyon yani..
Abla buna sukreden asgari ucretli gordum Rabbim oku demis ama nerdeee okuyan boslaf bos torba
Mercmek ithal ayoll ))) kurufasulye 25 lira soğan 5 lira. Markete yardimcı gonderenler bilmez.Kriz miriz yok herşey güllük gülüstanlık sen bilmiyorn şeker:))
Mercmek ithal ayoll ))) kurufasulye 25 lira soğan 5 lira. Markete yardimcı gonderenler bilmez.
oy verenlerimiz bile ithalleşti tevekkeli ne diyelim artıkHerşey ithal artık,yakında ithal ekmek yiyeceğiz:))
oy verenlerimiz bile ithalleşti tevekkeli ne diyelim artık
Eskişehire gidin Yenimahalle yi bir görünChp onemseseydi kilicdiroglu koltuga yapismazdi bu arada chp beledoyeleri gercekten cok kotu akp de yol ayagina 7 soyu zengin oldu 2 ucu bklu degnek arada bizde surunuyoruz
Eskisehir belediye baskanini kadt etmedim orasi ayricalik mesela akp icinde kayseri belediye baskanini disarda tutuyorumEskişehire gidin Yenimahalle yi bir görün
Çok merak ediyorum Özhaseki Kayseri'de ne yapmış acaba?Mehmet Özhaseki kazanır.. kazanması Ankara için iyi olur. 4 yıldır yokluğu Kayseri de hissedildi!
Melih bey ve dinozorları :) Ankara dinozoruyla meşhurdu bir zamanlar. Ahh melih ahhhMis gibin Melih Bey vardi ne guzel
Fışkiyeli olan
Hey gidi heyMelih bey ve dinozorları :) Ankara dinozoruyla meşhurdu bir zamanlar. Ahh melih ahhh
Evet acaba ne dusunuyordu onlari oraya koyarken :))) hala duruyormuMelih bey ve dinozorları :) Ankara dinozoruyla meşhurdu bir zamanlar. Ahh melih ahhh
Hayır. Yeni başkanın ilk icraatlarından biri dinozorları kaldırmak olmuştu :) önce fışkiye sonra dino:))Evet acaba ne dusunuyordu onlari oraya koyarken :))) hala duruyormu
Hahahah adamda demistir bu neHayır. Yeni başkanın ilk icraatlarından biri dinozorları kaldırmak olmuştu :) önce fışkiye sonra dino:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?