• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
Akp mi gelip mühürü bastırıyor? Siz hayırdır neyin kafası
Hahaha.. AKP muhru bassa ne olur, basmasa ne olur? Dinle secim konusmalarini bakalim televizyonda kac saat AKP, kac dakika diger adaylarin konusmasini izleyeceksin.. Adaletli secim dedim, esit sartlar demek yani.. Neyse.. Zaten YSK de AKPye bagli, ne bekliyorsun sen hala? Referandumda AKP onundeki butun engelleri, kurumlari, demokrasiyi bir "evet" oyu ile kaldirip milletin egemenligini tek bir kisinin egemenligine baglatanlar bugunlerin gelmesine hala inanmiyorlar, hala alisamadilar, ama alistirirlar merak etme.

Gümbür gümbür akp

cevabınız da da belli olduğu gibi parti olarak yaklaşıyorsunuz icraat yapan kişi olarak değil ki. Aday olan kişilerin önceki icraatlarına bakılır. Ona göre karar verilir. Kim olduğuna bakmadan sadece parti olarak değerlendirme yapmak ne kadar kötü.
Bir de en azından şu ankette ki cevapları okusanız bile yeter. Mesela benim yarın alışveriş yapmam lazım nerden daha uğruna yaparım onu düşünüyorum. Carsi ateş pahası. Bu bile etkili olmalı bazı kararlarda

Keşke diyorum keşke bana bir akp li kafası taksalar... Öyle at gözlüğüyle baksam göbeğimi kaşıya kaşıya ülkemin geldiği duruma.. Elektrik, su, doğalgaz, market, çocuk ihtiyaçları... Ve daha bir çok şey ateş pahası... Ülkede para bitmiş.. Umut imar affı ve poşete 25 kuruş.. Siz hala AKP .? O poşetler akp çevreci olduğundan mı paralı oldu? Hahahahahahshah... Buna öyle bir güldüm ki... Savunmazlar mı doğa, çocuklarımızın geleceği için falan kulaktan dolma dolma şeylerle.. Hep böyle gülmekten yarılıyorum.. :)))) Evey akp çok çevrecidir... Ağaç keser, yol yapar... O yolun parası sana kol gibi girer.. Nerden ödediğini anlamazsın.. Gider kuzeyin incisi canım memleketim sinopa nükleer santral yapacağım der.. Hem de en pis enerji kaynağıdır... Halbuki yenilenebilir enerji denen bir şey vat? Güneş, rüzgar... Değil mi? Ama yok.. Anlaşma neyin pahasınadır bilemezn.. Neyse ki japonlar ülkenin ekonomisinin gidişatını bizim milletimizden önce anladığı için vazgeçtiler şimdilik.. :) Ama tabi belediyecilik sadece kaldırım ve parktan ibarettir bizim ülkemizde... Koskoca ağaçları kesp kesip bir damla çime muhtaç ettiler bizi... Yapay göletler.... Bahçeşehir göletii... Evet çok güzel bir tesis... Gidiyoruz ara sıra.. Ya etrafındaki biçimsiz koca koca binalar... Neymiş göl manzaralı evlermiş... Kim alıyor o evleri..? Sen alabiliyor musun? Kira verebiliyor musun o evler için? Yooooo... Zengine yapay gölet manzaralı ev... Rant anacım rant..? Akp nin belediyecilik anlayışı sadece rant üzerine kuruludur .? Kendi belediyesinin bulunduğu yerde yaşayan insanların önce elinden yeşilini alır... Sonra kentsel dönüşüm ayağına evini yıktırır.. Sonra oralara koca koca lüks lüks daireler yapar... Sana orda ya bir daire verir ya da dükkan... Parayı cukkalar... Durum bu....Bak bakalım esenyurta dikilen evlere... Koca koca gökdelenlerde kimler yaşıyor ? Ama belediye çalışıyor değil mi? Hmhmhm çalışıyor .... İki kaldırım bir park... Hadi sen sağ ben selamet..! Sevgiler arkadaşlar :)

Ekmeği ithal Etseler alışlayacak bir kitleye biz birşey anlatamayız....

Bir gün pazarcı bana dediki,seni şikayet ederim dedi buyur gidelim karşılığını alırsın dedim sustu cevap bile veremedi hanzo..Domates olmuş 7 lira bide niye bu kadar pahalı diyorlar oyunu verirken sıkıntı yok ta,alırkenmi çemkiriyon yani..

Bir gün pazarcı bana dediki,seni şikayet ederim dedi buyur gidelim karşılığını alırsın dedim sustu cevap bile veremedi hanzo..Domates olmuş 7 lira bide niye bu kadar pahalı diyorlar oyunu verirken sıkıntı yok ta,alırkenmi çemkiriyon yani..
Kriz var kriz yeminle anlamıyorlar:bicak:

sadece şöyle bi beyin fırtınası yapın aklı selim olanlardan ricamdır.
sanayi?
tarım?
hayvancılık?
ekonomi?
ihracat ithalat?
eğitim?
bunlar sadece gözüme çarpanlar.hoş burası ankara sayfası ama yazmak istedim sadece.yorumlayacak örnekleyecek sağlam olumlu olumsuz yorumu olan varmı?

sadece şöyle bi beyin fırtınası yapın aklı selim olanlardan ricamdır.
sanayi?
tarım?
hayvancılık?
ekonomi?
ihracat ithalat?
eğitim?
bunlar sadece gözüme çarpanlar.hoş burası ankara sayfası ama yazmak istedim sadece.yorumlayacak örnekleyecek sağlam olumlu olumsuz yorumu olan varmı?

İleriyi gören neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilen zaten bunların bittiğini bilir..
Ama birde fanatik olanlar var,laf söyletmeyen sorsan ülke iyi derler.
Giden değerlerin farkında olmazlar,sadece din vardır yol vardır köprü vardır hayatlarında.
Geçmedikleri köprünün parasını öderler..

Back