• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
İşin komik tarafı da zaten MHP'nin olan yerler yine MHP'ye veriliyor. Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
Adam'a efsun mu yapıldı acaba o_O
Şaka bir yana Devlet Bahçeli yaşlandı iyice kimse de uyarmıyorki başkanım zaten buralar bizim diye AKP ne söyleyip kandirdiysa artık :bicak:

AKP nin amaç belli zaten büyük şehirler de oy potansiyeli düştüğü için MHP nin oylarına göz dikti Devlet Bahçeli'de buna çanak tutuyor maalesef:63:

Son düzenleme:
Adam'a efsun mu yapıldı acaba o_O
Şaka bir yana Devlet Bahçeli yaşlandı iyice kimse de uyarmıyorki başkanım zaten buralar bizim diye AKP ne söyleyip kandirdiysa artık :bicak:

AKP nin amaç belli zaten büyük şehirler de oy potansiyeli düştüğü için MHP nin oylarına göz dikti Devlet Bahçeli'de buna çanak tutuyor maalesef:63:
Şu efsun işini ben de düşünmedim değil. :)) Ya da bunadı. Bu kadar çizgisinden şaşacağını, davasından vazgeçeceğini hiç düşünmezdim. Devletimiz hakkında her şeyin hayırlısı olsun. ❤

Yavas alsin isterim kotunun iyisi, ama kil payi (yersen, manipule edilir yani) Ozhaseki alir.
Hic yenilik yok don dolas ayni adaylar, Chp ye degisim, donusum sart.
Yereli onemsemediklerinden oluyor bu geneldeki kayiplar, iktidar hedefleri yok muhalefeti de beceremiyorlar.

Şu efsun işini ben de düşünmedim değil. :)) Ya da bunadı. Bu kadar çizgisinden şaşacağını, davasından vazgeçeceğini hiç düşünmezdim. Devletimiz hakkında her şeyin hayırlısı olsun. ❤
Amin canım da işte neyse hileyle hurdayla olmaz inşaAllah :/

görmedim.
ama gerek chp seçmeninin halkı küçük görmesi gerekse akp seçmeninin erdoğan’ ı dini bir lider gibi kutsamasını antipatik buluyorum.
ancak bu oy kullanmama mani değil.
Gormediniz !!! Ne diyelim bu saatten sonra anlatmaya gerek yok

Yavas alsin isterim kotunun iyisi, ama kil payi (yersen, manipule edilir yani) Ozhaseki alir.
Hic yenilik yok don dolas ayni adaylar, Chp ye degisim, donusum sart.
Yereli onemsemediklerinden oluyor bu geneldeki kayiplar, iktidar hedefleri yok muhalefeti de beceremiyorlar.
Chp onemseseydi kilicdiroglu koltuga yapismazdi bu arada chp beledoyeleri gercekten cok kotu akp de yol ayagina 7 soyu zengin oldu 2 ucu bklu degnek arada bizde surunuyoruz

Chp onemseseydi kilicdiroglu koltuga yapismazdi bu arada chp beledoyeleri gercekten cok kotu akp de yol ayagina 7 soyu zengin oldu 2 ucu bklu degnek arada bizde surunuyoruz
Aynen oyle belediyecilik demek kendi yakin akrabalarini kadroya yerlestirme, ese dosta ihale vermek demek.
Caliyor ama calisiyor akp tabii ki yeterli degil, chp de hukumetten yeteri kadar odenek alamiyor tabii cark donduremiyor.
Calsin mi calissin mi arada kaliyor.

Koltuk sevdasi var her siyasi icin gecerli gecen eksi de bir entry okumustum o kadar hosuma gitti ki adamin iktidar olmasina gerek yok, ikinci adam ve akp nin isine geliyor oyle biri de nasil partinin basina geldigi/getirildigi de belli.
Baykal dan yaka silkerken sira bunda genc, dinamik, donanimli insanlara ihtiyac var, sonra insan dusunuyor oyle bir insan siyaset camuruna niye batsin.

Mevzu derin, soyleyeceklerim ve yapacaklarim degisim icin yetersiz. Umarim en az calan gelir.

Bu seçimlerde kimse kişiye bakmaz kanımca Mehmet Özhaseki çok saygıdeğer çalışkan sağlam Kayseriye çok katkısı olmuştur kendilerinin malum ekonomide yaşanan krizler ve tutarsızlıklardan ötürü akparti çok oy kaybetti Ankara’da yaşıyorum nabız ölçümlerime göre Mansur Yavaş kazanır sanırım keşke Mehmet Özhaseki bağımsız aday olsaydı

Baska aday yokmu sadece iki partimi var
Bütün partiler ittifak kurmuş. AKP MHP Millet ittifakı, CHP HDPKK IYI parti ve diğerleri ayrı bir ittifak kurmuş.

Kimseye danışmadan fikir sunulmadan kendi kafalarına göre şehirleri bolusmusler sen şuraya ver buraya verme burada Vatandaş da kim oluyor dimi ben MHP ye oy vermiyorum sebebi verdiğim oy AKP ye gidiyor. CHP li seçmen ya da İYİ partili seçmen de oy vermez belki. Oyları bizler verdiğimiz halde yok sayılıyoruz.

Back