• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

Sizce Ankara'yı hangi adayın kazanma ihtimali daha yüksektir ?

• Mansur Yavaş

OY: 319 66,9%
  • Mehmet Özhaseki

OY: 158 33,1%

• Ankete Katılan
    477
twitter'a bakınca insan umut doluyor "eheheh mansur yavaş kazanacak sanırım baksana herkes neler yazıyor" diye ama maalesef sandığa gidince "tayyip hangisiyse ona bas" diyen teyzeleri unutuyoruz sanırım her seferinde şok oluşumuz bu yüzden. istemeye istemeye özhaseki'yi işaretledim çünkü görünen köy mevzusu.

twitter'a bakınca insan umut doluyor "eheheh mansur yavaş kazanacak sanırım baksana herkes neler yazıyor" diye ama maalesef sandığa gidince "tayyip hangisiyse ona bas" diyen teyzeleri unutuyoruz sanırım her seferinde şok oluşumuz bu yüzden. istemeye istemeye özhaseki'yi işaretledim çünkü görünen köy mevzusu.
ooff offfff. aynısını diyecektim

Ankaralılar Melih Gökçek'i pek sevmez ama hem Ankara'yı hem Kayseri'yi iyi bilen biri olarak söyleyim; Haseki gelirse bence Melih Gökçek'i bile ararlar.

Kayseri'yi bilmeyenler için biraz anlatayım raylı sistem var ama yolları daraltmaktan başka hiçbir işe yaramıyor. Havaalanına, gara, terminale gitmeyen tramvayın amacını hala cozebilmis değilim.

Şehrin her yerinde çirkin yüksek apartmanlar var ve sayıları sürekli artıyor (Bu kadar çok apartman olduğu halde ev fiyatları çok yüksek)

Üniversite kampüsü hariç yeşil alan yok (gerçek anlamda yok)

Çok sorunlu toplu taşıması var. Dolmuş seçeneği de yok, sadece kartla binilen otobüsler var. Şimdilik bu kadar belki sonra yazmaya devam ederim.

Ben girseydim kazanirdim, ama beni almadiklari icin bilmiyorum simdi kim kazancak..:KK53:

2 adayada kuvvetli gözle bakıyorum Mansur Yavaş daha önce MHP'den adaylığını koymuş diye hatırlıyorum 2 adayın da belediye başkanlık tecrübesi var Ankara için inşallah hangisi ise hayırlı o olsun

hızlı hızlı soldan soldan çıkış yapınız:kahve: tabii hasekiEn Büyük TÜRKİYE

CHP'nin belediyecilikte çok başarılı olduğunu düşünmüyorum ama AKP'li belediye başkanları ve sülaleleri zengin olsun diye oy kullanacak değilim.
İstanbulda chp belediyseninin olduğu bölgede doğdum büyüdüm. Gayet de başarılılar. Şuanda da chp belediyesinin ilinde ilçesinde yaşıyorum. Chpnin belediye olduğu yerlerde hep bir huzur var akp de ise karışıklık kalabalık beton. Siz hiç Yılmaz Büyükerşeni ve yaptığı işleri duymadınız sanırım yoksa chp belediyeciliğine böyle söylemezdiniz diye düşünüyorum. Eskişehiri mutlaka görmenizi tavsiye ederim.

Mansur bey ankaralı, mehmet bey değil (bu arada ankaralı değilim ben de =)) ). bu çok büyük bir artı yavaş için fakat şöyle de bir durum var birisi 45bin nüfuslu beypazarını diğeri de yaklaşık 1milyon 400bin nüfuslu kayseri büyükşehir belediyesini yönetmiş. bana kalırsa yerel yönetim tecrübesi açısından ve parti avantajı nedeniyle ankaralı olmamanın verdiği iticiliğe rağmen özhaseki daha başarılı olur gibi geliyor.

Back