Sizce aldatılıyor muyum? Acil yardım kızlar!!!

Size iyiliği dokunan arkadaşınızı görünce kocanız istiyor diye selam bile vermemeniz sizin pasifliğiniz. Yapmasaydınız keşke. Elalemin kadının genişliği, darlığı sizi ilgilendirmez. Sadece kendi kocanız ilgilendirir sizi. Hayır işin garibi kocanız niye kadının ağzından çıkan her cümleyi yetiştiriyor? İşine gelmeyince size küfür eden saygısız eşinize zaten güveniniz de yokmuş. Güvenmediğiniz adamla neden evlisiniz hala?
Ailemden dolayı duruyordum yanında ekonomik özgürlüğüm yoktu ama şuan yeni atandım ve kimseye muhtaç değilim çok şükür. Yolumu çizmeye çalışıyorum

Ben olsam kadınla karşılaştığım zaman dolaylı yoldan ikaz ederdim. Eşime de ayar verirdim ki yanaşmasın. Bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum. Eskiden hep erkekleri duyardım şimdi kadınlar erkeklerden daha fena çıktı. Kimse kusura bakmasın da öyle.

Ben olsam kadınla karşılaştığım zaman dolaylı yoldan ikaz ederdim. Eşime de ayar verirdim ki yanaşmasın. Bu kadınlara ne oluyor anlamıyorum. Eskiden hep erkekleri duyardım şimdi kadınlar erkeklerden daha fena çıktı. Kimse kusura bakmasın da öyle.
Aynen öyle vallaha o kadın ayrı benim kocam ayrı dert. Herşeyden önce buna izin veren kocam elaleme ne desem boş

Aynen öyle vallaha o kadın ayrı benim kocam ayrı dert. Herşeyden önce buna izin veren kocam elaleme ne desem boş
Herkes haddini hududunu bilmeli. Yani anlattığınıza göre evli ama bekar gibi yaşıyor çok çok yanlış bir durum. İnşallah düzelirsiniz. Ben sizin yerinizde olsam kocama o kadından uzak dur bende uyarıcam zaten derdim kadının da ağzının payını verirdim. Sen kimsin diye sonra da yakın çekilen fotoğraflar varsa biriktirirdim seni rezil edicem diye kocamı tehdit ederdim.

Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı

Yapılcak olan belli şu cümlende nasıl seninle arkadaşının arasını açtı, bende bu cümleyi kurar , sonunda yapabiliceklerimden korkmasını sağlardım🌸😍

Benim de srkadasim var. Dedi ki gecenlerdr. Esinin is yerinde 30 lu yaslarda bekar bir bsyan varmis. Iste ben de taniyorum dedj. Haftasonlari filan da gorusuyolsrmis kizin ailesini de taniyor filan. Ama dedi ki kiz bazen esimin koluna giriyor . Ben sok oldum. Tamam samimi olabilirsin arkadasinla ama evli birinin de koluna girmek ne bilim. Abi gibi goruyomus bunlari filan. Ama ates le barut yan yana durmaz degil mi. Ben bisey demedim arkadasima. Tuhaf dedim. Yani onu korkutmak istemedim. Bir de bu kiza birini tanistirmsys calistilar. Benim is yerindrki bi cocugu. Gerci olmadi aralari da. Bu cocukla bulusmaya gelince iste is yerinde abi dedigi insanlar da gelmis. Neyse ne desem arkadasima bilemedim
Bence çok kesin konuşmadan uyarın ve kulağına kar suyunu kaçırın. Zaten biraz gözü açılınca kendide fark eder zaten tuaflığı. Eminim arkadaşınızın kocası kendi karısı başka bir erkek arkadaşının koluna girse kıyameti koparacak bir tiptir

Beçizim arkadaşlar tamda bu sebeple boşandılar ve kadın haklıydı. Olay şöyle oldu, adam adliyede sürekli bir kadınla samimi oluyor iş gereği. Aynı adliyede karısı da var. Onun yanına cay içmeye gitmiyor bu kadının yanına gidiyor. Kadın tabi kıyameti kopardı. Adı kıskanc oldu hiçbirsey yokken rezillik cıkarmıs oldu. Adam kadını sucladı derken 2 cocukla boşandılar ve sonuc o kadınla o adam evlendiler 🤷‍♀️ yine kadın suclu oldu, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün oldu. Aslında işin özeti kadın hissediyorsa doğrudur net. Ben olsam hazır işimde varken bu laçka gevsek adamı terkederim saniye durmam

Kızlar herkese merhabalar eşimin iş yerinde bir kadın var. Evli barklı. Kadının halleri hareketleri çok geniş nasıl anlatsam işte erkeklerle çok sıkı fıkı diğer kadınlarla hep kavgalı. Son zamanlarda eşimin dibinden ayrılmıyor eşim ondan 2 yaş büyük abi falan diyor da. Sürekli sabahları eşime mesaj atıyor nerdesin diye sabahtan akşama kadar yanyana duruyorlar. Geçen kadın eşinden fotoğraf istemiş adam atmış sonra bu fotoğrafı eşime göstermiş sonra da demiş ki abi poz ver benimkiyle fotoğrafını çekip kocasına atmış. Böyle bir genişlik işte. Sürekli elimi bana karşı savunuyor işte adama iyi bak. İş yerine aç gönderme bilmem ne. Ne zaman toplu fotoğraf çeksek sürekli benim eşimin yanında çekiyor sandalyesini öyle çekiyoruz fotoğrafları. Onlara gidince abi beni özledin mi falan diyor. Yani inanın kötü düşünmek istemiyorum tabi ama bende bir kadınım eşimi bin kere uyardım Burak sen niye sürekli yanına gidiyorsun diyorum cevap hayır ben gitmiyorum o bana mesaj atıp geliyor yanına diyor. Diyorum ki sende yüz vermişsin demek ki oda böyle sürekli senin yanında başlıyor bağırıp çağırıp küfür etmeye. Bıktım artık. Oysa benim çok sevdiğim bir arkadaşım vardı erkek onunla konuşursan gerisine karışmam artık diye arkadaşımla aramı açtı çocuğu görünce selam bile vermiyorum zamanında pek iyiliği dokunmuştu bana oysa ki. Evliyim eşimi dinliyim dedim onun yaptığına bakın. Yanlış anlaşılmasın direk kadını suçlamıyorum kesinlikle eşimin de suçu var kesinlikle biliyorum ama bana akıl verin arkadaşlar. Eşim sabahları çok erken evden çıkmaya başladı. Geçen adamın birisi abi senin filan yerde ne işin vardı sabah dedi biz marketteydik tesadüfen duydum. Oysa bana ile gidiyorum diyor ve gidiyor. Bu kadın geldikten bir süre sonra sürekli onu anlatır oldu evde ne bileyim bende şaşırdım kaldım artık. Sürekli kocama akıl veriyor şöyle yapın böyle yapın oda gelip bana söylüyor ve bende çıldırıyorum senin ya da benim fikrim yok mu diyorum bana cevap olarak bıktım senin kıskançlık krizlerinden bilmem ne sonra küfür sonra yatak ayırma. Bu şekilde. Siz olsanız ne yapar ne düşünürsünüz arkadaşlar? Şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ederim.
Merhabalar,
Öncelik ailecek görüşmeyi kesmelisiniz!! Siz neden eşinizin iş arkadaşı (kadın) ile konuşuyorsunuz? (Size iş yerinde yaptıklarını, eşinizin sabahları aç olduğunu bilmem ne söylüyor.) Ararsa açma telefonu. Açıkça bir sorun var mı dediğinde var, eşinle olan diyaloğundan rahatsız olduğunu ve eşine söylemeden diyaloğunu kesmesini söyle. Anla ki eşine senin dediklerini demiş ise aralarında var bir şey bence... (Ve bu durumu kadının eşine anlatacağını söylemelisin.) Aralarında bir şey de olmayabilir, ama emin ol öyle kadınlar karşı taraftan bir atılım bulduğunda evli de olsa devamını getirir... Onlar kanka değil, iş arkadaşı bu ne samimiyet. Siz artık bunun farkındasınız, bu saatten sonra evinize alıp, telefonda görüşmeye devam edersen hatayı siz yapmış olursunuz. (yılanın başını baştan koparmak gerekir.) Eşin bunları duydu diyelim, sana gelip onun için kalbini kırıyor, hakaret ediyor, çocuğun yoksa kaç bu evlilikten... Zayıf karakterli bir erkek her zaman hata yapacaktır ve daha büyük acılar çekersin.

Beçizim arkadaşlar tamda bu sebeple boşandılar ve kadın haklıydı. Olay şöyle oldu, adam adliyede sürekli bir kadınla samimi oluyor iş gereği. Aynı adliyede karısı da var. Onun yanına cay içmeye gitmiyor bu kadının yanına gidiyor. Kadın tabi kıyameti kopardı. Adı kıskanc oldu hiçbirsey yokken rezillik cıkarmıs oldu. Adam kadını sucladı derken 2 cocukla boşandılar ve sonuc o kadınla o adam evlendiler 🤷‍♀️ yine kadın suclu oldu, eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürdün oldu. Aslında işin özeti kadın hissediyorsa doğrudur net. Ben olsam hazır işimde varken bu laçka gevsek adamı terkederim saniye durmam
Ne kadar haklısınız bende öyle düşünüyorum geçen hafta bir avukatla görüşüp boşanmak için evrakları hazırlattım süreç başladı çok şükür başka kadın için bana ana avrat söven kişiden koca olmaz.

Merhabalar,
Öncelik ailecek görüşmeyi kesmelisiniz!! Siz neden eşinizin iş arkadaşı (kadın) ile konuşuyorsunuz? (Size iş yerinde yaptıklarını, eşinizin sabahları aç olduğunu bilmem ne söylüyor.) Ararsa açma telefonu. Açıkça bir sorun var mı dediğinde var, eşinle olan diyaloğundan rahatsız olduğunu ve eşine söylemeden diyaloğunu kesmesini söyle. Anla ki eşine senin dediklerini demiş ise aralarında var bir şey bence... (Ve bu durumu kadının eşine anlatacağını söylemelisin.) Aralarında bir şey de olmayabilir, ama emin ol öyle kadınlar karşı taraftan bir atılım bulduğunda evli de olsa devamını getirir... Onlar kanka değil, iş arkadaşı bu ne samimiyet. Siz artık bunun farkındasınız, bu saatten sonra evinize alıp, telefonda görüşmeye devam edersen hatayı siz yapmış olursunuz. (yılanın başını baştan koparmak gerekir.) Eşin bunları duydu diyelim, sana gelip onun için kalbini kırıyor, hakaret ediyor, çocuğun yoksa kaç bu evlilikten... Zayıf karakterli bir erkek her zaman hata yapacaktır ve daha büyük acılar çekersin.
Bir arkadaş yazı bende dank etti aslında artık görüşmüyorum. Bu evliliği bitirme kararı aldım şuan ailemin yanındayım. İnanın yazdıklarım olayın binde biri. Kim ister eşi başka bir kadın için karısına ağız dolusu küfür etsin. Kesinlikle dediğiniz gibi kanıt var elimde sevgililer. İş yerinde uygunsuz bir şekilde yakaladım ve üstüne elimde mesajlar da var. Demek istediğim eğer bir ilişkide tavır değişiyor ve kadın bileyşer hissediyorsa hislerinin arkadında dursun kesinlikle.

Bir arkadaş yazı bende dank etti aslında artık görüşmüyorum. Bu evliliği bitirme kararı aldım şuan ailemin yanındayım. İnanın yazdıklarım olayın binde biri. Kim ister eşi başka bir kadın için karısına ağız dolusu küfür etsin. Kesinlikle dediğiniz gibi kanıt var elimde sevgililer. İş yerinde uygunsuz bir şekilde yakaladım ve üstüne elimde mesajlar da var. Demek istediğim eğer bir ilişkide tavır değişiyor ve kadın bileyşer hissediyorsa hislerinin arkadında dursun kesinlikle.
E şimdi nasıl bir tavır takındılar?

O kadar doğru yazmışsınız ki. İnsanlarda ahlak kavramı nereye doğru gidiyor bilmiyorum. Benim adımda kıskanç kadın oldu. Paranoyak oldu sonuç geçen hafta bastım onları uygunsuz şekilde.

Kocası kocamı gırtlakladı ben hiç bişey de yapmadım. Kadın önce yok öyle bişey falan dedi o kavga sırasında bende kocasına mesajlarını gösterdim ikisinin ekran görüntüsü almıştım. Baya rezil oldular anlayacağınız.
Sizin eşiniz nasıl bir tepki veriyor şu an?

Sizin eşiniz nasıl bir tepki veriyor şu an?
Ben hata yaptım ettim yuvamız dağılmasın diyor utanmadan. Kadın benim peşimdeydi bende uzak dur benden dedim diyor. O yüzden mi tenhada kadına sarılmış vaziyette abuk subuk şeyler yapıyordunuz dedim ve onu da her yerden engelledim. Aile evine geleceğim filan diyor. Seni bırakmam diyor.

Eşim işyerindeki bir kadınla bu kadar sıkı fıkı olsa önce uyarırım. Mesajlaşmaya, görüşmeye, samimiyete devam ederse boşanırım. Çok net! Bir de küfür edecek bana başkası yüzünden 😡
Suç sadece kadının değil, eşiniz de fazla samimiyet göstermiş...
Benim son 1 senedir sürekli gittiğim bir kuaförüm vardı, yeni açılmıştı. Yan tarafında da bir erkek kuaförü vardı, o da yeni açılmıştı. Açıkçası çok dikkatimi çekmişti, sürekli dükkanların önünde beraber oturmalar, sürekli beraber kahve içmeler, sohbet muhabbet vs
Adamın eşi bir gün gelip kadına hakaretler etti olay çıkardı ama onlar samimiyete devam etti. Bu arada dükkanlar evimin karşısı olduğu için sürekli görüyordum.
Kadın evli barklı 2 çocuklu, boyu kadar kızı var Adam da evli barklı ve sonuç ikisi beraber herşeyi bırakıp kaçtılar 🤦🏻‍♀️

Ben sevmem evli erkek veya kadınların fazla samimiyetini, arkadaşlığın da bir sınırı vardır.

Ben hata yaptım ettim yuvamız dağılmasın diyor utanmadan. Kadın benim peşimdeydi bende uzak dur benden dedim diyor. O yüzden mi tenhada kadına sarılmış vaziyette abuk subuk şeyler yapıyordunuz dedim ve onu da her yerden engelledim. Aile evine geleceğim filan diyor. Seni bırakmam diyor.
Tenhada napiyorlardi :KK43: foto mu gördünüz?

Siz ona deyin ki, '' Biz hele bi boşanalım, ondan sonra bu durumu düşünürüz. Samimiyetine ancak o zaman inanırım. '' Elinizde deliller var, onu boşa çıkarma peşinde, vereceği nafaka tazminat falan gözünde büyüyor şimdi. Önce sizi affetmiş saydırıp delilleri boşa çıkartacak, sonra dilediği gibi at koşturacak.

X