- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.831
- 348
Ki erkekler de alışveriş merkezi gezmeyi pek de sevmezler.Kızın işvereni sigorta poliçesini niye eşinizin adına yapmış nasıl açıkladı?
Eşiniz masum değil kıza yedirmiş içirmiş gezdirmiş. Şimdi mesela ben bi üniversite öğrencisi vs bir arkadaşa yardım etmek istesem gönlümden kopanı ya bi zarfa koyarım ya hesabına havale yaparım kalkıp da avm gezip kahve içmem, ne münasebet.
Aynen öyle. Bacak kadar boyuyla evli barkli, çocuklu çocuklu dememiş. Ha suçun büyüğü adamda tabi ama kız da masum değil.İşinden olsa nolur Allah aşkınıza yaa
Yanan kız olmuş yanan kız olmuş
İş bulmuş gitmiş işte
Sanki ekmeğini taştan çıkaran çoluk çocuk bakan maden işçisi ne ajite ettiniz be
Konu sahibi hariç herkes yansın kül olsun bi zahmet kocası kız yan dükkan sahibi kim varsa
Terlik krem için yalvarmadıysa da red de etmemiş höst noluyoruz da dememiş. Basbayağı flörtleşmişler işte
Sanki kız da küçük emrahın anası
Kız masum demiyorum AMA adam hiç masum değil. Adam aşırı suçlu olan taraf. Dükkana babanın gidip bu kız buradan gidecek demesi ne kadar doğru? O kız gitt sanki yeni gelen kıza yürümeyecek adam. O adamı kafese koy yine bulur birileriniİşinden olsa nolur Allah aşkınıza yaa
İş bulmuş gitmiş işte
Sanki ekmeğini taştan çıkaran çoluk çocuk bakan maden işçisi ne ajite ettiniz be
Konu sahibi hariç herkes yansın kül olsun bi zahmet kocası kız yan dükkan sahibi kim varsa
Terlik krem için yalvarmadıysa da red de etmemiş höst noluyoruz da dememiş. Basbayağı flörtleşmişler işte
Çok teşekkür ederim kız beni tanıyor elbette eşimin evli olduğunu da biliyor Han içerisinde ki bütün adamlarla da olayı aynı şekilde eşimle olduğu gibi
belki de adam gizledi evli olduğunu? Ki bence 21 yaşında kız kolay kolay evli erkeğe he demez. Yazık gerçekten sadece kızıyorum bu evli erkeklereİşinden olsa nolur Allah aşkınıza yaa
İş bulmuş gitmiş işte
O çooktan kendine parasını yiyecek esnaf abiler bulmuştur.Aynen öyle. Bacak kadar boyuyla evli barkli, çocuklu çocuklu dememiş. Ha suçun büyüğü adamda tabi ama kız da masum değil.
Hayır biliyormuş konusahibini de tanıyor.belki de adam gizledi evli olduğunu? Ki bence 21 yaşında kız kolay kolay evli erkeğe he demez. Yazık gerçekten sadece kızıyorum bu evli erkeklere
Ne yanmasi ya gerçekten böyle bişey yapmışsa çekecek tabiki cezasını ikiside suçluCidden kızı işinden mi ettiniz? Çok korkunç bir durum gerçekten. Eşiniz suçlu ama affedilmek için binbir tane bahane arayarak onu affediyorsunuz 21 yaşında kızı işinden etmişsiniz.yanan kız olmuş cidden
Ayrıca kızın elbise terlik krem için yalvardığını hiç sanmıyorum. Basbaya kızı etkilemek için adam gitmiş almış
Yazık evli çocuklu adamlarla gezip, dolaşıp hediyelerini alan zavallı kızcağızaCidden kızı işinden mi ettiniz? Çok korkunç bir durum gerçekten. Eşiniz suçlu ama affedilmek için binbir tane bahane arayarak onu affediyorsunuz 21 yaşında kızı işinden etmişsiniz.yanan kız olmuş cidden
Ayrıca kızın elbise terlik krem için yalvardığını hiç sanmıyorum. Basbaya kızı etkilemek için adam gitmiş almış
Bence yemek istiyor yememisteSen de bunları yedin mi!
Empati yap çok kolay. Sen 21 yaşındaki bir erkekle ormana gitsen! Hayvan beslemeye.
avm de kahve içsen hediyeler alıp poliçe yaptırsan eşin normal karşılarsa sen de sorun etme yani
Hırsızın hiç suçu yok diyorsunuz yani..Cidden kızı işinden mi ettiniz? Çok korkunç bir durum gerçekten. Eşiniz suçlu ama affedilmek için binbir tane bahane arayarak onu affediyorsunuz 21 yaşında kızı işinden etmişsiniz.yanan kız olmuş cidden
Kendini hep acındırıyordu zaten herkese karşı böyleydi bu ama eşim izin vermeseydi hiçbirşey olmazdı suç tabi ki tamamen eşimde
Cidden kızı işinden mi ettiniz? Çok korkunç bir durum gerçekten. Eşiniz suçlu ama affedilmek için binbir tane bahane arayarak onu affediyorsunuz 21 yaşında kızı işinden etmişsiniz.yanan kız olmuş cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?