Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ki erkekler de alışveriş merkezi gezmeyi pek de sevmezler.

Maşallah Nisan alisverisi gibi terlik ,krem ,elbise almak için AVM gezmisler başbaşa. Al bu parayı kendin al bile dememis adam. Poşetler ağır olur ,taşıyamaz yardım edeyim diye dusunduyse tabi, pek yardim severmiş kendisi

Aynen öyle. Bacak kadar boyuyla evli barkli, çocuklu çocuklu dememiş. Ha suçun büyüğü adamda tabi ama kız da masum değil.

Kız masum demiyorum AMA adam hiç masum değil. Adam aşırı suçlu olan taraf. Dükkana babanın gidip bu kız buradan gidecek demesi ne kadar doğru? O kız gitt sanki yeni gelen kıza yürümeyecek adam. O adamı kafese koy yine bulur birilerini

belki de adam gizledi evli olduğunu? Ki bence 21 yaşında kız kolay kolay evli erkeğe he demez. Yazık gerçekten sadece kızıyorum bu evli erkeklere

Şaka mı ya birde aldatıldım mı diye soruyor.Evet aldatıldın kesin bilgi .Ayrıca o kız tam suratına tükürülmelik yazdıklarınıza karşılık yalnzca engelledi demek ama sasrmamak lazm kız alışkın demek ki edepsiz.Bu arada sizde kendinizi kandrn cinsel birliktelik yok diye o olmayınca aldatma olmuyor mu

Asla aldatmamıştır eşiniz. Siz zaten Koza kocamın peşini bırak diyerek kocanızın suçu olmadığını kıza, kocanıza ve bizlere söylediniz. Kocanızla mutlu evliliğinize devam edin, bizler birleşip tükürükle boğarız 21 yaşındaki bürün hana aynı davranan kızı. Babanız da aynı sıkışıkta tutmaya devam etsin kocanızın yularını. Ne olur ne olmaz 21 lik gider 18 lik gelir. Korunması lazım kocanızın bu gür kızlardan.

Ne yanmasi ya gerçekten böyle bişey yapmışsa çekecek tabiki cezasını ikiside suçlu

Yazık evli çocuklu adamlarla gezip, dolaşıp hediyelerini alan zavallı kızcağıza
Başka iş bulup göndermişler, yolunacak yeni kazlar bulmuştur bile, zavallıcık.

Hırsızın hiç suçu yok diyorsunuz yani..

Kimseyi görmeden suçlamak istemem ama anlattığınıza göre klasik aldatan erkek hareketi. Kız besbelli eşinizin ilgisini çekmiş önce o benim kardeşim demeler sonra ama kız iyi niyetimi kullandı yaaa demeler. Kızın işten çıkarılmasını yanlış buldum. Dişi köpek kuyruğunu sallarsa sözü de düpedüz saçmalık. Asıl bir erkek istemezse bir kadın o erkeğin peşinden koşamaz. Kadının ilgisi olsa bile dürüst ve mert erkek istemiyorum der ve muhabbetti keser. Eşinizin yaptıkları hiç masum hareketler değil. Abisi misin babası mısın sana mı kaldı yani.

Büyük büyük konuşamam böyle konularda. Kocanız net aldatmış sizi, sevişti sevişmedi önemli değil. Aldattığı kadına da "Bacım, sen bana yanlış yapmadın, kocamın kurbanı oldun, gel sarılalım." diyecek haliniz yok. Kinlenmekte haklısınız. Çocuklarınızın babasını saf diye kabul etseniz kendinizi de kandırır, ona da saygınızı yitirirsiniz; süzme mallık olur bu, saflık değil. Hata yaptı, özür diledi, affettim; diyebilirsiniz. Kim ne diyebilir ki? Yalnız cesaret alır tekrarlarsa ihanet nedeniyle ayrılamazsınız. Tekrarlamazsa ve sürekli yüzüne vurursanız, affetmeseydin der, üste çıkar ve aranız düzelemezse yine ihaneti mahkemeye sunamazsınız. İhanet ya affedilir, kapatılır ya da anında ilişki kesilir.

Sizi üzmek istemiyorum ama ben ortada iyi niyet değil basbayağı art niyet görüyorum.
Eşiniz kıza bir şekilde beğeni duymuş kız da bunu fark etmiş ve eşinizi maddi olarak sömürmüş.
Eğer hayir işleme isteği olsaydı gelir size söylerdi, bir kız var gariban bayramda bir şeyler alal hayir işleyelim derdi ama o gizli gizli almayı seçmiş. Eğer kızdan umduğu yüzü bulsaydı (ki bence hediyelerle şansını epey denemiş eşiniz)sizin ihtimal vermediğiniz cinsellik safhasına da çoktan geçmiş olurlardı.

Kendini hep acındırıyordu zaten herkese karşı böyleydi bu ama eşim izin vermeseydi hiçbirşey olmazdı suç tabi ki tamamen eşimde

Malesef masum değil kocanız ve evet aldatıldınız. Peki planınız ne şimdi?

Duyar kasmak için de bunu yazmazsın ya…

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…