Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben konu sahibine gerçekten çok üzüldüm, yorumlarımızda acımasızca oldu biraz. Lanet pislik kadını ne hale getirmiş, 12 kilo vermek ne demek ...

Esinizin sizi aldattigini dusunuyorum, elbise degil ama sigorta konusu bunu dusundurdu. Kendi calisani bile degil, ne alaka boyle bir sey yapiyor.

Suçlusun. Sen affedecektin o da aldatmaya devam edecekti. Adamın kendince yaptığı planı bozmuşsun
Ölsem affedemezdim.Evet maddi manevi zor.Ama asla pişman değilim.Zaten o .o..pu ile evlenerek ne kadar doğru bir karar aldığımı göstermiş oldu.
Konu sahibini anlıyorum.Hayatinin yarısını verdiğin adamin aldattığını kabul etmek çok zor.Hele de bu ülkede bu ekonomik şartlarda bosanma karari vermek daha zor.Ama iste hayat tercihlerden ibaret

Kızı arayıp teşekkür etmesin tabii, arasın saydırsın, küfür de etsin istiyorsa ama kocamın peşini bırak cümlesi biraz safça bir cümle bence, sanki 21 yaşındaki kız kazık kadar herifi kötü yola düşürmüş gibi. Ben olsam kocayı da çöpe atarım o noktada, gitsinler birlikte ne yiyorlarsa yesinler.

eşiniz normalde de sokak hayvanlarını beslemek için ormanlık alana gider mi? Bu hikaye de aklıma uymayan yerler var ama düşününce puzzle ın parçaları yerine oturuyor da neyse

Valla ben yanında yattığım kocamin bile sürekli ne yaptığını bilmiyorum hanımefendi ama siz bu kadar canhıraş savunduğunuza göre elbet vardır bir bildiğiniz.

Tekrar tane tane yazıyorum, kimse kıza üzülmedi. Buradaki konu adaletli davranmak ve çok açık ki koca paçayı yirtarken kız işinden oldu. Sanmıyorum ama İnşallah anlatabilmişimdir...

Bu zihniyetteki insanlara çok üzülüyorum ben, çocuk var, 12 senelik evlilik bilmemne diye bütün ömürlerini çöpe atarak böyle heriflere hizmete adıyorlar kendilerini.

Çok güçlü bir kadın görüyorum karşımda
Umarım bundan sonra öyle bi hayat yaşarsın ki bütün kalp kırıklıklarını unutursun

Haklısınız ama bir insan aldatıldığında, aldatan, diğer kişi, bilerek çanak tutan herkes nasibini almalı, rezil olmalı. Ahlaksızlık karşılıksız kalmamalı.
Muhakkak. Fakat bunun yolu bence bu degil. 'Kocamdan uzak dur' diye mesaj atmak sadece kendini küçültür.
Karsi taraf rezil edilsin ama asil kendine karsi sorumlu olan bedel ödemeli.

Son düzenleme:
Eşiniz kıza elbise krem terlik almış, onunla alıverişe çıkmış, oturmuş kahve içmişler, başbaşa ormana gitmişler aldatmış olması için daha ne gerekiyor. Eminim yatakta bassanız eşiniz, kız çok üşümüştü, hasta olmasın diye ısıtıyordum falan diyecek. Siz de eşim çok yardımseverdir, kız zaten avm de herkese üşüyorum diyen bir kızdı falan diyeceksiniz sanırım.Affedemeyeceğim nadir şeylerden biridir aldatılma. Kocam kızın biriyle bunları yapsa çok fena şeyler olur başta ve sonra ilelebet yollar ayrılır. Ve eşimde bunu bilir.

Bu zihniyetteki insanlara çok üzülüyorum ben, çocuk var, 12 senelik evlilik bilmemne diye bütün ömürlerini çöpe atarak böyle heriflere hizmete adıyorlar kendilerini.
Benimde bir yanım çok üzülüyor ama diğer bir yanım istemsizce hak veriyor. İyi kazanan, eğitimli kadınlar için bile boşanma ve sonrası çok zor ülkemizde. Maddi, manevi baskılar ve zorluklar, kültürel saçmalıklar insanları bir nevi mecbur bırakıyor. Boşanmış olsam Türkiye de yaşamak istemezdim, herkes için başlı başına cehennemken cahil insanlar nedeni ile daha bir cehennem onlar için...

Kız tek durumda suçsuz olurdu. Eğer evli değilim bekarım evleneceğiz vs diyerek kandırılmış olsaydı.
Burda ikinci kadını tüm gerçeği bilmesine rağmen mağdur ve günahsız göstermek ve savunmak moda olmuş.
Gerekçe de kızın size sadakat sözü yok istediğini yapmakta özgür diye bi kişisel gelişimci psikolog yaşam koçu!! uydurması sözü dillerine pelesenk etmişler.
Evli olduğunu bildiğin erkekle düşüp kalkmanın Türkçedeki karşılığını hepimiz biliyoruz kardeşim.

Eşiniz hatalı, ben size üzüldüm bu kadar 12 kilo verecek kadar kendinizi perişan etmeyin. Kızın peşine düşmenize de bence gerek yoktu, yaptığınız herşey kendi psikolojinizi bozmak için yapılmış adeta. Kızı ordan uzaklaştırmanız aralarında bir ilişki olduğunu düşündüğünüz anlamına geliyor ve bunu iş arkadaşları, aileniz bile öğrenmiş. Aldatılmadıysanız bile artık herkes aldatıldığınızı düşünecek sizde buna inanacaksınız. Aldatma var mıdır yok mudur onu bilemem ama evli bi adamla 20 yaşında genç bir kızın buluşup kahve içmesi elbise alması hiç normal değil, kızda normal biri değil elin adamından neden maddi yardım kabul edersin neyin karşılığında diye sorarlar insana

Yaşadıklarınız için üzüldüm.Sizde çok çok üzülmüş,sarsılmış,kilo vermişsiniz.Şimdi bütün bu olan bitenden sonra olaylara ve kendi hayatınıza dışarıdan bakıp,nasıl bir tutum sergilemeniz gerektiğine karar vermelisiniz.Olayda cinsellik yaşanmamış olsa bile duygusal yakınlaşma olduğu açık.Eşiniz iyi niyetinin kullanıldığını söylemiş.
Doğru olabilir.Ama,bence siz bu olayı tespit edip,üstüne gidip açığa çıkarmamış olsaydınız,işi ilerletirlerdi.Kocaman adamın kendini karşılıksız kullandırması,kulağa saçma geliyor.Başbaşa bir yerlere gidilmiş olması,açıkça flört ettiklerini gösterir.Bu işler böyle böyle ilerliyor.
Boşanma seçeneğini size sunmuş eşiniz.Yaptığının kabul edilmesi güç bir şey olduğunun farkında.
Kendinizi yıpratmayın.Boşanmayı düşünmüyorsanız,zamana bırakın.Güveniniz sarsılmış,kendinizi toparlamanız zaman alacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…