- 19 Kasım 2014
- 2.971
- 2.973
- 133
Asıl hırsız evli olduğu halde karısının çocuğunun rızkını başkalarına yedirendir arkadaşım. Hadi kızın 1 senelik iş ortamı değişti tamam. Adama ne oldu? Hiçbir şeyHırsızın hiç suçu yok diyorsunuz yani..
Aklı başında koca koca adamlar gerçekten kendilerini yolduruyorsa bir dönüp sorun kimde bakalım o zaman.Yazık evli çocuklu adamlarla gezip, dolaşıp hediyelerini alan zavallı kızcağıza
Başka iş bulup göndermişler, yolunacak yeni kazlar bulmuştur bile, zavallıcık.
Zavallı adam ailesinden olacakDuyar kasmak için de bunu yazmazsın ya…
Ağzına sağlık tam da böyle bir şey geçti aklımdan sen benden çok yaşayacaksınEşine deki.
Ben de elin adamı ile ormana hayvan beslemeye gidiyim.
Hatta adam kendini acındırsın ona kremler, kıyafetler alayım.
Böylece ödeşelim.
Bak bakalım sana o.... diyor mu demiyor mu ?
Adamların akılları başlarında değil uckurlarinda olduğu için yolduruyor kendilerini. Onlara fazlası da müstehak zaten.Aklı başında koca koca adamlar gerçekten kendilerini yolduruyorsa bir dönüp sorun kimde bakalım o zaman.
Sadakat yükümlülüğü olan adam farkında mısınız?
Ben kıza masum demiyorum ama neden adamı aklamak için kızı harcıyorlar. Yüzde vereceksek %70 adamın suçlu olduğu bir konuda.
Ama bakın bilmiyorsunuz?Adamların akılları başlarında değil uckurlarinda olduğu için yolduruyor kendilerini. Onlara fazlası da müstehak zaten.
Kızı harcamamışlar korkmayın oradan çıkartıp başka işe sokmuş sevgilisi olan patronu.
Asıl suçlu koca tabiki ama böyle bir konuda iki evli adamla aynı anda birlikte olan, onunda ne için olduğu ortada olan kız üzerinden duyar kasmaya çalışmakta çok zorlama.
Olay bambaşka da olabilir. 21 yaşında gencecik bir kızın evli bir adamla ne işi olabilir kiAdamların akılları başlarında değil uckurlarinda olduğu için yolduruyor kendilerini. Onlara fazlası da müstehak zaten.
Kızı harcamamışlar korkmayın oradan çıkartıp başka işe sokmuş sevgilisi olan patronu.
Asıl suçlu koca tabiki ama böyle bir konuda iki evli adamla aynı anda birlikte olan, onunda ne için olduğu ortada olan kız üzerinden duyar kasmaya çalışmakta çok zorlama.
Eşinizin beyinsel fonksiyonları çalışmıyor mu acaba? Kız aldırmışmış. Hadi ordanO kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.
Ay yapmayın ya.Ama bakın bilmiyorsunuz?
Konu sahibi bile eminim diyemez kıza dair söyledikleri için. Ama emin olunan tek bir şey var eş kişisi sadakatsiz bir adam.
Ciddi misiniz bu soruda?Olay bambaşka da olabilir. 21 yaşında gencecik bir kızın evli bir adamla ne işi olabilir ki
Sence ?? Bence tamamen duygusalOlay bambaşka da olabilir. 21 yaşında gencecik bir kızın evli bir adamla ne işi olabilir ki
Ay olur mu kızlar hiç öyle şeyler yapmıyor iftira atmayalım şimdiSence ?? Bence tamamen duygusal
Böyleleri yüzünden kadınlığımdan utanıyorum inanın .Bir elbiseye bir kreme kendilerini satıyorlar resmen . Çok yazık çokAy olur mu kızlar hiç öyle şeyler yapmıyor iftira atmayalım şimdi
Çokta güzel diyorlar canım . Sen hiç televizyon izlemiyor musun . 17 18 yaş kızların yanına kaçtıkları adamlar 50 yaşlarında .belki de adam gizledi evli olduğunu? Ki bence 21 yaşında kız kolay kolay evli erkeğe he demez. Yazık gerçekten sadece kızıyorum bu evli erkeklere
O zaman biz kızı suçlamaya devam edelim. Sadece insanları bu kadar kolay yargılamayı hiç sevmiyorum. Olayın aslını astarını bir de karşı taraftan dinlersek belki bambaşka bir şey çıkacak ortaya. Ama ne taraftan dinlersek dinleyelim suçu değişmeyecek tek kişi var değil mi?Ay yapmayın ya.
Var bu kızlardan siz yok deyince birşey değişmiyor.
Sanki hiç olmayacak birşeyi konuşuyoruz.
Ciddi misiniz bu soruda?
Ciddiyseniz boşa yormak istemiyorum kendimi.
O zaman ne diyebilirim yazık ediyorlar kendilerine.Çokta güzel diyorlar canım . Sen hiç televizyon izlemiyor musun . 17 18 yaş kızların yanına kaçtıkları adamlar 50 yaşlarında .
İki patronla ilişki yaşadığına ben de pek inanmadım ama sırf konu sahibinin eşini kurtarmak için erkekler arası bir anlaşmayla söylenmiş gibi görünüyor.Konu sahibinin kocasıyla sevgili bence. İş ortaya çıkınca da diğer arkadaş suç üstlenmeye kalkmış biraz sanırım.O zaman biz kızı suçlamaya devam edelim. Sadece insanları bu kadar kolay yargılamayı hiç sevmiyorum. Olayın aslını astarını bir de karşı taraftan dinlersek belki bambaşka bir şey çıkacak ortaya. Ama ne taraftan dinlersek dinleyelim suçu değişmeyecek tek kişi var değil mi?
Aynı iş yerinde iki ayrı patronla ilişkisi olan bir kız hikayesi bana çok inandırıcı gelmiyor çünkü. Büyük ihtimalle adamın hayır işi yalanı gibi bir şey bu da.
Evet çok uçuk çünkü. Bakın başıma geldi zor kurtardım kendimi ben de. İki ayrı arkadaş birisiyle flört gibiyken hareketlerinden şüphelenip ortaya çıkardım evli olduğunu anında bıçak gibi kestim attım.İki patronla ilişki yaşadığına ben de pek inanmadım ama sırf konu sahibinin eşini kurtarmak için erkekler arası bir anlaşmayla söylenmiş gibi görünüyor.Konu sahibinin kocasıyla sevgili bence. İş ortaya çıkınca da diğer arkadaş suç üstlenmeye kalkmış biraz sanırım.
Merhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?