- 4 Mart 2012
- 15.216
- 35.105
- 798
Kesinlikle kız yanmış artık ne yangınıysaBu konuda yanan kız olmuş yalnız..
Eşiniz muhattap olmasa bu kadar ilerlemezdi muhabbet. Tum suç eşinizde.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kesinlikle kız yanmış artık ne yangınıysaBu konuda yanan kız olmuş yalnız..
Eşiniz muhattap olmasa bu kadar ilerlemezdi muhabbet. Tum suç eşinizde.
Ben itiraf etme kısmını okumadım.
Neden itiraf etmiş durup dururken o da yazıyor
Çok teşekkür ederim kız beni tanıyor elbette eşimin evli olduğunu da biliyor Han içerisinde ki bütün adamlarla da olayı aynı şekilde eşimle olduğu gibiKız tek durumda suçsuz olurdu. Eğer evli değilim bekarım evleneceğiz vs diyerek kandırılmış olsaydı.
Burda ikinci kadını tüm gerçeği bilmesine rağmen mağdur ve günahsız göstermek ve savunmak moda olmuş.
Gerekçe de kızın size sadakat sözü yok istediğini yapmakta özgür diye bi kişisel gelişimci psikolog yaşam koçu!! uydurması sözü dillerine pelesenk etmişler.
Evli olduğunu bildiğin erkekle düşüp kalkmanın Türkçedeki karşılığını hepimiz biliyoruz kardeşim.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim okurken böyle iyi geldiniz ki her ne duanız varsa kabul olur inşallah bir kardeş gibi yazmışsınız yorumunuzu samimiyetiniz çok iyi geldiYaşadıklarınız için üzüldüm.Sizde çok çok üzülmüş,sarsılmış,kilo vermişsiniz.Şimdi bütün bu olan bitenden sonra olaylara ve kendi hayatınıza dışarıdan bakıp,nasıl bir tutum sergilemeniz gerektiğine karar vermelisiniz.Olayda cinsellik yaşanmamış olsa bile duygusal yakınlaşma olduğu açık.Eşiniz iyi niyetinin kullanıldığını söylemiş.
Doğru olabilir.Ama,bence siz bu olayı tespit edip,üstüne gidip açığa çıkarmamış olsaydınız,işi ilerletirlerdi.Kocaman adamın kendini karşılıksız kullandırması,kulağa saçma geliyor.Başbaşa bir yerlere gidilmiş olması,açıkça flört ettiklerini gösterir.Bu işler böyle böyle ilerliyor.
Boşanma seçeneğini size sunmuş eşiniz.Yaptığının kabul edilmesi güç bir şey olduğunun farkında.
Kendinizi yıpratmayın.Boşanmayı düşünmüyorsanız,zamana bırakın.Güveniniz sarsılmış,kendinizi toparlamanız zaman alacaktır.
Ne yapmayı düşünüyorsunuz sonuç olarakÇok teşekkür ederim kız beni tanıyor elbette eşimin evli olduğunu da biliyor Han içerisinde ki bütün adamlarla da olayı aynı şekilde eşimle olduğu gibi
Kiz zaten çalışıyor kendi maaşı vardır. Eşiniz cok birilerine yardım etmek istiyorsa gerçekten ihtiyacı olanlara yardım etsin. Bu üzerinde durmanız bir konu. Yanlışlar uzeri ortuldugunde ya çokta büyük birsey değilmiş demek ki böyle hallolunuyor denilip yeniden yapılabilir. Bosanmayacaksanizda burnundan getirin. Iyice bi gözü korksun anlasın dünyanın kaç bucak oldugunuMerhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
Patronu kızın poliçesini eşimin üzerine yapmış onu iptal ettirdik biz Kıza SSK yapmamış özel sağlık sigortası yaptırmış eşimin kredi kartını kullanmış parasını nakit vermiş olay oradan çıktı zaten.Elin kızı bizim çalışanımız değil ne alaka eşimin üzerine poliçe kitlemek.Patronuyla olan bu şekilde burada o adam da işgüzarlık yapıyor zaten.
Eşinizin iş arkadaşı, kıza biraz hayır yaptıktan sonra eşiniz, gel biraz da ben hayır yapayım sana, demiş öyleyse.Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
İki kişi sizce neden ormanlık alana gider hanımefendi? Bariz o iş gitmişlerKızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
Bilemem onu, adam höstttt deseydi devam etmezdi bu netttKesinlikle kız yanmış artık ne yangınıysa![]()
Gerçekten eşinizin dediği gibi olsaydı önce siZe anlatır hanım böyle bir kızcağız var onun için ne yapabiliriz derdi . Hiç masum değil eğer siz erken fark etmeseydiniz kim bilir daha neler olucaktı terliğine kremine kadar alan adam sahiplenme duygusuyla alır bir kadına sizin adınıza hem üzüldüm hemde kızdım eşinize kızın cazibesine kapılmış heyecan aramış belki fiziksel değil ama ruhen kalben aklen sizi aldatmışMerhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
Tabi, bu tarz ilişkilerde Evli olan yapmayacak..Bilemem onu, adam höstttt deseydi devam etmezdi bu nettt
Ne oldu sanıyorsunuz ki allasen adam masum kız ona sırnastı adam acıdı kafeye götürdü ormana götürdü tüh tüh mü :) adamın ilgi basbaya hoşuna gitmiş işte.
Kızı uzakalstırmak konu sahibinin eşinin haddi idi
Ne kayınpeder, ne eş ne dükkan sahibi.
Benim basımı belaya sokarsı. Uzak udur dese yeterdi
İşinden olsa nolur Allah aşkınıza yaaCidden kızı işinden mi ettiniz? Çok korkunç bir durum gerçekten. Eşiniz suçlu ama affedilmek için binbir tane bahane arayarak onu affediyorsunuz 21 yaşında kızı işinden etmişsiniz.yanan kız olmuş cidden
Ayrıca kızın elbise terlik krem için yalvardığını hiç sanmıyorum. Basbaya kızı etkilemek için adam gitmiş almış