Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy eşiniz tam bir dolambaçli insan...Baş başa ormana gitmeler hayvanlara yemek vermek için. Ee keşke size de bahsetselerdi siz de gidersiniz hadi orayı geçtik diyelim,yok elbiseler terlikler anam var ya çocuklarımın rizkini böyle abuk sabuk şeylere harcayacak adamı duvara çarparak kendine getirirdim herhalde,eşiniz bir haltlar yemiş günahı kendi boynuna ya işten de çıkarmışlar babanızın korkusuna valla bir haltlar var bu işte ben öyle bir şey yapmasam neden engelleyeyim karşıda ki insanı direk bir de açıklar konuşurdum..Eşinize güvenmeyin bence iki kaşığı varsa birini kırın eskiler öyle der ya belki hala gizli saklı görüşüyorlardir..Korkut gözünü çocukları göstermem eşek gibi nafakalarimi ödersin vs... hoş ben olsam direk bosardim

Evet aldatmış gibi duruyor da kız işten çıkarılınca ne degisecek başka kız mi bulmayacak bu adam.
Ayrica babanız falan gitmiş çok komik geldi bana ailenizin müdahalesi. Esiniz isterse kızı bulur zaten elbise almış ne acıması net olarak adam kıza yazılmış.

Ben kızı değil adamı suçladım yaptığım tüm yorumlarda.
Ama kızın işten çıkarılması harcanma olarak gelmedi bana. İkisiyle yaşamamış diyelim ama biriyle yaşamış, hediyelerini almış, özel sigorta yapılmış kedisine. Bu kız konu sahibini de tanıyormuş, adamın evli olduğunu bilmeme durumu yok yani.
Eşini aldatan, evli biriyle bilerek birlikte olan herhangi birinin yaşadığı birşeye üzülmem.
Kendi şahit olduğum şeyler bu konulara benzer.
Gencecik kızlar para için, hediye için gayet güzel birlikte oluyor evli erkeklerle. Bunu söylemek erkekleri haklı çıkarmak olmuyor.

Her neyse. Haklısınız. Kim ne yaptıysa yanında kalmaz zaten. Konu sahibinin de Allah yardımcısı olsun

Arkadaşının sevgilisine böyle şeyler yapması da kötü değil mi?
Konu sahibi bunu yazdıktan sonra konu daha iğrenç geldi bana.
Adamı kurtarmak değil daha rezil bir duruma sokmak oluyor yaptıkları eğer dediğiniz gibiyse.

Böyleleri yüzünden kadınlığımdan utanıyorum inanın .Bir elbiseye bir kreme kendilerini satıyorlar resmen . Çok yazık çok
Yok cnm, insanlığımızdan ya da kadınlığımızdan utanacak bir durum yok. Yalnız deneyip bir herife krem aldıramazsak utanabiliriz belki

masallah kiz butun hani elden gecirmis.
Bence konu sahibi kocasını temize çıkartma peşinde, bir kaç kere benzer yorumlarda bulunmuş. Kızın önce eşinin arkadaşı ile ilişkisi vardı, şimdi handaki tüm esnafla münasebeti var oldu Kız ahlaksız ama handaki tüm esnaf pürüpak hatalı olana hatalı, ahlaksıza ahlaksız demek niye bu kadar zor? Hep bahane, hep bahane...

Adminlerden biri konuyu kapatabilir mi ? Doğru düzgün okumadan etmeden saçma sapan yorum yapıp geyik çevirenler olmuş

Kızın önce eşinin arkadaşı ile ilişkisi vardı, şimdi handaki tüm esnafla münasebeti var oldu Kız ahlaksız ama handaki tüm esnaf pürüpak
Kızla takılan kimse pirüpak değil. Kız da pirüpak değil. Han komple ahlaksız o vakit, kız da ahlaksız.

Kızla takılan kimse pirüpak değil. Kız da pirüpak değil. Han komple ahlaksız o vakit, kız da ahlaksız.
İşte bende bunu diyorum, sanki sadece kız ahlaksız gibi yorumlar oluyor. Hepsi birbirinden ahlaksız ama konu sahibinin kocasına bir yaptırımı olmamış. İşte ben bunu anlamıyorum. Misal babası kızı işten attirmak için uğrastigi kadar damadına ayar vermek için uğraştı mi acaba? Konu sahibi ısrarla bunlara cevap vermiyor. Sanırım aile arasında konu kapandı gitti. Kız gitti, dert bitti gibi bir durum olmuş.

Ayrıca bu kadar kişinin tek kızla münasebeti olup öncesinde hiç olay çıkmaması da tuhaf. Herkesin karısı ayakta uyuyor herhalde...

Ay yapmayın ya.
Var bu kızlardan siz yok deyince birşey değişmiyor.
Sanki hiç olmayacak birşeyi konuşuyoruz.

Ciddi misiniz bu soruda?

Ciddiyseniz boşa yormak istemiyorum kendimi.
Bu arkadaş belli ki fanusta yaşamış herkesi kendi gibi iyi niyetli*zannediyor?

Konu sahibine de söyledim, ihaneti kabullendiyse konuyu kapatır, bir kere affederse daha üstüne gidemez. İhanet söz konusu olunca kimse kimseyi aklayamaz. Eş ya affeder ya defeder. Karşıdaki kadını da aklamak anlamsız. Çiftin arasındaki anlaşma artık her türlü onları bağlar

Kocanız hayır işlemek istemiş kıyamam yazıkkk. Kızla başbaşa ormana hayvanları beslemeye gitmiş, gene hayır işlemek için kıza özel sağlık sigortası, marka kıyafetler başka şeyler alınıp, avmlerde arkanızdan kahve yemek keyfi yapılmış ne kadar hayırsever kocanız varmış. Kocanıza saf iyi niyetli falan diyorsunuz ya; kusura bakmayın ama şu hikayeye bir gram inandıysanız asıl saf sizsiniz. Bütün suçuda kocanızı aklayıp , diğer kadına yüklemişsiniz ne güzel. Adam arkanızdan kaç tane film çevirmiş haberiniz yok eminimde ormanda hayvan beslemişlerdir. Yardım etmek isteyen adam avmlerde elin kadını ile gün geçirip yanında kocası gibi ona kıyafet seçmez aklınızı başınıza alın, ilişkileri olduğunu görmemek için saf olmak lazım, siz oturun düşünün bakalım, eşiniz verdiklerinin karşılığınsa kızdan ne aldı, eğer diğer arkadaşınında o kızla ilişkisi varsa eşinizdeki mideyede ne demeli bilemedim. Ayrıca babanız biraz onurlu davranıp, elin kızına musallat olacağına , gidip damadına haddini.bildirseymiş, sizi çekip alsaymış. Sizin gibi kadınlara cidden üzülüyorum, hadi bu kızdan kurtardınız, diğer kadınları eşinizden nasıl uzak tutacaksınız, eşinizde o mide oldukdan sonra siz daha çok hafiyecilik oynar sonrada suçu kadında bulup, kocişinizi aklarsınız.

Herkes ormana takılmış ama belli ki terlik krem elbise alınıp tatile bile gidilmiş...Hadi onu da geçtim, asıl özel sağlık sigortasının hiç birrrr açıklaması yok , olamaz lan arkadaşlar...Yan dükkanın elemanina hayır için ozel sağlık sigortası yaptırmak....sdfggddss.... kürtaj bile olmuş hatun... hayrına

Bi dünya açlıktan ölen insan varken bu kıza acımış yardım etmek istemiş. Kız çalışıyor maaşı var kimsesiz de degil heralde . Acımış elbise krem almış . Bunu yiyor musunuz cidden

Bu erkekler arasında çoğunlukla olan bir şey, baktılar işler sarpa sarıyor hemen diğeri suç kapatmaya aslında o benim sevgilim demeye başlıyor. Bence de rezillik her türlü.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…