- 2 Şubat 2015
- 14.625
- 62.312
- 598
- Konu Sahibi Esmermeleq
-
Beni anlamadınız.ben sezeryanla dogum yapacagım ve benim 2 günlük zor anımda annemden başka imdadıma koşacak kimsem yok.çocuga o bakacak demedim
Muhtemelen bir tane erkek evladım olsun diyorsun ama yaşında çok değil biraz beklesen daha mı iyi sankiÇok zorlandım.bacak kol kırıklar baya şansızlıkla 2 aydır toparlandık şükür
Eşim çok istiyor bide oğlunun olmasını amiinamiinNeden 3 çocuk? Maddi durumun mu çok iyi? Bana düşmez ama uyarı gibi düşün, devlet okullarının 20 sene önceyle alakası bile yok baya berbat eğitim veriyorlar hatta eğitim bile veremiyorlar. Ekonomi desen sıfırı tüketmeye çeyrek kaldı. Venezuelladaki gibi bir ekmek 1 dolara eşit olduğunda belki ekmek 10 TL olacak. Evlatlarına layıkıyla yetebileceksen 5 çocuk yap ama hepsine az buçuk yeteceksen bin kere düşün günah. üstelik bi tane de oğlum olsun diyorsan gönlüne göre versin ama o işler kısmet işi. Bi tane de kızım olsun diye yola çıkan komşum 5.oğlunu kucağına aldı inanki. Herşeyin hayirlisi Allah evlatlarımıza yokluk yüzü göstermesin inş
2 si bir okula gdecek okul yakın byük ihtimal bn brakıp alacagm hamileliğim zor gçiyo 3 ayı snra bebekle okul telaşı bilemedimBen tercih yapsaydım okula başlama yaşını tercih ederdim hele 2 yaşında olan çok küçük.Okul çağındaki çocuk en azından bazı işlerini kendi yapar durumda olacak..
Eşinizde öyle olumsuz düşünmesin herşey nasip..
Eşim aşırı istiyor.çevre baskısı ailede torun hep kız 6 taneMuhtemelen bir tane erkek evladım olsun diyorsun ama yaşında çok değil biraz beklesen daha mı iyi sanki
2 si bir okula gdecek okul yakın byük ihtimal bn brakıp alacagm hamileliğim zor gçiyo 3 ayı snra bebekle okul telaşı bilemedim
İşte ondan buraya yazdım 3 çocugu olanlar anlatsın zorlukları yada avantajları diye5-3-0 yaş 3 çocuğa tek başınıza yetebilecek misiniz?
Amiinn lütfen dua edin benim içinAnlıyorum canım öyleside zor hakkında hayırlısı diyelim o zaman
Peki neden? Ne kötülüğü var 3 ünÜç çocuğum var. Allah eksikliklerini göstermesin.
Ama iki yeterli bence.
İşte ondan buraya yazdım 3 çocugu olanlar anlatsın zorlukları yada avantajları diye
Kaç yaş aralarıKolay ne varki:) 2 az 3 cok gibi gelirdi bana hep:) 3 oldu zor tabii.. anne olmak hep zorki
Kötülük demeyelim de şöyle düşün şuan da yaptıklarının ve yapacaklarının bir kat daha fazlası olacak.P
Peki neden? Ne kötülüğü var 3 ün
Oluyo ama senin 2 numarada kucuk bu yuzden cok cabuk olmayacak belki.. 3 numara yurumeye basladiginda rahat edersinBenimkiler daha küçük, henüz 3. Yü kucağıma almadım.
Ama şöyle anlatayım,
1 ve 3 yaşında iki oğlum var.
5 aylık da hamileyim.
Çocuklarım çok hareketli, eşim çok yardımcı.
Ev için haftada iki gün yardımcı geliyor.
Ama şu an yatağa uzandım ve kasılmalarımın biraz azalması için dua ediyorum...
Ki öyle nazlı biri degilimdir :)
çocukların tam oyun zamanı. 4 ay sonra da böyle olacak durum.
Siz orada bekleyin ben kardeşinizi emzireyim diyemeyeceğim. Yada çocuğu uyutup geleyim olmayacak. Her şeyden önce çocukların güvenliği ve birbirine zarar vermemesi için bu olmaz:
Öte yandan yaz-kış yağmur kar bizimkiler her gün dışarı çıkar. Ben çocuk gelişimi için önemli olduğunu düşünüyorum.
2 çocukla oluyordu ama 3? Tek başıma mümkün değil.
Çocuklarla günlük yaptıgım aktiviteler, haftalık yaptıgım geziler var. Yaz olduğu için şimdi genelde orman keşfi, böcek inceleme falan yapıyoruz 3 yaş olanla. 1 yaşta bizimle takılıyor.
3 olduğunda hangi birine nasıl faydalı olacagım?
Ben tek başıma yetmeye çalışırsam kendimi yıpratacagıma ve çocuklarımla hayal ettiğim şeyleri yapamayacağıma karar verdim...
Herkesin şartları farklı. 3. Çocuk sürpriz oldu. Planlı olsaydı 5 ve 7 yaşlarını beklerdim:
2,5 hepsininKaç yaş araları
Meral hanım annem genç değil 60 yaşında. Eşim çok istiyor lütfen konumu bir daha gözden geçirinAnnem hazır gençken bir çocuk daha yapayım aradan çıksın mantığı bana da saçma geldi, birde eşiniz de istemiyormuş, Allah çocuklarınıza uzun ömür versin, bence bu devirde 2 çocuk gayet ideal.
Oluyo ama senin 2 numarada kucuk bu yuzden cok cabuk olmayacak belki.. 3 numara yurumeye basladiginda rahat edersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?