Gebeliğe Hazırlık Sizce 2 çocuk arası kac yaş olmali ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

suksuk

.
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2011
4.505
665
363
izmir
Belkide çalıştığım icin şimdiye dek cesaret edip 2.çocuğa karar veremedim
Özel sektör doğum izni cok az 4 aydan sonra bakicak kimse yok fikirlere açığım

Ben hep 3 4 yas olsun istemiştim ama sağlık korkularım vardı cesaret edemedim şimdi oğlum 4 yaşında istiyoruz inşallah nasip eder Rabbim sağlıkla.bu birazda aileye hayat maratonuna maddiyata gore degisiyo. Kimisine hayat supriz yapiyo

herkesin enerjisi, sabri, plani kendine göre baskadir
bunun tam olarak dogru bir cevabi yok aslinda
benim imkanim ve gücüm olsaydi arasina bir yas koymak isterdim ama öyle olmadi, üc yas var
kiminin destekcisi olur, kiminin hamileligi zor gecer bu gibi nedenlerden dolayi yas arasi artip azalabilir
siz hazirsaniz yapin, ha gönül isterki aralari cok olmasin

4yaş ideal bence

Halksınız gerçekten ole ilk hamilelikte 6 ay kustum zor dönemlerdi
Gönül istiyor ama bazen karar vermek zor olabiliyor

Ew hanimi olsaydım belki daha kolay karar verebilirdim memur lara tanınan haklar özel sektöre tanınmıyor
Oyuzden işimi kaybetmek istemiyorum

Bizimde insallah tam 3.5 yaş olcak aralari nda Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayirli zamanda

Kendini hazır hissettiğinde yap bence mecbur hissettiğinde değil daha 1. Doğmadan eşim 2. Muhabbeti yapıyor yok öyle bir dünya valla yaşadığım zorluğa göre karar veririm he bide ilki büyümüş gece uykusuzlukları bitmişken tekrar cesaret edilirmi valla onu da bilmiyorum

İmkanınız varsa (sağlık, bakım, enerji,...) arayı çok uzatmamak en güzeli gibi geliyor. 3 yaş güzel gibi

Bence en az 4olmalı...
Benim kızımla oğlum arasında Allahın izni ile 4yas 1 ay olacak

Haklısınız kizim 8 yaşında belki o yuzden cesaret edemiyorum arayı açmamak lazim ona katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…