- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Amin inşallah çok teşekkür ederim cevap icinÇok sevindim.Allah ağız tadı huzur versin
İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Bende diyorum çok kişiye de dedim ama hiç söylemeyip benim farkımda olup söylediğinde bilerek yaptığını düşündüm ve uyarmak istedim çünkü bu üç ettiKuzum siz iyi misiniz??? Canım demiş sadece acaba ben günde kaç kişiye hiçbir duygu beslemeden tamam canım diyorum.
İşte ben de onu diyorum.eger onlar gibi biri degilse,kendinizi bu kadar kasmanin anlamı yok.erkek cinsine kıran girmedi yani kadınlar eşinize yapışacak degil.ama şunu söyleyim,eşnizin hoparlörle konuşması vs bile çok gereksiz ve sizin güvenmedginizi gösteriyor.gercekten aldatacak bir adamı,sadece evde konuşmalarini dinleyerek asssla engelleyemezsiniz.o yüzden eşinize bulunmaz hint kumaşiymiş gibi,onsuz asla yapamazmissiniz gibi davranmayın derim.ha gerçekten çok çok bagli olabilirsiniz bu ayri.ama bu kadar hissettirip sevgiye ilgiye bogmayin.adam sıkılır.insanlik tarihinde hangi devirde kime sorsan,bir insana gereğinden fazla deger vermenin sonucunun hep hüsran olduğunu söyler eminim.sen belki sevgiden yapıyorsun ama o bunu zamanla kendisinin mukemmel olduguna filan yorabilir.durduk yere özgüven patlamasi yasatma adama.Kıvanç tatlituglar Burak ozcivitler le karsilastirilma yapılıyor enteresanhayır eşim ikisine de benzemiyor sizin olur kıvanç tatlitug gibi birisi inşallah
Onlar gibi biri deilse derken . Ben hayal dünyasında yaşamıyorum ünlüler le karşılaştırma yapmıyorum hayatımı eşim. Onlar kadar yakışıklı olmaya bilir karşımdaki nin ne boyutta tipi olduğu önemli deil benim sorunum defalarcakez dedim yapılmaması gereken bir davranıştır buyutmemeliydim eşimle çözdüm sorunu dediğiniz gibi kimseyi baglayamayiz herşey nasip kısmet ama biraz da saygı istiyorum hepsi buİşte ben de onu diyorum.eger onlar gibi biri degilse,kendinizi bu kadar kasmanin anlamı yok.erkek cinsine kıran girmedi yani kadınlar eşinize yapışacak degil.ama şunu söyleyim,eşnizin hoparlörle konuşması vs bile çok gereksiz ve sizin güvenmedginizi gösteriyor.gercekten aldatacak bir adamı,sadece evde konuşmalarini dinleyerek asssla engelleyemezsiniz.o yüzden eşinize bulunmaz hint kumaşiymiş gibi,onsuz asla yapamazmissiniz gibi davranmayın derim.ha gerçekten çok çok bagli olabilirsiniz bu ayri.ama bu kadar hissettirip sevgiye ilgiye bogmayin.adam sıkılır.insanlik tarihinde hangi devirde kime sorsan,bir insana gereğinden fazla deger vermenin sonucunun hep hüsran olduğunu söyler eminim.sen belki sevgiden yapıyorsun ama o bunu zamanla kendisinin mukemmel olduguna filan yorabilir.durduk yere özgüven patlamasi yasatma adama.
Iyi de bu hayal dünyası değil.demek istediğim göz önünde,herkesin rüyasini susleyen biri degilse kim napsin esinizi? Esiniz sizi aldatacaksa bu zaten onda bitmis bi konu baska kadinlara saldırmaniza gerek yok.saygı bekliyorum dediginiz seyler de calisan bir insanin rutin yapabilecegi konusmalar.siz abartmaya devam edebilirsiniz esinize olan ilginizi.Onlar gibi biri deilse derken . Ben hayal dünyasında yaşamıyorum ünlüler le karşılaştırma yapmıyorum hayatımı eşim. Onlar kadar yakışıklı olmaya bilir karşımdaki nin ne boyutta tipi olduğu önemli deil benim sorunum defalarcakez dedim yapılmaması gereken bir davranıştır buyutmemeliydim eşimle çözdüm sorunu dediğiniz gibi kimseyi baglayamayiz herşey nasip kısmet ama biraz da saygı istiyorum hepsi bu
Bana göre öyle değil bana göre seviyeli olmalilar heosi bu tesekkurler cvp icin iyi aksamalrIyi de bu hayal dünyası değil.demek istediğim göz önünde,herkesin rüyasini susleyen biri degilse kim napsin esinizi? Esiniz sizi aldatacaksa bu zaten onda bitmis bi konu baska kadinlara saldırmaniza gerek yok.saygı bekliyorum dediginiz seyler de calisan bir insanin rutin yapabilecegi konusmalar.siz abartmaya devam edebilirsiniz esinize olan ilginizi.
Hanımefendi sakınEşinize ara tabi diyorsunuz,adam arıyor hoparlör açık duyabileceğiniz şekilde konuşuyor,dinliyorsunuz zaten,size de selam söylemiş yani yaptığınız çok ayıp ya. Mesafeli konuşmuşlar zaten,nedir yani canım dedi diye adamın telefonundan mesaj atmak vs. Dalgınlıkla demiştir,bazı insanlar ağız alışkanlığı garsona bile canım diyor,ne abartmışsınız.
Eşinizin çalışma arkadaşı o,yüzyüze bakıyorlar.
Ne geçti elinize?
Hiç hoş değil yaptığınız.
Çok sevseniz de çok kıskansanız da belli etmeyin eşiniz de olsa kendilerini bişey zannederler canım bu kadar düşme üstüne bence zaten ortada bi problem de yokİyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Kesinlikle daha dikkatli olucam bu konularda sakın kalmalıyım teşekkürler cevp içinÇok sevseniz de çok kıskansanız da belli etmeyin eşiniz de olsa kendilerini bişey zannederler canım bu kadar düşme üstüne bence zaten ortada bi problem de yok
Kendi fikrinizden bu kadar eminseniz burada fikir almak icin başlık acmasanız daha iyi olur.Ay ben bile bunaldim Allah eşine sabırlar versin.sabit fikirli insan hic cekilmez.iyi aksamlar hanımefendi.Bana göre öyle değil bana göre seviyeli olmalilar heosi bu tesekkurler cvp icin iyi aksamalr
Ya çok teşekkür ederim çok açıklayıcı ve motive edici bir mesajdı.umarım başarırım farkına varıyorum ama sabrım yok sakin kalamıyorum bir çok şeyde umarım bu huyumu torpulerimBence kendinizi suçlayamayın daha önce kırıldığınız için kıskançlığınızı arttırmışsınız ki ona mesaj atacak kadar sinirlenmişsiniz belli. Bu korkularınızı dizginleyemezseniz kendinizi yakarsınız zira dışarıdan bakınca insanlara saçma geliyor bu yaptiklariniz size normal gelmiş olsa da . İnanın bu hareketleriniz kocanizi bırakın insanlarida soğutur bir erkek illa karşı cinsle irtibat halinde olur ve sizinki işle alakalı sonuçta sizinki kaybetme korkusu ama mühim değil endişelenmeyin kendiniz zamanı gelince yalnız kalmayı gitmeyi de ogreneceksiniz nasılsa hayat böyledir çünkü. Kendinizi strese sokmayın umursamayin devam edin eğer kadın birşey yaparsa suç kocanizdadir unutmayın oda sınır koymadigindan olur kendinize iyi bakın yipratmayin.
Yazmayın o zamn ben konu sahibi olarak herkese cevap vermeye çalışıyorum işinize gelmeyince sabit fikirli oluyoruz ... kardeşim benim sorduğum ne sen ne anlatıyorsun yardımcı olmayın siz bana ya rica ediyorum iyi aksamalrKendi fikrinizden bu kadar eminseniz burada fikir almak icin başlık acmasanız daha iyi olur.Ay ben bile bunaldim Allah eşine sabırlar versin.sabit fikirli insan hic cekilmez.iyi aksamlar hanımefendi.
Yazmayın o zamn ben konu sahibi olarak herkese cevap vermeye çalışıyorum işinize gelmeyince sabit fikirli oluyoruz ... kardeşim benim sorduğum ne sen ne anlatıyorsun yardımcı olmayın siz bana ya rica ediyorum iyi aksamalr
Nasıl kapattırmam gerekiyor onu da söyleyin çok fazla takılmıyorum burda bilgim yok.Gerçekten anlamadığım için soruyorum meselenin üstünden zaman geçmiş, kendinizce cevabınızı almışsınız hatta bu meseleyi arkanızda bırakmışsınız. Haliyle gören insanlar yazıyorlar, herkese cevap yazmaya çaba sarfetmek yerine neden konuyu kapattırmıyorsunuz?
Ben sizi kınamadan yaklaşıyorum olabilir normaldir böyle davranmanız sizi böyle davranmaya iten şey onların yaptığı şeydi sonuçta siz eşinizi seven birisiniz yaptıkları şey sizi rahatsız etmişki bunu yapmışsınız , insanlar hata yapar ders alır yada almaz siz belirlersiniz bunu ben yanlış birşey göremiyorum yaptıklarınızda kendinizi strese sokmayın ders aldınız bir daha yapmassınız sonuçlarını düşünerek hareket edersiniz sizde kendinizi bilen birisiniz sonuçta sizi bu psikolojiye sokanlar utansın. Kendinizde gördüğünüz yanlış şeyleri düzeltmekle başlayın farkına varmak başlamak için güzel bir yerdir umarım güzel bir hayatınız olur kocanızı seviyor olabilirsiniz ama zamanı gelince büyük çıkmazlarada gireceksiniz anlaşamayacaksınız bişeyler olacak belkide bitecek bu ilişki bunu göze alın yalnız kalmayıda gitmeyide bi kenarınızda bulundurun tecrübe sahibi olunca nasılsa olgunlaşıyor insanlar daha gençsiniz hatalarınız normal :)Ya çok teşekkür ederim çok açıklayıcı ve motive edici bir mesajdı.umarım başarırım farkına varıyorum ama sabrım yok sakin kalamıyorum bir çok şeyde umarım bu huyumu torpulerim
Kesinlikle çok teşekkür ederim. Daha önce bir hata yapınca üzülüp bir kenarda ağlardım şimdi nerde hata yaptım nasıl duzletmeliyim vs şeyler düşünüp yol almaya çalışıyorum ben çok etkilendim eski olaylardan sizin gibi bunu böyle gören çok az. Tekrar teseküri ederim cevap icin cok saolun iyi aksamlarBen sizi kınamadan yaklaşıyorum olabilir normaldir böyle davranmanız sizi böyle davranmaya iten şey onların yaptığı şeydi sonuçta siz eşinizi seven birisiniz yaptıkları şey sizi rahatsız etmişki bunu yapmışsınız , insanlar hata yapar ders alır yada almaz siz belirlersiniz bunu ben yanlış birşey göremiyorum yaptıklarınızda kendinizi strese sokmayın ders aldınız bir daha yapmassınız sonuçlarını düşünerek hareket edersiniz sizde kendinizi bilen birisiniz sonuçta sizi bu psikolojiye sokanlar utansın. Kendinizde gördüğünüz yanlış şeyleri düzeltmekle başlayın farkına varmak başlamak için güzel bir yerdir umarım güzel bir hayatınız olur kocanızı seviyor olabilirsiniz ama zamanı gelince büyük çıkmazlarada gireceksiniz anlaşamayacaksınız bişeyler olacak belkide bitecek bu ilişki bunu göze alın yalnız kalmayıda gitmeyide bi kenarınızda bulundurun tecrübe sahibi olunca nasılsa olgunlaşıyor insanlar daha gençsiniz hatalarınız normal :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?