siz olsaydiniz??

a
zevcim demek istedi galiba, genc nesil bu kadar oluyo :KK53: cok dert bi de buraya actigina gore :KK51:
ah be canim cok bilmislik bazen ise yaramiyo mesela senin yaptigin gibi bildigin icin assalama hakki vermiyo bu gayet dogal bisey zaten bazi arkadaslarda ne oldugunu soyledi keske ukalalik yapicam diye o parmaklarini yormasaydin cok dertli buraya yazmis demissin bugun uyelik yaptirdim ve insan gormeden denemeden neyin ne oldugunu bilmez saniyirdum yoksa sen kadinlar kulubune anne karnindami uye oldun!!!

a
ah be canim cok bilmislik bazen ise yaramiyo mesela senin yaptigin gibi bildigin icin assalama hakki vermiyo bu gayet dogal bisey zaten bazi arkadaslarda ne oldugunu soyledi keske ukalalik yapicam diye o parmaklarini yormasaydin cok dertli buraya yazmis demissin bugun uyelik yaptirdim ve insan gormeden denemeden neyin ne oldugunu bilmez saniyirdum yoksa sen kadinlar kulubune anne karnindami uye oldun!!!
evet :KK53:

a

Assalama degil!!

Aşağılama...

Konuya dönüyoruz hanımlar:KK14:
İstanbul'da Yağışlı bir günde eşle dışarda aktivite tavsiyesi lütfenn.

Erkege zevc denir.
Atatürk Arberatoryum'un keyfini hicbir seye degismem. Oraya gidebilirsiniz.. Hem de yagisli havada daha guzel olur..

X