Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ah be canim cok bilmislik bazen ise yaramiyo mesela senin yaptigin gibi bildigin icin assalama hakki vermiyo bu gayet dogal bisey zaten bazi arkadaslarda ne oldugunu soyledi keske ukalalik yapicam diye o parmaklarini yormasaydin cok dertli buraya yazmis demissin bugun uyelik yaptirdim ve insan gormeden denemeden neyin ne oldugunu bilmez saniyirdum yoksa sen kadinlar kulubune anne karnindami uye oldun!!!
a ah be canim cok bilmislik bazen ise yaramiyo mesela senin yaptigin gibi bildigin icin assalama hakki vermiyo bu gayet dogal bisey zaten bazi arkadaslarda ne oldugunu soyledi keske ukalalik yapicam diye o parmaklarini yormasaydin cok dertli buraya yazmis demissin bugun uyelik yaptirdim ve insan gormeden denemeden neyin ne oldugunu bilmez saniyirdum yoksa sen kadinlar kulubune anne karnindami uye oldun!!!
a ah be canim cok bilmislik bazen ise yaramiyo mesela senin yaptigin gibi bildigin icin assalama hakki vermiyo bu gayet dogal bisey zaten bazi arkadaslarda ne oldugunu soyledi keske ukalalik yapicam diye o parmaklarini yormasaydin cok dertli buraya yazmis demissin bugun uyelik yaptirdim ve insan gormeden denemeden neyin ne oldugunu bilmez saniyirdum yoksa sen kadinlar kulubune anne karnindami uye oldun!!!