- 23 Kasım 2022
- 11.876
- 53.357
- Konu Sahibi zorunlualann
Ayrıl? (Şimdi beni görmezden gelecek)Lütfen ciddi olun ya ;( , dışarıdan söylemiyorum ki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayrıl? (Şimdi beni görmezden gelecek)Lütfen ciddi olun ya ;( , dışarıdan söylemiyorum ki
Asla sorulara yanıt vermeyip saçma dertler ortaya atmasıAyrıl? (Şimdi beni görmezden gelecek)
Hala soruyor ya.Yani bilmiyorum ya ;( ne yapacağım ben
Şuan başkasının konusuna bakıyor. Böyle rahatlık görmedimAsla sorulara yanıt vermeyip saçma dertler ortaya atması
Ama siz bana direkt nişanı atın diyorsunuz ben nasıl nişanı atacağım ;(Siz olsanız ne yapardınız diyip tavsiye istemen ve bizim sana söylediğimiz hiçbir şeyi yapmaman yüzünden artık sana yorum yapmama ve yapılan yorumları okumamaya karar verdim zorunlu
Var ya aşırı derece zorunluyla oturup kahve içip dedikodu yapasım var ne dert kalır ne tasa. Kaynanalardan girer ağda lazerden çıkarızŞuan başkasının konusuna bakıyor. Böyle rahatlık görmedim
Tekrar tayin iste lojmana git eski düzenineAma siz bana direkt nişanı atın diyorsunuz ben nasıl nişanı atacağım ;(
Hadise sahnede yüzüğü fırlatmıştı. Biraz izle feyiz al.Ama siz bana direkt nişanı atın diyorsunuz ben nasıl nişanı atacağım ;(
İşte onun da durumu yoktu normalde ona annesi KPSS çalışsın diye bu sene atansın diye her şeyi yapmış düğünü bu kadar kısa süreye sığdıran kayınvalide çünkü biz seneye düşünüyorduk onların baskısı ile oluyor düğün , nişanlım da maddi olarak bi şeu yapamıyor sadece evin kirasını ödedi diğerlerini kayınvalide yapıyorO zaman bende cok samimi soruyorum nisanlin ne yapti? Ben gercekten bunu merak ediyorum ne aldi? hangi isin ucundan tuttu? Her seyi kayinvalide, kayinpeder hallediyor sen hala gelip sacma sapan seyler yazip beni sevdigine eminim diyorsun. Bizden tam olarak ne istiyorsun?
İki sene bulunduğum yerde kalma zorunluluğu varTekrar tayin iste lojmana git eski düzenine
Hayır görüyorum ama nasıl ayrılayım nasıl yapayım , davranışlarını bi görsenizAyrıl? (Şimdi beni görmezden gelecek)
Kasımda aşk baskadirİki sene bulunduğum yerde kalma zorunluluğu var
Biz size hiç nişanlanmayin dedik, tayin isteme dedik, dedik de dedikAma siz bana direkt nişanı atın diyorsunuz ben nasıl nişanı atacağım ;(
Kardeşim evlenmeden önce eski nişanlısı olduğu yere tayin istedi. Şimdi ayrıldılar gayet de herkes işine gücüne bakıyor. İsteyen bir şekilde hallediyor yani. Davranışları derken? Nasıl ki?Hayır görüyorum ama nasıl ayrılayım nasıl yapayım , davranışlarını bi görseniz
evet o kisi. Ayni zamanda kucuk sehirde ucuza yasarken dogru duzgun isi olmayan adamin pesine buyuk sehire gitti. Bari adam senin yanina gelsin dedik onu da sallamadi..
Diger arkadaslar, zorunlu yuzbinlerce borcu olup 27 binlik gelinlik alan arkadas miydi?
Napiyo mesela davranış olarak?? Yavrum demesi cok itici her gün güller mi döküyor yoluna? Her gün is yerının önünde çiçekle mi bekliyor? Sen otur ben yemek yaparım mi diyo? Mum ve Keman eşliğinde uyumaya mı götürüyor? HEr gunÖperek mi uyandırıyor? Çocuklarımin anası mi ol diyor?Hayır görüyorum ama nasıl ayrılayım nasıl yapayım , davranışlarını bi görseniz