Siz olsaydınız ne yapardınız?

Kocası bayram temizliği yapsın diye önceden bilet alıyormuş aklı olan bayram günü gider bayram zamanıda yapılan temizlik toplama işleri o başka zaten

Gitmeye bir iki gün kala ayağını burk. Ya da bir yerden düş. Böylece gitmek zorunda kalmazsın. Gidersen de oram buram ağrıyor der bir güzel oturursun.

Aklın varsa hiç bir yere kıpırdamazsın. Ne demek evin gelinisin, işten kaçamazsın. Buyursun gitsin kendi temizlesin, anasının hizmetini görsün. Sırf bu laf için bile kırarım dizimi evde otururum. Ne halin varsa gör derim. Boşanma lafını da ediyorsa, kapıyı gösteririm. Azcık diş gösterin. Bu ne pısırıklık ya?!!

Herkes "doldururlar adami" diyor. Eh adam zaten dolmuş. Ne fark eder? Karisini hizmetço olarak gören biri ile evli kalmak çokmu mühim?

Ben ne iş yapardim, ne asla oraya gitmezdim. Sorun kv'de değil, eşte zaten. Diğer kayin niye geziyor? Ben konu sahibin yerinde olsam çoktandir boşanmiş olurdum

Sizin yerinizde olsaydım yolculuktan iki gün önce çiğ patatesler yer ateşimi çıkarır bayram boyunca yatak döşek yatar bak vücudum artık bu strese dayanamıyor kocacım ne olur biraz bizi düşün diyip iki ağlar kocamı da vicdan azabından yerin dibine vururdum

Yatıp kalkıp yediğimi zaten yapıyorum. Mesele bayram temizliği ve ayırım yapılması. İfade edemiyorum sanırım kendimi

Eşim gittiğinde suyuu bile almaktan aciz davranıyor. Kv iyice pohpohluyor erkek adam iş yapmaz diye. Bizler köleyiz herhalde cehalet diz boyu

Aynen öyle bende ayrı kalalım dedim ikna olmadı

Canım arabamız olaa kendimize ait zaten hiç yğzlerine bakmam sabah çıkar akşam dönerim ama araba kpederin o yüzden elimiz bağlı keyiflerini bekliyruz. Köy yerinde arabasız hiç bi yere gidilmiyor malesef

Helal oldun en güzelini yapmışsınız tavrınızı koyarak. Ben baştan hata ettim yüz verdim

Öyle oldu zaten işten gelince ben gidiyorum senin beni boşamana gerek yok dedim başladı mız mız yapmaya tamam istemiyorum gitmek filan geri çekildi ama aradan bi kaç saat geçti şimdi bana sataşıyor odaya girdim ışığı açtım diye ruh hastası filan diyip duruyor hıncını alamadı sataşacak da en son cinnet geçiricem o sularda dolaşıyorum...

Arkadaşım ben arapça filan mı yazıyorum da anlatamıyorum acaba derdimi merak ediyorum.
Bayram zamanı ablası eşime gidin diye emir veriyor benim eşimde kuzu kuzu gidiyo. Diğerleri bayram öncesi yada sonrası geliyor işten kaçmak gezmek için şimdi benim tek başıma yapmam ve geldiğim süreyi iş ile geçirip ben gittikten sonra herkesin dağ tepe gezmesi benim vicdanıma dokunuyor. peki siz olsaydınız sizin vicdanınıza dokunmaz mı merak ediyorum?

Benzerlerini yaşadım zamaninda ben gitmemeyi tercih ettim .Cok da rahat ettim simdi 2 cocugum var yine gitmicem yine evimde kafa dinlicem gidip temizlik yapip sofra kurmanın anlami yok anca 2 cocuguma bakarım. Ev de misafir dolu oluyor.Esim gidiyor 3gun kalip geliyor ohhh mis.

Kayınvalidem bu konuyla aslında en alakasız kişi görümcelerim eşimi yönlendiriyor kendileri piyasada yok kaynımlarda öyle. Fedai seçilmişiz sanki. Eşimin kendini kullandırması ile alakalı gözünü açması gerek hata onun en çok zaten.
Doldururlar konusunda haklısınız telefonda bile yapıyorlar o işi yada orada olsamda farketmez tuvalete gittiğim arada bile dedikodum dönüyo. O yüzden umurumda değil doldursunlar hatta boşandırsınlar güle güle yani alsınlar başlarına çalsınlar kardeşlerini

Benimki yapışık ikiz gibi gidersem gider gitmezsem gitmez o beni rahatsız ediyo ailesinden kopsun demiyorum ki sadece beni alet etmesin kendini kullandırmalarına

Bence sizde var bişey bugün. Bir senenin pisliğini bayram temizliği olarak temizletecekler kadına, kocası bilerek erkene bilet alıyor. Açık oldu bence gayet.

Eşim gittiğinde suyuu bile almaktan aciz davranıyor. Kv iyice pohpohluyor erkek adam iş yapmaz diye. Bizler köleyiz herhalde cehalet diz boyu
Eski konularını da biliyorum, bir ömrü eşinle geçirmek istediğine emin misin?

Çok gençsin ve eşinle yaşamak ruhen sana iyi gelmiyor, adam birçok konuda sıkıntılı. Elle tutulur bu evliliği devam ettirmene sebep olacak neyin var bilmiyorum ama en azından çocuk düşüme uzun bir süre.

Ablacım sen her konumda böyle yorum yapıyorsun düşüncelerin için teşekkür ederim.
Haklısın durmak için elimde kayda değer hiç bişey yok ama boşanamıyorum o detaya çok giremiycem yani böyle bir durumda da onun boşanmasını beklemek zorunda gibi bişeyim elime haklı bi kanıt geçmediği sürece. Zorunluluk var yani biraz.
Çocuk zaten düşünmüyorum hiç. Tedavi görüyoruz psikolojik.

Rica ederim

Özel sebebini bilmiyorum ama seni bu evliliğe mahkum edecek ne olabilir ki? Güvendiğin bir büyüğüne durumunu anlatsan mutlak bir çözüm yolu bulunacağını düşünüyorum.

Çünkü eşin seni kolay kolay bırakmaz sende bunun farkındasındır, senden ayrılsa da sağlıklı bir evlilik yürütemeyeceginin farkındadır. Sen onun ihtiyaçlarını karşılayan bulunmaz bir nimetsin ama o senin için öyle değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…