- 5 Ocak 2019
- 3.211
- 11.804
- 123
- Konu Sahibi Suleymanin Hurremi
Üstlenmişsiniz işte kendiniz anlatıyorsunuz , o çekti kendini mecburen diyorsunuz . Ee siz çekin kendinizi işten , nasılsa yapan var diye onlar elini işe sürmez tabi , mecbur hissetmeyin kendinizi , tabiki bi işin ucundan tutulur birlikte yapılır yani .Ben üstlenmedim ki bunu nereden çıkardınız? Geldiğimiz gün dinlenmeden beni ekmek yapmaya götürdü ertesi günü temizlik kovasını tutuşturdu elime hoş bende hamile olabilirim dedim o gecede su dokundu rahatsızlandım iş kaldı ama surat beş karış oldu neyse iyi kötü bayramın ilk günü ortalığı toparladım mecburen insanlar gelecek diye sarma baklaa yaptırdı bana üstüne de kurban kestik hisse sayımız çoktu misafir filan hep kendini çekti bişeye dokunmadı üzerime attı. Ben üstlenmedim yani zorunda bırakıldım. Kayınpederim işe gidiyorum diye günlerce öekti gitti kendi işi gitmese de olurdu ama bilerek gitti. Akrabalarıma bayramlaşmaya bile göndermediler ki kayınvalidem bi kraliçe oluyor orada bi havalar tavalar.
Akrabalarınıza niye göndermiyor , eşinizden kayınvalidenizden bunun için izinmi alıyorsunuz . Kusura bakmayında eşiniz zaten çok saf ama sizde kullandırmayın kendinizi bu kadar .